Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BETAHCGgggg

ZROBIŁAM BETĘ 13 dni po stosunku i wyszło poniżej 1. Czy mimo to ciaża jest

Polecane posty

Gość BETAHCGgggg

Moja mama mówi że to za szybko, że poziom mógł jeszcze nie wzrosnąć odpowiednio jak myślicie??? BETĘ ZROBIŁAM 4 dni przed terminem @

Gość Jak robicie
Przykro mi ale nie:(:(:(:(

Tez uwazam,że niestety nie.... mi zwykłe testy apteczne wychodziły pozytywnie 4 dni przed spodziewanym terminem okresu (mam dwoje dzieci)

Gość paradiss
nawet nie wiem o czym piszesz :P a nie uwazasz, ze takie wyliczanie i robienie tysiecy testow, mierzenie temperatury itp. tylko pogarszaja zajscie w ciaze???

Gość pani doktorowa
ja zrobiłam 11 dni od stosunku, 10 od owulacji, wyszła mniej niż 1 a w ciąży jestem:) właściwie to juz na dniach rodzę;) test sikany wyszedł mi pozytywny dopiero 4 dni(czy nawet 5.. juz sie zamieszałam) po dacie spodziewanej miesiączki. czasem tak bywa.. lekarz powiedział, że długo się zagnieżdżało a podobno beta wzrasta juz 8 dnia po owulacji.. u mnie Pani w laboratorium całkowicie i zdecydowanie wykluczyła ciążę

Gość beta wzrasta dopiero
1,5 tygodnia po OWULACJI zarodek potrzebuje od 6-12 dni na ZAGNIEŻDŻENIE, a dopiero wtedy mówimy o ciąży, po ZAGNIEŻDŻENIU i dopiero po tym fakcie w organizmie pojawia się ludzki hormon, nigdy wcześniej