Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtfwtfwtf

Czy widziałyście gdzieś podobne sandały! To bardzo ważne.

Polecane posty

Gość wtfwtfwtf

Mam pytanie. Czy widziałyście gdziekolwiek sandały z zakrytym przodem stopy, na pasku na środku umocowane paski idące "w bok", fason podobny do tego w linku, ale bez obcasów, miękki, z okrągłym noskiem, najlepiej jasne lub kolorowe. Proszę, bo szukam takich od lat:( http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=44&category=0060157100000549&product=923876

Gość wtfwtfwtf
upup

Gość logooos
allegro moze

Gość eeeeeeeeeeee małpa@
tak widziałam na bazarku tylko że były koloru jasno brązowego takiego sraczkowego

Gość wtfwtfwtf
Szukałam, przejrzałam wszystkie sandały i nic nie ma:( Bardzo, bardzo sa mi takie zabudowane sandały potrzebne i nie mam pojęcia, gdzie je kupić:(

Gość nie mozesz
nie chce Cie martwic ale ten fason to przezytek i nie sadze zeby latwo bylo je znalezc :O nie mogą byc jakies inne z zabudowanym palcem?

Gość wtfwtfwtf
Mogą, nie chodzi mi dokładnie o tai fason, tylko o podobny typ splotu na przedzie. dyby taki mi się podobał, przeciez mogłabym kupić te;)

Gość ladaco
te sandały sa z koziej pały

Gość nie mozesz
bo myslalam ze muszą miec idealnie płaską podeszwe :P moja siostra ma butki z podobnym przodem tylko bardziej okrągłym jak baletki na takiej mini kaczuszcze (taki obcasik ze dwa cm) nawet luknelam teraz na podeszwe ale nazwa firmy sie juz wytarla :O poszperaj na allegro nie wierze ze nic tam podobnego nie wystawiają

Gość wtfwtfwtf
http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,7915003,Trend_alarm__skarpetki_do_sandalow.html Podobają mi się takie jak na tym kolażu u góry - brązowe do rudych skarpet i te niżej, zielonkawe.

Gość wtfwtfwtf
Naprawdę, nie ma nic takiego:( Szukałam kilka razy, wczoraj przejrzałam wszystkie sandały damskie i nic. Ale obcas kaczuszka (taki megawąski) jest niewygodny

Gość wtfwtfwtf
Nie pytam się, czy sa wiejskie i nie mówię, że TE mi się podobają. Pytam tylko, czy ktos takich nie widział i tyle.

Gość nie mozesz
cos Ty wlasnie super wygodny :D zalezy jeszcze co dla kogo ale ona kupila je specjalnie do biegania po miescie, w takich calkiem plaskich bolą nas ścięgna jak sie dlugo pochodzi ale to wiadomo, kazdy ma swoj typ :classic_cool: a takich butow to bym na Twoim miejscu raczej w czółenkach albo balerinach szukała. to nie są takie typowe sandaly...

Gość wtfwtfwtf
Nie, nie o takie:( Nie sportowe, ale takie w lekka podeszwą. Własnie nigdzie takich nie ma:( Z zakrytych butów zostaja mi np. takie: http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/business/65403/01001/detail.do Ale chciałam bardziej powycinane:( A takie mi się nie podobają: http://www.allegro.pl/item999730109_clarks_granola_crisp_modne_i_wygodne_nowosc.html bu

Gość nie mozesz
no wiesz co nie pomoge, bo ja w takich butach nie gustuje i nie mam pojecia gdzie mozna takich szukac. tez mi sie kojarzy ecco czy jakos tak, hheavy duty moze a na allegro poszperaj w półbutach, moze trafisz. pozdrawiam

Gość wtfwtfwtf
A co sądzicie o tzw. espadrylach?:)