Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mnie nazwiecie

Ciekawa jestem jak nazwiecie kobiete taka jak ja

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
ja w przeciwnienstwie do ciebie nie mam tego typu problemu. nie mieszam ludzi z blotem dla sportu. jedyne co mnie boli to ludzka glupota ,ktora Ty emanujesz na kilometr ty w przeciewieństwie do mmnie nie potrafisz konstruktywnie sformułować riposty, w której byś nie uzyła obraźliwych sformułowań,zatem stwierdzam,że polotem intelektualnym to raczej nie grzeszysz :)

Gość maxxxxxima
cheryll a gdzie ty mieszkasz> na jakiej planecie? myslisz ze tak latwo samotnej matce pracowac 7 dni w tygodniu po 24h na dobe? myslisz ze tak latwo znalezc prace na weekend tylko?

Gość kap kap płyną łzy
myslisz ze tak latwo samotnej matce pracowac 7 dni w tygodniu po 24h na dobe? :D:D a na jakiej ty planecie mieszkasz, hmm? istnieje taka magiczna książeczka "prawo pracy", poczytaj troszkę zamiast pisać takie bzdury na forum :classic_cool:

Gość maxxxxxima
kap kap jedyna osoba, ktorej brak polotu intelektualnego na tym forum jestes Ty :P moim celem w zyciu nie jest bycie mistrzem cietej riposty bo to nie swiadczy ani o inteligencji ani o niczym rownie wartosciowym. skoro dla ciebie to takie wazne aby dowartosciowac sie w ten sposob to nie pozostaje mi nic innego jak tylko ci wspolczuc

Gość maxxxxxima
kap kap daruj sobie.naprawde nie zablysniesz... :P

Gość kap kap płyną łzy
moim celem w zyciu nie jest bycie mistrzem cietej riposty da się to zauważyć :D kiedy brakuje ci argumentu zaczynasz wyzywać i obrażać, jak w przedszkolu

Gość kap kap płyną łzy
kap kap daruj sobie.naprawde nie zablysniesz... to się już dokonało :classic_cool:

Gość maxxxxxima
no ta ...wyzwalam Cie... haha coz, odpuszczam sobie bo jak to mowia - nie walcz z glupim bo i tak nie wygrasz. najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu (to starasz sie robic) a potem zniszczy cie doswiadczeniem ( w ktore nie watpie) :P zegnam

Gość maxxxxxima
p.s. twoja riposta jest bardzo kiepska

Gość Cheryll
Jesli prawo pracy jest takie dla was istotne to fakt pracowac wiecej godzin niz sie nalezy nie przystoi czlowiekowi. Ale czy zgodna z prawem jest prostytucja/ sponsoring???? Nie badzmy tacy drobiazgowi. Nie mowie zeby kazdy lecial i dorabial, ale jesli jest taka potrzeba to sie pracuje i wyrabia te nadgodziny.

Gość ciekawe czy ojciec tego
dziecka nie jest teraz z którąś z was, krytykujących autorkę ? A może to wlaśnie ta, co najwięcej pluje - spowodowała że facet odszedł ? ja współczuję autorce, nie potępiam. potępiam was - głupie puste cioy, które krytykujecie

Gość kap kap płyną łzy
kap kap dawno nie czytalam tak ograniczonych i prostych wypowiedzi jak twoje. takie badziewie jak ty powinno sie eksterminowac. jestes jakims tepakiem ,ktory swoje frustracje wyladowuje na innych? patrz co piszesz cięlęcinko, tępak to chyba jednak wyzwisko, no chyba,że u ciebie w domu to normalka :)

Gość kap kap płyną łzy
dziecka nie jest teraz z którąś z was, krytykujących autorkę ? A może to wlaśnie ta, co najwięcej pluje - spowodowała że facet odszedł ? a która to??

Gość kap kap płyną łzy
maxxxxxima no ta ...wyzwalam Cie... haha coz, odpuszczam sobie bo jak to mowia - nie walcz z glupim bo i tak nie wygrasz. najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu (to starasz sie robic) a potem zniszczy cie doswiadczeniem ( w ktore nie watpie) zegnam a teraz dla odmiany napisz coś co sama wymyslisz :D

Gość maxxxxxima
no ta ...wyzwalam Cie... haha coz, odpuszczam sobie bo jak to mowia - nie walcz z glupim bo i tak nie wygrasz. najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu (to starasz sie robic) a potem zniszczy cie doswiadczeniem ( w ktore nie watpie) zegnam tepat to nie wyzwisko w twoim przypadku ale stwierdzenie stanu faktycznego. tak marny poziom reprezentujesz ,ze nic wiecej do ciebie nie pasuje :P marna twa ripsta, jezyk ubogi ...i jakis taki prosty...no i ta cielecinka... czyzby dziecko rzeznika? :P buziaczki!

Gość Cheryll
A poza tym widze ze wam radosc sprawia dyskusja kto jest bardziej elokwentny kap, kap czy na maxa?! A ja tylko pisze moje zdanie dotyczace tematu autorki. Bez wzgledu jak jest zle zawsze sa dwa rozwiazania, a autorka wybrala to "latwiejsze" choc jak sama twierdzi trudne. Jednak ja znam rozwiazanie trudniejsze i wymagajace wiekszego samozaparcia, determinacji, mobilizacji, a na koniec czystego sumienia.

Gość kap kap płyną łzy
tepat to nie wyzwisko w twoim przypadku ale stwierdzenie stanu faktycznego kariery oratorskiej to ty dziecko nie zrobisz :D

Gość kap kap płyną łzy
cheryll obudz sie! autorki na razie nie ma :)

Gość kap kap płyną łzy
maxxxxima jestes boska kap kap to rzeczywiscie buc i przyszedł koleś, który wstawia swoje foty na kafe,żeby sie podbudować, bo cierpi na syndrom małego fiutka :D:D:D nie zapomnij sie zalogować na drugim nicku pilocie ;)

Gość maxxxxxima
NIESPRAWNA KLAWIATURA TO NIE KWESTIA KARIERY ORATORSKIEJ ,ALE ZA TEPA/TEPY JESTES NA TAKIE RZECZY :P SPOJRZ LEPIEJ NA SWOJ JEZYK I BRAK STYLU. STRZELAM ZE JESTES W 2 KLASIE GIMNAZJUM :P

nie wiesz po co sa te foty to stol morde zyciowa niedojdo. ty ich nie wstawiasz bo: masz brzydka morde i nie masz czym sie pochwalic... nawet wymowa kulawa... daruj sobie ,bo sie tylko osmieszasz dzieciaczku :P

Gość kap kap płyną łzy
maxxxima sprawdz co znaczy słowo "oratorska", bo teraz to sie pogrążyłaś kobieto niesamowicie i stiwerdzam,że tępa jestes strasznie :D na marginesie, nie chodziło o błąd w słowie ha ha ha

Gość kap kap płyną łzy
nie wiesz po co sa te foty to stol morde zyciowa niedojdo. ty ich nie wstawiasz bo: masz brzydka morde chyba nie zrozumiałeś :P czemu sie nie dziwie, bo już dało sie zauważyc jaki "rozgarniety" jestes :D:D idz załóż kolejny temat o sobie i podniecaj sie chłopaczku jak ci laski będą odpisywać he he ja nie musze sie tak dowartosciowywać;)

Gość kap kap płyną łzy
stol morde zyciowa niedojdo ciekawe czy zgadniesz czemu to cytuje :D:D:D:D:D:D

ha no ty za to kariere oratorska zrobisz.... chyba w szalecie miejskim dyskutujac z żulami :P popatrz obiektywnie na to co napisales/napisalas.... to nie sa najwyzsze loty... az zal czytac

ja nie jestem autorem tematow na moj temat i nie moja wina ,ze laski gustuja w kolesiach mojego typu :P nie musze sie wiec dowartosciowywac ani tym bardziej ,jak ty, wyladowywac frustracji z kiepskiego zycia (pewnie takie masz) na forum :p do piet mi nie dorastasz i stad ten jad :P

Gość kap kap płyną łzy
faconnie dyskutuyje z tobą bo jestes głupi jak dla mnie i robisz błędy ortograficzne :P jak cie mamusia nauczy pisać poprawnie to wróć, a teraz grzecznie sie pożegnaj i przestan wchodzić laskom w doope, bo i tak nie dostaniesz :D

Gość kap kap płyną łzy
faconnie dyskutuyje z tobą bo jestes głupi jak dla mnie i robisz błędy ortograficzne :P jak cie mamusia nauczy pisać poprawnie to wróć, a teraz grzecznie sie pożegnaj i przestan wchodzić laskom w doope, bo i tak nie dostaniesz :D

Gość maxxxxxima
jesli ktos cytuje wyrwane zdanie w ktorym pojawia sie blad w pismie smiem twierdzic ze nie robi tego bezcelowo :P wiem co to znaczy sztuka oratorska i nie probuj zrobic ze mnie kogos swego pokroju. zal mi ciebie...skoro kafe to jedyny twoj swiat