Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akcjon

Chce wiedziec

Polecane posty

Gość Akcjon

Jak poprosić lekarza by zbadał mnie czy moge miec dzieci? Czy jestem płodna. Mam 20 lat ale ostatnio bardzo nie regularne miesiączki. Ostatni okres mialam w marcu a jeszcze wczesniej rok temu. Dodam ze współżyje z chłopakiem bez zabezpieczenia i jakos nie jestem w ciazy. Wydaje mi sie ze nie moge miec dzieci

to najpierw się staraj z kimś o dziecko i jak nic nie bedzie wychodziło to wtedy ci zrobi badania

Gość xxxalex
może zbyt często współżyjecie?? wtedy plemniki są dużo słabsze...

Gość Akcjon
Nie wiedzialam ze to ma wpływ na to... A jesli dzisiaj bedziemy sie kochac(od dwoch tygodni nic nie bylo) to moze bedzie lepiej? Ale znowu moj okres... 2 miesiąc nie mam. W dwa dni przed spodziewaną @ zrobiłam sobie test i wyszedł negatywnie. Nie wiem co ze mna jest... Chyba nic z tego nie bedzie...

Gość xxxalex
tak to ma wpływ... ja mam podobny problem, byłam u lekarza, zalecił współżycie 3razy w tyg, aby plemniki były mocniejsze... może idź do lekarza, niech zrobi ci badania.... nie możesz się od razu poddawać :) ja staram się od pół roku, i jeśli teraz się nie uda idę znowu do swojego gin i wtedy będę miała jakieś badanka... głowa do góry, spróbujcie dzisiaj może akurat się uda ;)

Gość Akcjon
Moze to dobry pomysł na dziś. Ale jesli nie mialam okresu 2mies. To tez moze cos z tego wyjść? Czy odpuścić sobie

Gość xxxalex
trudno teraz powiedzieć kiedy wypadają dni płodne a kiedy nie.. wg mnie możesz spróbować... i zobaczycie, ale jeśli dalej będziesz miała takie problemy to radzę udać się do lekarza, on rozwieje wątpliwości ;)

Gość Akcjon
Odpowie ktoś

Gość Akcjon
Dziekuje

nie ma znaczenia jak często oni współżyja i na ile silne są faceta plemniki, skoro kobieta ma tak spieprzony cykl ze potrafi rok nie mieć okresu!! idz do lekarza i niech Ci najpierw cykl ustabilizuje, bo tak to w życiu nie zajdziesz w ciążę. jak go poprosić? - normalnie, powiedz że chcialabys okreslic swoją płodność i co by polecił w takiej sytuacji. ale jak mu powiesz jak często (a raczej jak rzadko) masz okresy to sam na to wpadnie jak sądzę.

Gość ann///
A moze ty juz jestes w ciązy skoro nie masz okresu 2 miesiące?! Kiedy robiłam test? Moze zrób jeszcze jeden

Gość Akcjon
Ostatni okres mialam 23 marca. Test robilam dwa dni przed spodziewaną miesiączka i wyszedł negatywnie. Ale okresu tez nie ma. Pierwszy tez raz tak mialam ze rok nie mialam @ bylam wtedy przeziębiona. Myślicie ze jak dzisiaj bede sie starać to i tak moze cos z tego wyjść??? Doradzcie cos

Gość Akcjon
Halo jest ktoś

Gość no zaraz ale jak to
Pierwszy tez raz tak mialam ze rok nie mialam @ bylam wtedy przeziębiona." p;rzez rok bylas przeziebiona że okresu nie mialas? i czemu wtedy nie poszlas do lekarza?

Gość dziewczyno idz do lekarza
nie sprawdzic płodnośc ale uregulować cykl. to nie jest normalne ze w twoim wieku nie ma sie przez rok miesiączki. A jak ci cykl ureguluje to wtedy i plodność powinna wrócić. teraz nie masz się co starac. owulacja jest zawsze ok 14-16 dni przed okresem.

Gość Akcjon
Ale ja bylam u lekarza. Tylko ze raz to złapałam cos i na całych wargach sromowych mialam pelno babli, pecherzy itp płakałam z bólu... A dwa nie mialam rok okresu. No gin powiedzial ze najpierw zajmiemy sie ta grzybica a potem okresem. Przepisał mi antybiotyk i masc (nic nie warta) i gdy juz bylam z tego prawie wyleczona dostalam okres wlasnie pierwszy raz od roku(całkiem normalny) wiec gdy poszłam kazal mi przyjsc pod koniec maja gdy nie dostane...

Gość no zaraz ale jak to
no to fajnie. teraz sie zajmij regulacją cyklu, a dopiero póxniej płodnością. bo z tak nieustabilizowanym cyklem to cholera wie co sie w Tobie dzieje, ale raczej nic dobrego.