Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy herbata

Moja przyjaciółka jest lesbijką :/

Polecane posty

Gość happy herbata

Mam wspaniałą przyjaciółkę znamy się od przedszkola ufamy sobie bezgranicznie wiele razy się wyglupiałyśmy ale ja zawsze traktowałam to dosłownie z jajem :/ kocham ją jak siostrę. Ostatnio jednak wyznała mi że jestem dla niej czymś więcej że ona mnie pragnie i pociągam ją erotycznie. Dziwnie się z tym czuję. zaproponowała mi sex że fajnie będzie skosztować czegoś nowego :/ Nie wiem co o tym mysleć nie chcę starcić przyjaciółki ale ja mam narzeczonego! w przyszlym roku bierzemy ślub i ona jeszcze ma być moim świadkiem. Źle się z tym czuję. To nie jest prowokacja, szukam teraz dobrego wyjścia z tej sytuacji

Gość czego ty tu oczekujesz?
no ale co ma piernik do wiatraka? możesz się z nią przespać i potem wyjść za mąż

Gość wytkumacz jej moze
ze nie interesuje Cie to. powinna zrozumiec, w koncu nie kazda kobieta musi byc lesba czy bi... poza tym przyjaznicie sie juz dlugi czas, nie ma sesnu tego zaprzepascic tylko z powodu orientacji Twojej kolezanki. Fakt zachowala sie nietatktowanie wzgledem Ciebie, wiedzac ze masz narzeczonego. Widac to byla jej taka nieumyslna gafa. Porozmawiaj z nia po prostu, ze inaczej podchodzisz do tych spraw.

Gość happy herbata
Spoko ale nie będę potem mogła spokojnie spojrzec ukochanemu w oczy a ona no cóż... wywiera na mnie coraz większą presję :/

Jeśli zna sytuację z narzeczonym, to powinna zrozumieć. Nie rób nic wbrew sobie.

Gość zostałamztymsama-ola
Dobrze ze Ci o tym powiedziala bo jest twoja przyjaciolka i musisz z nia porozmawiac o tym, jezeli sie z tym zle czujesz. Musisz jej powiedziec co myslisz na ten temat, ze Kochasz swojego mezczyzne, przeprosic ja ale nic z tego i powinna zrozumiec ze to jest tylko przyjazn miedzy wami i musisz jej rowniez powiedziec ze Ci nie przeszkadza to ze jest lesbijka.

Gość happy herbata
wstydzę się teraz zostać u niej na noc czy sam na sam na dyskotekach niby tańcząc obmacuje mnie, niby przypadkiem dotyka moich piersi. zazwyczaj obracam to w żart ale po tym co usłyszałam ostatnio to całkowicie mnie zwaliła z nóg

Gdyby była zbyt natarczywa i nie chciała zrozumieć, to ogranicz z nią kontakt.

Gość taka_sobie_bi
przede wszystkim zadaj sobie pytanie czy masz ochotę na sex z nią i czy bardziej zależy ci na przyjaciółce czy na chłopaku. Jeśłi nie umiesz wybrać zapytaj chłopaka czy ma ochotę na trójkąt. Wielu mężczyzn o tgym marzy - a wtedy będzie wilk syty i owca cała :)

Gość łomot_w_słuchawkach
gdyby mój najlepszy przyjaciel tak mi powiedział, to bym się z nim nie przespał (łomatko!) a z dużą pewnością bym się oddalił od niego spróbuj to jakoś poukładać, ale na pewno nie ulegaj jej namowom ! inaczej wszystko sobie zepsujesz...

Gość hgdjnhfgxdads
poza tym przyjaznicie sie juz dlugi czas, nie ma sesnu tego zaprzepascic tylko z powodu orientacji Twojej kolezanki. Po co ta poprawność polityczna. Powiedź zboczenia nabytego we wczesnym dzieciństwie a nie jakiejś tam orientacji :D

Gość hgdjnhfgxdads
zerwij kontakt z tą lesbą :D

Gość hgdjnhfgxdads
spierdalaj kurwi dzbuku Jaki homofobie? ja nie mam żadnych lęków przed lesbijkami, a na internecie jest pełno informacji od psychologów że homoseksualizm nie jest wrodzony. Zerwij kontakty z tą lesbą i znajdź sobie normalne koleżanki :D

Gość hgdjnhfgxdads
może nie jestem jakoś specjalnie katolicki ale czego zboczeńcy się czepiają katolików? :D

Gość hgdjnhfgxdads
sluchaj chooju nie wciskaj kitu dziewczynie bo to sie na tobie odbije bedziesz miec zła karme i zona urodzi ci chore dziecko albo stracisz noge jak bedziesz wpadał pod pociag bo zło wraca a ty siejesz nienawisc i Bóg ci odda co zasiałes ty chooju j**any . Nie sieje nienawiści, nie kazałem jej zabić tylko zerwać z nią kontakt :D. O jaki kit Ci chodzi ? Że homoseksualizm nie jest wrodzony tak jak to pedały na paradach rozpowiadają ? Poczytaj na internecie o najnowszych badaniach. Z homoseksualizmem się nikt nie rodzi :D

Gość hgdjnhfgxdads
i w ogole wypie**alaj z kobiecego forum cioto Wiesz że słowo ciota oznacza pedał ? Jestem hetero. Ty chyba nie lubisz ciot, a lubisz lesbijki lesbijko :D

Gość hgdjnhfgxdads
lesby nie lubią ciot, a cioty nie lubią lesb :D

Gość hgdjnhfgxdads
ciota to okreslenie takich zniewiescialych krótkich choojkow jak ty ktorzy maja damski mózg i przesiaduja na kobiecym forum zamiast siedziec na forach meskich albo zajac sie normalnymi meskimi rozrywkami. ciota to pedał który lubi być jebany w dupę i przeważnie cioty są zniewieściałe. Słowo homoseksualista ma wiele zamienników: pederasta, pedał,pedałek, gej, ciota, sodomita. Tak samo słowo homoseksualistka: lesbijka, lesba, lesbija itd. Nie używaj słów których nie znasz, bo inni zaczną powtarzać bzdury i przez to słowo ciota ma już 2 znaczenia- 1. zniewieściałego hetero, 2. pedała, przeważnie zniewieściałego :D

Gość hgdjnhfgxdads
jestem hetero. czego bronisz lesbijek a nie lubisz pedałów ? :D Tylko dlatego że nie lubisz facetów, a podobają ci sie kobety ? :D

Gość hgdjnhfgxdads
od razu kto nie daje sobą manipulować i doradza nie zadawanie sie ze zboczkami jest głupi :D jasne

Gość gość
Mam prawie identycznie jak ty hmm sama nie wiem co mam zroboc z moja lolezanka kocham ja bardzo ale jak przujacoulke a ona to inaczej odbiera . Codziennie mi powtarza ze mnie kocha przytula a ja nic nie mogę z tym zrobic . Ostatnio wepnela mi język na chama do gardla i zlapala mnie mocno za krocze w****ilam sie pow ze to koniec przyjazni ppszla do kuchni i podciela sobie żyły . Co ja mam znia zrobic ?

Gość gość
Klotnia? Zabierzcie dzieci swoje zabawki i spac, Dobranocka juz byla.

Autorko - sprobuj spojrzec na te sprawe tak samo jak gdyby to byl kolega, ktory (wiedzac ze jestes zareczona) mowi Ci ze go krecisz i ma ochote na seks z Toba - jak bys sie wtedy zachowala, hm? To jest taka sama sytuacja. Jesli jestes z kims zwiazana to proponowanie Ci seksu jest ni-wpial-ni-wypial, no chyba ze masz z narzeczonym otwarty uklad..