Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieiionna

NIE WYTRZYMAM JUZ TEGO DŁUŻEJ!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość beznadzieiionna

Mam 20 lat, studiuje. Ostatnio sie zajebiscie nieszczesliwie zakochałam,a wcale tego nie planowałam:( Męczę sie okropnie:( Mam tego dosc.Obiekt westchnień widuję prawie codziennie. Kurde powiedzcie, jak sobie zająć czas????????? Co robic zeby moje zycie wróciło do normy??????????????

Gość malutttttkaaa
nie wiem, mam tak samo :O woalabym zeby on byl martwy :(:(:( niz zebm ja go nie miala albo jakies inne :/ w ogole to on chcial byc ze mna a ja spoierdolilam sprawee;/

Gość malutttttkaaa
ostatnio widziałąm go z jakas dziewczyna, KURWA a moghlam to byc ja :/ nie nawidze siebie chcialabym zdechnac zeycie jest do dupy kurwa :(:(:( gloomy sunday :(

Gość beznadzieiionna
nie powiem mu, bo wiem,ze pewnie z tego i tak by nic nie bylo.... Raczej szans nie mam... Nie wierze w to...

Gość malutttttkaaa
moze sie jeszcze zakochamy :) ja tez studiuje ale nigdy w zyciu nie bylam tak szalenie zakochana jak teraz :O:O kocham go nad zycie :(:( ale niestety zajebałam sprawe :( juz nie cofne czasu..... jesli sie nie zmieni nic nie znjade innej tak wspanialej osobt do kochania to skoncze ze soba.. juz raz bedac nastolatka probowalam NIEWYSZLO ale do 3 razy sztuka

Gość beznadzieiionna
malutttkka rozumiem Cie, ja tez sie tak bujnęłam,że cos okropnego...................Nienawidze tego uczucia, robi wode z mózgu.

Gość malutttttkaaa
hej! dlaczego tak uwazasz ? sprobuj zagadac zaporsic go na kawe :P codziennie go widzisz>?? jestes z nim w grupie pewnie :) popors go o notatki no wymysl vos dziewczyno dlaczego od razu spsujesz sie na straty :) walcz :**

Gość beznadzieiionna
maluttkkka on przynajmniej chciała z Tobą byc, a mój obiekt nawet nie wiem czy by ze mna chciał.

Gość beznadzieiionna
niestety, on nie jest z mojej grupy, ani nie ze studiów to kolega.... To fizjoterpeuta, którego pacjentką jestem.

Gość malutttttkaaa
a kim jest ten facet???? to twoj kolega z grupy?? z roku?? znasz go w ogole? rozmawiasz s nim ?:)

Gość beznadzieiionna
maluttkkka to fizjoterapeuta, jestem jego pacjentką od zeszłego tygodnia,na miescie tez go widuje, w zeszłym tygodniu miałam 2 zabiegi, w przyszłym tez 2. On jest starszy o 7 lat, masakra:#

Gość beznadzieiionna
co robic maluttkkka????????

Gość malutttttkaaa
a ma dziewczyne zone???? jak jest w zwiazku to nieciekaweie ale jesli wolny mozesz cos zadziałac :) raz sie zyje dziewczyno! :D nie boj sie mozesz zaproponować mu spotkanie, kawke ... rozmawiasz z nim w o gole?? tylko ty mozesz ocenic sytuacje! ja bym zaryzykowala nic przeziez nie tracisz!

Gość beznadzieiionna
rozmawiam:) ale on jest zdystansowany, widac,ze powaznie swoja prace traktuje. Sympatyzczny, usmiechniety jest:) nie ma żony, ale czy ma jakas narzeczona/dziewczyne to nie wiem:(