Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika00019

Problem ze starszym kierowcą...

Polecane posty

Gość weronika00019

Mam 20lat, często dojeżdżam do szkoły z takim jednym kierowca, po czterdziestce ale całkiem przystojny jak na swój wiek.Zawsze miły, zagadywał, trochę mi się podobał ale nie miałam inne sprawy na głowie niż romanse. Potem zdobył skądś mój numer,dzwonił do mnie, pisał zaczęłam z nim gadać,nawet mi się podobał,ale byłam zbyt nieśmiała na otwarty flirt. Pewnego dnia napisał mi żebym przyszła na bazę to porozmawiamy,bo mu się nudzi, jakieś dziesięć minut przed spotkaniem napisał mi czy kupiłam gumki czy on ma kupić... To nie był żart...Gdy pożaliłam się koleżance powiedziała ze on ma żonę i trojkę dzieci ale nie mieszka z nimi już od dawna bo im się nie układa, a on co raz zalicza jakaś panienkę... Od tamtej pory unikam go jak się da, chociaż czasem czekam przez to po 2 godziny na następny bus do mojej miejscowości. To było ponad pół roku temu,a on jak mija mnie na mieście zwalnia i jedzie powoli koło mnie mnie,zatrzymuje się jak chce przejść przez przejście, raz to nawet walnął w jakiś samochód bo się zagapił :O Nie wiem co ja mam robić, jak się go pozbyć,jak zachowywać, poprosiłam kolegę żeby udawał mojego chłopaka, ale to na niewiele się zdało, i on wraz swoje...

Gość buahaha:D
hahahahaahahah :D

Gość buahaha::D:D:D
hahahahaahahah :D

Widocznie uznał cię za łatwa laskę.mogłaś powiedzieć że nie życzysz sobie żeby dzwonił do ciebie.i że nie przyjdziesz do niego porozmawiać.tacy faceci są nic nie warci