Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagogy

SchroniskA dla psów

Polecane posty

Witam. Mam prośbę do wszystkich o wrażliwym sercu. Mianowicie na stronie www.krakvet.pl odbywa się głosowanie na schronisko które otrzyma karmę i pomoc od krakvetu. Moja prośba jest taka: wystarczy wejść na te strone, zalogowac sie i oddac głos w ankiecie. Prosze, aby był to głos na schronisko AZYL w Białej Podlaskiej, gdyz zwierzeta ktore tam przebywaja sa w naprawde trudnej sytuacji. Dziekuje za pomoc :)

Gość :(:(:(:(:(:(bezradna
up

Gość do Pedagogy
Jesteś z Białej Podlaskiej?

Gość ja nie mam nic przeciwko
zagłosowałam

Gość do Pedagogy
Powinnaś zatem wiedzieć, że w schronisku przy ul. Olszowej dochodziło do wielu nieprawidłowości, m.in.: - za łapówki wystawiano fikcyjne zaświadczenia skazanym na prace społecznie użyteczne na rzecz tego schroniska (b. dyrektor ma za to wyrok skazujący), - łamano prawa pracownicze (kontrola PIP), - zwierzęta były (bo nie wiem czy nadal są) przetrzymywane w tragicznych warunkach (szczury biegające po placu, krótkie łańcuchy, wszechobecne odchody (Sanepid miał co wymieniać)... i kto wie co jeszcze... Choć kocham zwierzęta ani nie wpłaciłem 1% na rzecz AZYLU ani nie pomogę im w żaden inny sposób choć w przeszłości to robiłem. Pozdrawiam. :)

Niestety zeby pomoc i zlikwidowac to wszystko potrzebne sa pieniadze i pomoc ludzi. Biała to małe miasto i samo sobie nie poradzi. A Ty docen starania tych, ktorzy chca cos zrobic. I tyle w tym temacie.

Gość do Pedagogy
Schroniska powinni prowadzić pasjonaci zwierząt a nie pasjonaci mamony i tyle w tym temacie.

Gość Ty tam wyżej
Uśpić zwierzaki zamiast je dręczyć w schronisku i po sprawie. Masakra, żeby nawet gówien nie posprzątać... :o

Gość :(:(:(:(:(:(bezradna
up

Gość kochliwa
up