Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piczarka kofana

czym to sie robi?

Polecane posty

Gość szklanna pogoda
daj sobie grubo kremu na te przybrudzone miejsca i zostaw na jakieś 15-20 minut. Powinno zejść. U mnie zawsze działa.

Gość fsfssf
fsfss

Ja sama farbuje na czarny kolor, jak bedziesz to robic nastepnym razem to przed nalozeniem farmy nasmaruj skore na skroniach i czole gruba warstwa kremu. Wtedy nie bedzie pozniej problemu a teraz raczej nie znajdziesz zlotego srodka na pamy, wiec poprostu naloz fluid i zapudruj dobrze.... :)

Gość ghhfttyyyt
eh naprawde nie wiem, sprobuj moze z cytryna albo woda utleniona...?

Gość plynem do trwalej
albo są takie chusteczki specjalne albo krem pilingujacy do usowania farby ze skury

sprobuj peeling, cytryne lub tonik do twarzy. trzyj mocno pozniej poszoruj jeszcze mydlem przeplukaj woda, przetrzyj recznikiem. moze pomoze

sprobuj peeling, cytryne lub tonik do twarzy. trzyj mocno pozniej poszoruj jeszcze mydlem przeplukaj woda, przetrzyj recznikiem. moze pomoze

Gość turuskawuka
bazienka dobrze mowi popiol z papierosow tyle ze ja robilam z mydlem.platek kosmetyczny zmoczyc obsmarowac mydlem i wlozyc w popiol i trzec.tylko potem trzeba jeszcze raz glowe umyc.na przyszlosc wazelina na miejsca ktore sie brudza PRZED farbowaniem

Gość najlepszy sposób to to to
rozpuszczalnik :classic_cool:

Mi krem nie pomaga, ale zaraz po nalozeniu farby wycieram wszystko husteczkami mokrymi dla dzieciakow i pomaga, gorzej jak sie zostawi czyszczenie do momentu splukiwania farby, no i wiekszym problemem jest zmyc farbe niz szampon koloryzujacy. Szoruj az zejdzie Tez dzis farbowalam wlosy, co sie nie zmylo kryl makijaz

Gość K U N D Z I A
po pierwsze zawsze pamiętaj żeby przed farbowaniem pokremować sobie okolice linii włosów. Treaz to musisz wleźć pod przysznic, porządnie umyć głowe [jak już farba wyschła] i odmoczyć to czoło. Później kremem i zejdzie ;)