Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerr

zdradziła go była

Polecane posty

Gość qwerr

Mój chłopak został zdradzony przez swoją byłą dziewczynę (byli ze sobą 4 lata). Jesteśmy ze sobą już prawie rok, a on czały czas boi sie że go zostawie itp. Kiedy mówie mu że nigdy bym mu czegoś takiego nie zrobiła to on na to że ona też mu tak mówiła. Powiedział mi ostatnie że przez ta zdrade trudno jest mu mi zaufac. Jak myślicie czy to sie zmieni?

Gość ttamie
"to on na to że ona też mu tak mówiła" po tej formie obrony podejrzewam, że nic się nie zmieni. skoro po roku nie potrafi Ci zaufać i jeszcze stawia Cię na równi z byłą no to wybacz. mojego byłego też babka zdradziła i jego paranoja i lęki po piciu latach związku urosły do rangi więzienia mnie. wyszłam z domu do przyjaciółki i wydzwaniał co trzy minuty pytając się z kim jestem i co robię, jak się napił robił mi awantury, że pewnie się z kimś puszczam, z imprezami mogłam się pożegnać, rozmawiałam z kolegą z pracy, więc strzelił mu w gębę. niektórym facetom zdrady ryją psychę, więc tego swojego miej na oku 🖐️

Gość qwerr
Zamierzam z nim o tym poważnie porozmawiać, i jeżeli to niczego nie zmieni to chyba nie ma sensu tego ciągnąc dalej bo co to za związek bez zaufania :/

Gość xzdsadzxczcxzzxcd
nie rób mu tego co zrobiła mu tamta, nie zostawiaj go. ja miałam podobnie odeszłam po 5 latach bo facet mnie zdradzil. wiesz jak trudno mi było zaufac? wiesz jak bardzo brałam wsyztskich pod lupe? ale znalazł sie taki co powiedział ze warto, cze poczeka, ze duzo zniesie i ze bedzie miedzy nami dobrze. kesli kochasz, rozmawiaj z nim, zrozum go to naprawde wielki ból i trudno potem znów szybko zaufac. a rok czasu to wcale nie tak długo!

Gość Don Luidżi
pierdol gnoja

Gość 6438677546
.