Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mnie nazwiecie

Ciekawa jestem jak nazwiecie kobiete taka jak ja

Polecane posty

Gość fanka bzdurci
falcon dlaczego kłamiesz? założyłeś temat o sobie pt. falcon pilot, a w pierwszym poście było "dla moich wczorajszych koleżanek" :O śmieszny jesteś i czepiasz sie gościa, bo świetnie dowalił tym pustym lalom nie obrażając ich, za to one zjechały do rynsztoka i tym sie tak zachwycasz az zal :O szukasz taniej sensacji :( kap kap :D🖐️

kap kap płyną łzy maxxxima sprawdz co znaczy słowo "oratorska", bo teraz to sie pogrążyłaś kobieto niesamowicie i stiwerdzam,że tępa jestes strasznie na marginesie, nie chodziło o błąd w słowie ha ha ha chyba nie zrozumiałeś czemu sie nie dziwie, bo już dało sie zauważyc jaki "rozgarniety" jestes idz załóż kolejny temat o sobie i podniecaj sie chłopaczku jak ci laski będą odpisywać he he ja nie musze sie tak dowartosciowywać stol morde zyciowa niedojdo ciekawe czy zgadniesz czemu to cytuje ja robie bledy??? ha ha a ty nie potrafisz wstawiac przecinkow...ciemnoto

Gość fanka bzdurci
maxima nawet ja zrozumiałam,że chodziło o to, ze nie potrafisz dyskutowac, tylko obrazasz i wyzywasz od tępaków kiedy nie masz nic sensownego do powiedzenia :O średnio rozgarniety człowiek by zrozumiał :P

fanka bzdurci.... wiem ze to podszyw kap kap... :P zenada topik zalozylem zeby skrzyknac znajome a nie zeby sie ktos nade mna spuszczal. a koles mi nie dowalil bo jest w tym nieudolny i kiepski :P nie dodawaj mu /sobie :P

FANKA BZDURCI JESTES TAKA SAMA KRETYNKA JAK KAP KAP CO POZWALA SADZIC ZE TO 2 OSOBY W JEDNEJ :P HAHAHA

Gość kap kap płyną łzy
chyba krótko przebywasz na kafeterii skoro myslisz,że ludzie wstawiają przecinki wszedzie gdzie być powinny :P jak napisze "matol" to tez mi błąd zarzucisz bo nie przez "ł"? albo jak napisze doopa?:O denny jestes i robisz orty o "jasności" :D

Gość fana bzdurci
nie interesują mnie poglądy niedowartościowanej osoby, która w dodatku nie potrafi się przyznać,że coś zrobiła, dla ciebie mogę być "kap kap", a teraz pozbieraj swoje zabawki i pędź do innej piaskownicy bawić się w pilota :)

skoros taki doswiadczony to czemu zarzucasz innym jakies bledy? :P zal cie kap kap..no i ten pedalski nick :P

fanka dla mnie jestes nikim wiec nie mow mi co robic.... skonczona idiotko... umow sie ze swoim alterego (czyt. kap kap) i spadaj stad

Gość kap kap płyną łzy
lepszy pedalski nick niż wygląd :classic_cool: fanka 🖐️

Gość kap kap płyną łzy
falcon pilot fanka dla mnie jestes nikim wiec nie mow mi co robic.... skonczona idiotko... umow sie ze swoim alterego (czyt. kap kap) i spadaj stad no i wyszło jakim jesteś prostakiem :D

jak mnie nazwiecie Jestem mama 4letniej corki, od 2lata samotnie ja wychowuje, moj niedoszly maz mial romans w pracy przez okres 2lat, zaczal kiedy ja urodzilam dziecko. Pracuje dziennie po 8 godzin, kiedy corka jest w przedszkolu, ojciec placi marne alimenty, 400zl miesiecznie.Wynajmuje z corka mieszkanie i nie wystarcza nam pieniedzy na miesiac, dlatego sytuacja zmusila mnie do tego zeby znalezc sponsora, dodam ze szukalam na weekendy pracy dorywczej ale nic nie ma, w tym czasie corka jest z ojcem, no i zaczelam spotykac sie ze sponsorem, szczerze przyznam ze brzydze sie soba za to, ale co mam zrobic, jak utrzymac nas? Moi Rodzice sa alkoholikami wiec nie ma co liczyc na pomoc. Nie wiem w sumie po co pisze, chyba chce sie wyzalic, bo to co robie sprawia ze czuje sie zle, ale wyjscia nie mam. ----------------------------------------------- kobieta zaradna, która własną dumę i godność, schowała do kieszeni, aby utrzymać siebie i córkę.

Gość kap kap płyną łzy
fanka, zobacz jakie mamy szczescie prowadzic pyskówke z "nieskończonym" idiotą :D

Gość kap kap płyną łzy
" alterego " tego tez napisac nie potrafisz analfabeto :classic_cool:

kap kap wg ciebie mam pedalski wyglad ale wg kobiet o ktorych ty mozesz tylko marzyc jestem usobieniem meskosci :P nie wygrasz z przystojnym pilotem wojskowym kmiotku ale rozumiem twoja frustracje... :P wspolczuje ci... szczerze

czepiasz sie jednej spacji? jak dlugo jestes na kafe ze nie wiesz ze takie rzeczy sie zdarzaja?????? :D :P frajer

Gość fanka bzdurci
ooo juz podszyw :) pilocie, czyżby ci juz sperma uderzyła do głowy,że tak niedorzecznie piszesz? kap kap popatrz jaka ze mnie idiotka, bo udowodniłam,że nieskazitelny "król przestworzy" klamie :D

Gość kap kap płyną łzy
"stol mordę" faktycznie, jedna spacja ;) kap kap wg ciebie mam pedalski wyglad ale wg kobiet o ktorych ty mozesz tylko marzyc jestem usobieniem meskosci nie wygrasz z przystojnym pilotem wojskowym kmiotku ale rozumiem twoja frustracje... wspolczuje ci... szczerze a to my na wojnie jesteśmy? :D:D:D spokojnie, nie interesują mnie idiotki, którym tylko wystarczy zamachać fiutem przed nosem i już lecą na człowieka, wszystkie zostawiam dla ciebie :) ja już mam swoją kobietę

Gość kap kap płyną łzy
gdzie klamie? no pokaz mi ja nie jestem autorem tematow na moj temat (nie mogłem sie oprzeć ;) ) kap kap dmuchane lalki sie nie licza nie interesują mnie twoje doświadczenia seksualne :)

ŻEGNAM FRAJERA I NIEUDACZNIKA KAP KAP PŁYNĄ ŁZY (ZARAZ SAM SIĘ POPŁACZĘ :D) I SKOŃCZONĄ DEBILKĘ - WIRTUALNĄ SIOSTRĘ KAP KAP - FANKĘ BZDURCI :D:D:D

Gość fanka bzdurci
falcon ale ty jesteś żałosny :O faktycznie, wszyscy ci zazdroszczą tylko nie wiem czego, bo chyba nie tego kretynizmu, który tu prezentujesz idioto :O a swoją drogą żaden z ciebie Adonis, o ile w ogóle wiesz, kto to, choć nie podejrzewam cie o tą wiedzę ;)

Gość fanka bzdurci
idź, idź, czas na codzienne robótki ręczne, co? widac jakie masz cisnienie :D

Gość kap kap płyną łzy
ŻEGNAM FRAJERA I NIEUDACZNIKA KAP KAP PŁYNĄ ŁZY (ZARAZ SAM SIĘ POPŁACZĘ chciałbyś być takim frajerem, uwierz mi wojskowy robolu :classic_cool:

Gość fanka bzdurci
kap kap nie daj sie tym tłukom :) niedowartościowane kmioty :O 🖐️

Gość pomagieka
autorko, nie czytałam wszystkich wpisów, nie mam ochoty przedzierać się przez cudze przepychanki, moze już dał ci tą radę, czy starałaś się o miejsce w domu samotnej matki, lub w ośrodkach MOPS, nie musiałabys płacić za wynajem mieszkania przez jakiś czas, więc mogłabyś zaoszczędzić trochę pieniędzy na przyszłosć

Gość vbcnbcvvm
Nie będę Cię w niczym pogrążał, ale zwróć uwagę na jedną bardzo ważną rzecz. Z czasem na to zobojętniejesz, będzie to dobrym i normalnym źródłem zarobku dla Ciebie. A jak już masz sponsora/ów, to nadal szukasz pracy? Bo chyba to powinnaś teraz robić, brnąć do tego żeby najszybciej zmienić źródło dochodów, zamiast pomału godzić się z obecnym. Do tego- nigdy w życiu nie masz pewności że jakaś rzecz się nie wyda. Nawet Ci faceci mogą zacząć Cię prześladować, nawet jeśli nie sprawiają takiego wrażenia. Staraj się jak najszybciej znaleźć inną robotę, nie poddawaj się w tym, bo skończysz na samym dnie, w tym kierunku zmierzasz. Nie oceniam Cię, ale to dokąd brniesz

Gość fffrfr33
no jak to kim jest AUTORKA????? kurwa i szmata :o :o :o poszła po najmniejszej lini oporu - zarobić dupą :o :o gardze takimi spermopijami jak ta szmata