Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucierpiana

wlasnie depiluje nogi i juz nie wytrzymuje z bolu!!!!!!

Polecane posty

Gość ucierpiana

ja to jednak jestem glupia, co roku to samo sie powtarza, depiluje nogi depilatorem elektrycznym wiosna i latem, ale jesienia i zima gole, bo czybciej... no i teraz mam twarde wloski i po prostu nie moge wytrzymac tej depilacji... ktos ma moze sposob zeby mniej bolalo? (mam depilator jakis super masujacy, chlodzacy ale guzik pomaga!!!)

Gość nie mam sposobu by mniej
bolalo, ale mam metode na to, by wloski byly slabsze :classic_cool:

Gość sfsffsfsfs
moze nie depiluj całosci w ciagu dnia tylko w kilka dni . Co innego jak ci ktos wyrwie wszystkie włosy z glowy w ciagu dnia a co innego gdy bedzie wyrywał po jednym dziennie

Gość ucierpiana
wkrotce bede depilować jaja . Myslicie ze 10 pyralgin i apapów pomoże ?

Gość ucierpiana
jaja juz wydepilowane podszywie! a co do sposobu na slabsze wloski to z checia przeczytam na razie wydepilowalam przod lydek i robie przerwe i chyba skocze po jakies piwko moze pomoze :)

Gość rgtuesuht6drf
bo bez sensu robisz ze golisz w zime :O i tak masz mocne wlochy po czyms takim wiec albo gol ciagle albo depiluj. ja gole bardzo rzadko jak mi sie spieszy albo nie chce mi sie depilowac ale to kilka razy w roku a tak to depiluje i boli coraz mniej. albo zastosuj wosk troche mniej boli wloski nie wrastaja ogolnie jest super tylko duzo packania sie

Gość
Depiluj częściej to Cię będzie mniej bolało.. z czasem w ogóle..

Gość ucierpiana
wlasnie wrocilam ze sklepu z butelka saint emilion, ciekawe czy po niej bedzie mniej bolalo :)

Gość ucierpiana
Wypiłam ten saint emilion, jak myslicie ile muszę odczekać aby zacząć się depilować żeby mnie nie bolało ?

Gość rtb
bez przesady! Jezeli depilacja to dla ciebie tak straszny ból, to jak przeżyjesz poród...? Ja depiluję nawet pachy i okolice bikini...i jakoś nie czuję strasznego bólu...

Gość ucierpiana
depilacja strasznie boli bo to pierwszy raz od ponad 6 miesiecy. N koniec lata tez mnie nie boli (no, troche) nigdy juz nie wroce do golenia, to jest po prostu nie do zniesienia ;) co do porodu... w Pl serogatki sa legalne, co sie bede meczyc :)

Gość ucierpiana
a co do saint emilion to jeszcze go nie wypilam, w koncu to bordeaux, nie chleje sie tego jak piwska :)