Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama's gun

Śniła mi się wojna w Polsce - mówię powaznie.

Polecane posty

Gość mama's gun

miałąm dziś potworny sen, nie robie sobie zartow. wiem ze sny to generalnie nic powaznego i powinno sie je olać i ja tak zazwyczaj robie,ale dzis nie umiem - snilo mi sie, ze siedze ze znajomymi na miescie i nagle jakies samoloty zaczynaja latac, po chwili widac wybuch w oddali i okazuje sie, ze rosja zrobila na nas nalot. sluchajcie, ja jestem przeciw teoriom spiskowym, dla mnie smoleńsk to wypadek, jestem ogolnie za PO i zawsze bylam, ale ten sen mnie PRZERAZIL! jesli takie cos nas czeka to ja nie chce tego widziec :(

Gość ja mialem podobny sen
z tym ze z 2-3 lata temu śniło mi się ze armia rosyjska wkracza do nas bylem wtedy u sąsiadki nagle pojawia się kolumna wojska i zaczynają wszystkich wykańczać kobiety dzieci itd mnie tez w tym śnie rozstrzelali

Gość córka diablicy
mi się śniła wojna w warszawie kilka lat temu (nalot samolotów na stare budynki wawy) i co? nic się nie stało nie kazdy sen jest proroczy, nie panikuj..

Gość mama's gun
ja nie mam sie za zadnego proroka i nie twierdze ze sen jest proroczy, mowie tylko o tym ze mnie przeraził swoim realizmem, zwlaszcza w kontekscie ostatnich wydarzen na linii polska-rosja. daleko mi do bycia wrozka albo jasnowidzem, jestem bardzo sceptyczna.

Gość hmmm jackowski
przepowiada wojne niedlugo wiec cos moze w tym byc

Gość córka diablicy
przepowiedział też to, że L. Kaczyński będzie z Tuskiem konkurowal w wyborach, co jest nierealne...

Gość i tu sie mylisz bo
przepowiedzial ze widzi spiacego Kaczynskiego

Gość malwinka z warszawy
mnie się kiedyś często woja śniła

Gość mama's gun
jackowski i jego przepowiednie :o prosze was......to juz chyba moj sen jest barziej wiarygodny niz ta kreatura.

Gość hmm medialny to on nie jest
ale odnalesc 700 osob to juz cos

Gość mi też się śniła wojna
z ruskami jakieś 2 lata temu, pamiętam ten sen bo był bardzo realny. ale nie biorę tego na poważnie, to tylko sny..

Gość idzie wojna i tego nie uniknie
my

Gość córka diablicy
eeeee tam

Gość ggggggqggggg prawdziwe
Rosja nas nie napadnie.Jak już to Niemcy - ale nie teraz. Ja uważam, że w 2012 skończy się świat i nikt nas nie napadnie bo genralnie nie ma po co. Rosja musi się liczyć z Azją - po co im Polska? A jak ich potępią? Ja miałam w 2008 takie zdarzenie, że też myślałam, że Rosja nas wykończy, ale oni mają was w tyłku - to wam piszę. A czemu? Bo tak - sami się wykończycie uważają jak na was patrzą. A ta kafe - gdzie pomoc dla powodzian jak w 1997? 13 lat i ludzie się w wilki zamienili co widać, słychać i czuć :(

Polska to już jest WAMPIR i MAKABRA dla każdego normalnego - jak dla mnie. Co sie tu w pracy dzieje to już w ogóle nie napiszę :( Ale wiecie - ten zalany Wrocław i ocalała Warszawa - to jest po to, żeby sie Wrocław odłączył w razie co i całe Pomorze. To wszystko jest sztuczne, że szkoda gadac - ta cała głupia Polska. Tylko język. Jeszcze szybko w 2000 roku pozmieniali województwa - w razie co się odłączajcie byłe zabory niemieckie to NIKT wam już nigdy nie pomoże. Po prostu Azerbejdżan to jest. Jak Niemcy wezmą swoje to ruskim zrobi się żal, ale przed Niemców już nigdy nie wyskoczą. Ci dostali za to NRD. Mieli być mądrzejsi - Polska i koniec. Ale Polska i co? Niemcy jako sąsiad? Z buforem. Tak też nie będą chcieli bo za silni. Tylko po Niemcach przyjdą po swoje i tyle. Jak dla mnie. No to Polska - a reszta?

bo NIKt wam nie pomoże - tak chciałam napisać. Sobie to zapamiętajcie - zalany Wrocław i tama we Włocławku, która jak pójdzie to całe pomorze zalane. A ten Wrocław to też super inteligentny. W 2000 roku na polderach nabudowali nowych domów, widzieliście to? Myślałby kto, że inteligentni ludzie w tym Wrocławiu, ale ćwok na ćwoku jak to w Polsce :(

Wiecie jak się na te Polskę patrzy tak z ...racjonalnego punktu widzenia - jak to istnieje. Jakiś język polski i koniec. Reszta to przekręt. A za chwilę nikt wam już nie uwierzy, że wy w ogóle umiecie pracować. Nic nie umiecie uczciwie - jeden przekręt i mafia. Powiedzą wam - zwalajcie se do Rosji - tam dużo miejsca dla takich jak wy i was oleją całkowicie - kto to zwalczy? Nad taką korpucją NA MIEJSCU nikt nie zapanuje stwierdzą i wszystko zaorają :(

Gość I czego tu się bać
Nawet jak na nas ruscy napadną, to co z tego? Was kobiety trochę może pogwałcą... ale za to jaka tania wóda i fajki będą :classic_cool:

Wiecie - bo to i tak tylko o budynki chodzi - teraz zobaczą ile osób wyjedzie bo poszło południe, no i czy tama wytrzyma we Włocławku. Warszawa może sie uratuje, ale oni wszystko mają najlepsze - jak to księstwo i tyle :( Wiecie - to jest gadka szmatka - tu mogą istnieć tylko te dzielnice z XIII wieku - reszta to bezsens jest i koniec. I wam pomogą się przesiedlić bo dojdą do wniosku na zachodzie, że ta cała Polska to tylko Sybir i przesiedlenia i o to tak walczycie i wam pomogą , żebyście mieli za czym płakać. Za komuną :( I dobrze zrobią bo już rzygam tymi łachmytami komunistycznymi tam, gdzie ja powinnam wsadzić kij w mrowisko i powinna być cisza jak makiem zasiał. Komorowski- szlachcic polski ze Śląska. No wiecie - już was tam wykapują co wyście za dupki i nieroby :(

Bachleda w Rosji, Komorowski w Rosji - no cóz... Sybir na was czeka jak mniemam. Czekajcie jak sie wszyscy za waszymi zadkami dogadają - Niemcy, US i Rosja i was wszystkich wysiedlą. Żeby wam nie było żal Żydów już nigdy wiecej. Banda kretynów :(

Wiecie - świat jest taki, że JEDYNIE, że nie było holokaustu nr 2 w USA. I tyle. i w Europie też jest cicho z Unią przez holokaust. No to dalej bądźcie sobie prożydowscy i skończycie wszyscy w Smoleńku. Popatrzą sobie czy was tam ciągnie ... módlcie się, żeby koniec nadszedł za 2 lata bo reszta będzie TRAGICZNA. Mądrzejszych zostawią, głupów wyrzucą. A pójdą sobie szkołami - zobaczycie :(

Choć nie pójdą szkołami - pojdą narodowościami - będą pytać politycznie - tak sobie pójdą bo tak mają prawo pójść. Szkołami nie mają bo tu szkół nie ma. Ale opowiadasz się - prozachodni , prowschodni. Przydarłby im się plebiscyt teraz jakiś jak myślę. Bo tam takie wybory. Ale już nic po dobroci - za ruskie wyrzucą i koniec. I powrotu nie ma. Do Moskwy i koniec. No bo nie da się z wami doagać w żaden inny sposób. JAK niby? To im pomóżcie.

Gość wojna wybuchnie
i to niebawem zobaczcie co sie dziej na swiecie (kryzys gospodarczy) taka Grecja bankrut a sie zbroji i to ostro inne panstwa tez zaczely sie zbroic i to powaznie. Wiadomo wojna pozniej odbudowa miejsca pracy dla tych co przezyja...

No właśnie tak jest jak pisże i się nie łudźcie niczym. Kto będzie kłamał, że jest proruski, żeby lepiej wyglądać to się tam znajdzie i zostanie wywłaszczony ze swojej własności. Na pewno tam coś zapłacą i tam se u ruskich coś budujcie bo normalni to wy nie jesteście. I teraz jest coś takiego - tam Litwa se radzi, powiedzmy Ukraina - to Rosja będzie rządziła - po co im aż tyle? No a Polska - na was jedynie muszą uważac i tu jest problem a tam jest wszystko proruskie i Rosja musi tam rządzić bo i tak się oni wszyscy tam rozumieją genialnie. A tak to nie :(

Bo wiecie - najrózniej jest - Bachleda - powiedzmy góralka czy krakuska - co ona w Rosji robi? Nikt tego nie rozumie. Generalnie jest Polką i chce do Rosji. No i to nawet pasuje, nie? Może pytanie jest co ta rodzina góralska robi w USA jej? Albo pytanie - co ci Niemcy w tej Polsce robili. Teraz se wezmą i wszystko zanalizują. 2 lata na pewno macie czasu, ale później - jeden błąd i po was. Do waszej olimpiady - dalej tak już nie będzie z 10 tys powodów i koniec. A pierwszy nazywa sę ARABy.

Gość awwwefafafafaf
znajde twoje ip i zglosze zeby cie zamkneli kretynko. powaga. mam cie dosc. mowie do tej bachledo-patki.

No człowieku - tego sie nie da po ludzku zrozumieć. Wiary nie ma - zawsze uważali, żeby była wiara - nie ma. Ty nie rozumiesz co to znaczy wiara bo nie znasz ...Arabów na przykład - jak cytują Koran, jak chcą mieć meczety. Ty tego nie rozumiesz, nie znasz. Jak się nie chcą ubrać jak...Żydzi w Europie. Wszysko po swojemu. Żydzi nie - Zydzi się uczłowieczyli wszedzie, a oni nie. No to to jest wiara. Tego nie masz. No to co masz? Władza to nie zachód - nie tak. Myśleli pewnie, że Rzym im się przyda, nawet nie potrzebują tego jak widać i tyle. Wystarczyła powódz w Polsce i juz wiedzą co robić dalej. Na pewno tak jest bo to cwane menele i tyle :(

Gość awwwefafafafaf
kurwa lecz sie pojebie

Gość tojatojatojatoaj
mi tez sie kiedys snila.....kilka lat temu.... co ma byc to bedzie...nie unikniemy....

Gość Pati2808
Zależy kiedy Ci się śniła mi dzisiaj z poniedziałku na wtorek i może się spełnić