Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przysiegahipokratesa

dziwne zauroczenie w pracy

Polecane posty

Gość time after time.
Prokurator Ci nie grozi.Od 16-tu juz mozna ;) Ja kiedys mialam faceta o 16 lat starszego. Ja 20 on 36 i nikt nie robil z tego problemu oprocz zawistnych i malostkowych ludzi.

Wiem, jestem zapoznany z podstawami prawa:) poprostu moralnie mi to nie pasuje ale uczuc nie moge oszukać

Gość time after time.
Jesli ta pacjentka ma jakas przewlekla chorobe to masz okazje na wizytach rozmawiac i blizej sie poznac. Krok po kroku i sam wywnioskujesz czy warto wdawac sie w prywatne kontakty czy tez odpuscic i zostac przy relacjach lekarz- pacjent

Nie ma zadnej choroby, przed nami ostatnie spotkanie

Gość jhbdyiyyyeyeyeyeywuwuwuw
to jak nie ma żadnej choroby topo co przychodzi?

Gość time after time.
No wlasnie nie rozumiem tego. Chyba musiala byc chora i byla na kilku wizytac bo na jednej bys sie przeciez nie zauroczyl :)

Pisze ze nie ma zadnej przewklekles choroby.. Byla moze na 4 wyzytach bo musiala zrobic pare badan

Gość maybelline new york
W sumie jestes w lepszej sytuacji niz np ginekolog :) Ha! znam taka historyjke gdzie mloda dziewczyna poszla do ginekologa i podczas badania sie podniecila. Lekarz to zauwazyl :D

Gość time after time.
A Ty jestes wolny czy moze sie z kims spotykasz? Jak mozna sie podniecic u ginekologa? przeciez takie badanie nie ejst przyjemne dla kobiety

jestem rozwodnikiem, obecnie wolny

Gość time after time.
A jakbys sie zachowal gdyby jakas pacjentka atrakcyjna zaprosila Cie na lampke wina? (niekoniecznie ta w ktorej sie podkochujesz)

Mysle ze nie odmowilbym

Gość time after time.
Czyli moja kolezanka smialo moze zzaprosic tego lekarza? przekaze jej to. Tylko ze jak jej odmowi to bedzie na mnie :(

Gość MM88
Jasne ze moze go zaprosic, dlaczego nie?

Pewnie ze tak

Gość time after time.
Ona sie wstydzi strasznie. W ogole to bardzo ladna dziewczyna a zakompleksiona ze hoho, nie rozumiem dlaczego. Brak pewnosci siebie ja gubi. Druga sprawa jest taka ze jej nie chodzi o staly zwiazek ale oparty na kolezenstwie i ewentualnie przyjazni erotycznej

Ile ma lat? sprobuj z nia porozmawiac nic tak nie burzy niesmialosci jak dobry partnerski zwiazek niekoniecznie staly

Gość time after time.
26 ma lat. Rozmawiam z nia ze nic nie traci a moze zyskac. Ona na to ze Jej nie wypada, ze moze ona ma kobiete itp itd. Sama poszlam do tego denta na piaskowanie i musze przyznac ze fajny z niego facet, wiec wydaje mi sie ze jej nie odmowi poza tym to zwykle zaproszenie na wino a nie do oltarza :)

Powiedz jej zeby smialo mu powiedziala co czuje i czego oczekuje- czego by chciala

Gość do przysięgi
Chyba prowokujesz tym tematem. Nie ma już lekarzy ogólnych. Ostatnio kiedy byłam w przychodni - byli tylko rodzinni albo specjaliści. 16-latka przychodzi do Ciebi na badania bez rodziców? Ciekawe.

Moja droga lekarz ogolny do lekarz rodzinny to samo. Jestesmy juz w takich czasach ze 16 moze przychodzic sama do lekarza , nie jest juz dzieckiem, a zreszta nie wiesz jakie badania byly wykonywane.

Gość time after time.
Przeciez nie powie mu w gabinecie ze chce go zaprosic na lampke wina i poczekuje od niego przyjazni erotycznej

Gość time after time.
On jest dentysta i moglby sie wsciec i wyrzucic ja z hukiem i jeszcze narobic wstydu przy asystentkach

Gość do przysięgi
16-latka to dalej nieletnia czyli dziecko i wydaje mi się, że zdecydowana większość badań robiona jest w obecności rodziców albo dorosłych opiekunów.

Gość łosos norweski'
ja pier****to juz nie mogla sobie wybrac lepszy obiekt pozadania tylko dentyste??? to juz lepszy ginekolog albo spec. chorob wew., ogolny ale dentysta to najmniej pociagajaca specjalizacja. Jak mozna zauroczyc sie w kims kto ci grzebie w paszczy

Gość time after time.
On sie jej spodobal jako mezczyzna a dentystow sie boi jak ognia. Ja zreszta tez :) Lepszy taki niz proktolog hehe ktory ma chyba najmniejsze szanse na zauroczenie soba pacjentki :)

widać ze jeszcze malo o swiecie wiesz a wypowiadasz sie na tematy ktore sa tak odlegle dla ciebie. Badania mogą byc wykonywane bez obecnosci rodzica kiedy pacjent ukonczy 16 rok zycia

Gość do przysięgi
Kto wtedy przejmuje odpowiedzialnośc za nieletniego pacjenta? Lekarz wykonujący badania? 16-latek nie jest zdolny do czynności prawnych i o sobie stanowić nie może.

Gość time after time.
przysiega , daj sobie spokoj z ta czepialska. Jasne ze majac 16 lat mozna isc do ogolnego wiem bo sama chodzilam bez obecnosci rodzicow

wszystkie badania ponizej 16 roku zycia sa wykonywane w obecnosci rodzica lub opiekuna