Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIMI22222222222222222222222222

Wybaczylam zdrade

Polecane posty

Wybaczylam zdrade i nie wiem czy dobrze zrobilam

pisalam tu kiedys.Wczesniej...to moj facet zdradzil mnie na wieczorze kawalerskim

Gość atrament
bedziesz się tym gryźć do końca życi, albo....Waszego związku. niestety

Gość atrament
życia* oczywiscie nie mylić z rzycią :)

ja bym padalca rzuciła i znalazła sobie nowego faceta powiedziałąbym mu tak : chciało się zdrady ! to teraz idź gdzie cię serce woła! bo ja fajna kobitka jestem a widzę że ty do mnie nie dorosłeś I koniec rozmowy z tym padalcem przebrzydłym Ty chyba masz za miękkie serce _______________________________ teraz czytam: http://tnij.org/gzil

nie wiem wlasnie czy dobrze zrobilam,ale go kocham

skoro Cie to boli, tzn ze mu tego nie wybaczyłaś i bedziesz tego załować jeszcze wiele lat... a skonczy sie na tym, że w koncu zaczniesz mu to wypominac, pojawią sie kłótnie, oskarżenia i ślub pojdzie w cholere :)

Gość 123456yfdcv
spoko laska, ja wybaczylam a teraz sie okazalo ze dalej sie z nia spotyka, tzkze dobrze ludzie prawia: rzuc i kopnij w dupe

Gość tokijskazagadka
gorzej bedzie, by zapomniec.... a poki sie pamieta, ciezko jakos isc do przodu... to wymaga moze sily charakteru i ducha....... ja bym nie wybaczyla.

Na razie o ślubie nie ma mowy.Tylko czy ktos z was nie zrobil jakiegos błędu???

Gość atrament
ja wybaczyłam już 20 razy i dalej się gryzę :D

Gość błąd-a świadome działanie
to baardzo duża różnica moja droga.

Gość 123456yfdcv
wiesz masz opcje: wybaczam. i koniec i jesli nie zrobi tego znowu to uznajesz ze to blad ktory kazdemu sie moze zdarzyc. a jesli zdradzi to juz koniec. tylko czy masz pewnoc ze drugi raz tegonie zrobi? jak raz zrobil to nie sadzisz ze drugi jest bardziej prawdopodobny niz w przypadku osoby ktora nigdy nie zdradzila?

Gość tokijskazagadka
sa bledy i bledy.... rozumiesz, ze chcesz znalezc tutaj potwierdzenie slusznoci swojej decyzji... postapilas tak, jak uznalas w danej chwili za sluszne ( licze, ze to efekt dlugich przemyslen). ja natomiast zdrady nie wybaczylabym nigdy. a i wredna... ma racje w tym, co napisala.

Gość atrament
ja nie mam komu wybaczać... mnie to nawet zdradzać nie ma kto :(

Gość atrament
chodziło mi w serialach :)

bo go kocham i mamy miec dziecko........

Gość atrament
ach te seriale "M jak Małpa" "moda na suke" "trzynasty stosunek" "Klaun" one wszystkie takie życiowe są . Jakież by było moje życie gdyby nie Rysio z "Klauna"

Gość atrament
i znów zrobimy szopkę z czyjegoś tematu, to nieładnie

Gość atrament
w zasadzie znam ich wszystkich i biorę z nich przykład

Gość atrament
dobra to idę oglądać serial

Gość atrament
no no, szczególnie "moda na sukę" jest zajebista, gdybym miała teściową z chęcią bym się z nią przespała...Ale beż całowania to chyba nie zdrada???

.....nie jestes w temacie wiec nic nie wiesz

Gość atrament
sorki, nie jestem. Wybacz to była zwyczajowa dyskusja z moim podszywem

Gość fajansiarz
Nie byłaś głupio zasadnicza i dałaś wam szansę. To naprawdę coś.

wszyscy łatwo mówią ja bym nie wybaczyła zdrady..łatwo powiedziec...ale czy wszyscy tak robia.Latwo jest powiedziec jak sie czlowiek nie znajdzie w takiej sytuacji.Nie mozna zaczac przestac kochac po tylu latach

Gość wybaczyć jest OK
a po wybaczeniu czeka cię dopiero wielki trud, bo musisz na nowo nauczyć się żyć z akceptacja zdradzania, czy zaczęłaś już tę trudną część po zdradzeniu? Bo tu nie chodzi tylko o wybaczenie czegoś co się stało i zostało w przeszłości, (wiem że tego oczekujesz), a tu chodzi o dalsze życie na tykającej bombie zegarowej która pewnie nieraz wybuchnie, czy potrafisz w czymś takim żyć , nie widzieć nie słyszeć i być nieustająco szczęśliwą, nie cierpieć i obojętnie traktować romanse partnera, bo romanse mają nie przeszkadzać w szczęśliwości, potrafisz tak? Ucz się tego, po wybaczeniu życie dalej trwa i już wiesz jak będzie wyglądać. Nie jest łatwo przestać kochać i nie dzieje się to szybko, ale czasami nie kochanie zdrajcy umożliwia życie z nim bez zbędnego cierpienia. A opcja że już nie będzie zdradzać.....to nierealna iluzja.

Gość rodzynek ;)
wiesz co sie robi z ludzmi ktorzy zdradzili kraj?? a ty co robisz z czlowiekiem ktory ciebie zdradzil zawiodl?? Pokazujesz mu ze jestes jego sciera do podlogi on cie skrzywdzi a ty go przyjmiesz z wielkiej milosci i jeszcze chcesz mu na nowo zaufac ... wolne zarty wy kobiety nie macie swojej wartosci ?? Musicie na sile robic z siebie cierpietnice i matki milosierdzia dla gnojkow?? A gdzie jego milosc?? Gdzie lojalnosc itd?? To dopieor poczatek zwiakzu a co bedzie za10-20 lat jak on teraz ..uja nie umie utrzymac w spodniach?? W przypadku zdrady facet zasluguje na 2 szanse ale u innej kobiety i smieszmy nie nazywanie zdrady bledem .. bledem moze byc niepotrzebna klotnia moze zbyt duz akoncentracja na pracy zamiast na rodzinie a nie zdrada. Zdrada jest niewybaczalna zdardzajacy myli sie raz tylko raz tak jak saper.