Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sam nie wiem

Przystojny facet - czyli jaki?

Polecane posty

Gość juz sam nie wiem

No wlasnie... co rozumiecie pod pojeciem 'przystojny'? Poprosze o linki do zdjec przystojnych mezczyzn na NK.

Gość ghhfttyyyt
brunet, wysoki, dobrze zbudowany (szerokie ramiona, dlugie rece) zeby nie mial budowy typu gruszka :o ladna twarz, i ja np. lubie lekki zarost aha i wazny jest ubior ale na nk tego nie znajdziesz bo poloki nie dbaja o siebie

Dla mnie- wysoki brunet, o budowie ciała typu: 'nie za chudy, nie za gruby', gustownie ubrany. Coś typu Filip Bobek. No ale nie mówię, że nie oglądam się za blondynami czy szatynami. ;p

Gość ghhfttyyyt
filip bobek w ogole nie jest przystojny, co najwyzej ladny. facet musi byc meski

Mnie się podoba. A jaki, Twoim zdaniem, jest męski facet? Jakiś konkretny przykład?

Gość ghhfttyyyt
nie mowie, ze on nie jest ladny. meski -> tu chodzi mi glownie o budowe ciala, jak juz wczesniej pisalam, bardziej umiesniony, ale tez bez przesady, i tro0che ostrzejsze rysy twarzy ;)

ghhfttyyyt, no widzisz, a mnie znowu nie podobają się umięśnieni faceci. Tzn. nie lubię też, jak koleś jest sflaczały, ale jak dla mnie kaloryfera na brzuchu też mieć nie musi. :)

Gość słowko filmowe
przystojny facet? taki jak w teledysku Shakiry..Gipsy..Bonek jednak jest sympatyczny;) ładny..;)

Gość słowko filmowe
*BObek...;) Ale klaty nie ma, za wąski;)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
no to jest caly zestaw składników, np wzrost, twarz, sylwetka, styl ubierania zdecydowanie najwazniejsza jest twarz, jezeli ona jest ponizej przecietnej to raczej nic nie pomoze:o

Gość 84...ola
"ale na nk tego nie znajdziesz bo poloki nie dbaja o siebie" Tu się z cała stanowczościa nie zgodzę... mieszkałam w Warszawie pół życia i tam faceci na moim osiedlu ochydy... Przeprowadziłam sie niedaleko WSB w Toruniu i jestem w szoku jacy ci studenci przystojni... lekki zarost, kilka kilo, troche siłowni i masz z polaka nie lada faceta... Poza tym słowianie maja męskie przystojne twarze tylko musza sie troche ogarnąć... tak więc nie wszyscy...."ghhfttyyyt" nie wszycy...

Gość TaaJew
Drogie Panie. Rozumiem, że macie tendencje do mieszania wszystkiego ze wszystkim. To potrzebna skłonność, bo może niektóre z Was przestają w końcu mieszać, a zaczynają ŁĄCZYĆ. Padło pytanie - przystojny facet - czyli jaki? Otóż kobieta może być ładna, piękna. Analogicznie, facet może być przystojny lub bardzo przystojny. Ale chodzi tu po prostu o twarz. Wygląd twarzy. Mówiąc "piękna kobieta" nie mamy na myśli jej kształtów, dla przykładu. To mamy na myśli mówiąc np. "zgrabna". Oczywiście, można powiedzieć o pięknej figurze czy pięknym tyłku. Ale "piękna kobieta" to kobieta z piękną twarzą. A przystojny facet to facet z twarzą, która się podoba. Gdybyście bardziej posługiwały się logiką, wymieniałybyście się tutaj własnymi gustami/typami. Że dla mnie to blondyn z niebieskimi oczami, a dla mnie to brunet z ciemnymi itd. Ale nie - Wy w odpowiedzi na pytanie "jaki jest przystojny facet" ścigacie się w litaniach o wzroście, muskulaturze, może niedługo jeszcze poszerzycie definicję przystojności o ciekawą osobowość i zasobność portfela? Facet może być atrakcyjny, prawda? To jest dobre słowo. Mówiąc "atrakcyjny" możecie mieć na myśli całokształt atrakcyjności. Można też powiedzieć "atrakcyjny fizycznie" - i tutaj można podać swoje subiektywne opinie o rozmiarach i parametrach. Włączając w to parametry twarzy. Ale sama przystojność to jeden z czynników atrakcyjności fizycznej, czyli wygląd ryja! Ogarnijcie się. :) Pozdro.

Gość gość
burak deniz , burak özçivit , serkan çayoğlu ,Oğuzhan Kabri dziekuje za uwagę :D z kobiet ezgi eyuboglu, Hande Erçel , Demet gül, Beren saat, i özge gürel jak mi pokażecie takich aktorów i aktorki w Polskim serialu to oglądam :D na ulicy takich nie widać nie mówiąć już o mężczyznach ale uroda tych pań powala nie zależnie od wieku bo specjalnie dałam w różnym wieku ......