Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mnie nazwiecie

Ciekawa jestem jak nazwiecie kobiete taka jak ja

Polecane posty

Gość elca
dla mnie nie robi roznicy to, czym sie zajmujesz i z czego sie utrzymujesz, jezeli przy tym nikogo nie krzywdzisz, otóż krzywdzi zonę tego faceta ile jest matek które są w podobnej czy nawet w gorszej sytuacji i w życiu by tak nie postąpiły po prostu szukasz tutaj zrozumienia, niektórzy nazwali cie święta i ja nie mam pojęcia jak taka osobę można nazwać święta nie mowie tez ze jesteś dziwka czy kurwa ale święta na pewno nie to już przegięcie i to ostre, ze skrajności w skrajności, ludzie oprócz białe go i czarnego są tez inne kolory!

elca - nie będę usprawiedliwiał autorki, bo nawet jej nie znam. ale jeśli facet ma potrzebę, to znajdzie inną która go zaspokoi. kobieta jest w potrzebie. robi to za pieniądze. jej ciało, jej sprawa. a facet pewnie poszedłby do innej.

Gość jak mnie nazwiecie
Strzelam :) ;) Dover?? :) Ja siebie nie nazwalam "Swieta" i ja bardzo dobrze rozumiem to co napisalas, bo ja tez tak czuje, chociaz on ma jeszcze jedna, bo ja nie spotykam sie z nim tyle ile by chcial.Ta druga wyjezdza z nim tez na urlopy wiem to z jego opowiadan i swietnie razem sie bawia.

Gość jak mnie nazwiecie
I nie robie tego z wygody, wygodniej jest mi pracowac i miec czyste sumienie, lubie moja prace i mam nadzieje, ze znajde jeszcze jakas dorywcza.

Gość przeczytałam co napisałaś
odpowiem Ci tak;) nazwę Cię Barbarą albo inaczej nadaję Ci imię BAR BARA całuski:D

Gość jak mnie nazwiecie
przeczytałam co napisałaś odpowiem Ci tak nazwę Cię Barbarą albo inaczej nadaję Ci imię BAR BARA całuski Nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta "BARBARA" ?? Mozesz troche jasniej?

nie Dover. i nie strzelaj już. nawet jak trafisz, to nie odpowiem. takie informacje, nie są potrzebne na forum. :)

Gość jak mnie nazwiecie
zapytałaś jak nazwiecie kobiete taka jak ja ja Cię nazwałam Barbara i tyle;):D

Gość tylko współczuć echh
i życzyć żeby los się usmiechnoł do Ciebie zyczę Ci Tego

Gość jak mnie nazwiecie
:) Barbara ladne imie, nie mam drugiego, wiec czemu nie ;) Slodko_Gorzki jak wolisz ;)

Gość jak mnie nazwiecie
tylko współczuć echh i życzyć żeby los się usmiechnoł do Ciebie zyczę Ci Tego Dziekuje:)

Gość jak mnie nazwiecie
Jakos nie przepadam za tym slowem. Jak tam blask ksiezyca u Ciebie? Bo u mnie gdzies sie schowal ;)

Gość autorko a ten Twoj ex
Nie raczy Wam pomagac?Co to jest 400zl?Sad tyle przyznal?Tak malo zarabia?Bym za jaja powiesila,splodzic dziecko tak,a kobieta wlosy z glowy wyrywa zeby zwiazac koniec z koncem.I jeszcze jedno pytanie,co z rodzina ze strony ex?Nie pomaga Wam? Wspolczuje Ci szczerze.

Gość jak mnie nazwiecie
Szczerze to nie chce mi sie pisac na temat mojego ex. Zarabia bardzo dobrze, ale jak widac nie on musi sie martwic jak my mamy zyc.Jesli chodzi o jego Rodzicow, cos tam pomagaja, jakies drobne prezenty na Swieta czy urodziny coreczki.

Gość xyzxyzxyzxyz
A jak czesto spotykasz sie z tym sponsorem?Ja bym chciala tylko nie wiem gdzie mam szukac,gdzie znalazlas swojego?

Gość autrko nie przejmuj sie
bylam tez w takim ukladzie i wcale to nie musi byc trauma dla ciebie. Ja np. dobrze sie przy tym bawilam. Nie mam zadnych objawow "po" typu zobojetnienie, bycie zimna i nieczula. Mam teraz kogos z kim jestem szczesliwa a tamten uklad to byl po prostu taki przerywnik w moim zyciu. Mam nadzieje ze tobie tez sie jakos zcie powolutku ulozy

Gość jak mnie nazwiecie
autrko nie przejmuj sie bylam tez w takim ukladzie i wcale to nie musi byc trauma dla ciebie. Ja np. dobrze sie przy tym bawilam. Nie mam zadnych objawow "po" typu zobojetnienie, bycie zimna i nieczula. Mam teraz kogos z kim jestem szczesliwa a tamten uklad to byl po prostu taki przerywnik w moim zyciu. Mam nadzieje ze tobie tez sie jakos zcie powolutku ulozy Ja jakos nie potrafie sie dobrze bawic i nie myslec o tym co robie, a tlumaczylam sobie kilka razy, ze musze, ze nie mam wyjscia, ale to mi nie pomaga.Dobrze, ze napisalam tutaj, wyrzucial to siebie, bo sumienie strasznie mnie gryzlo i zle sie czulam.Dzisiaj mialam sie z nim spotkac, ale nigdzie nie ide, o 17 mam spotkanie w sprawie pracy na weekend, moze cos z tego bedzie. Niby godziny pasuja, ale zobacze co bedzie na spotkaniu. Nie bede sie wiecej do tego zmuszala, jesli z ta praca nie wyjdzie to bede roznosila ulotki na weekend, nie duzo zarobie ale miesiecznie jakies 400zl wiecej bedzie.

Gość kap kap płyną łzy
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta "BARBARA" ?? Mozesz troche jasniej? a czy "bara bara" ci coś mówi? ;)