Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandolinka24

jakie prawdopodobienstwo aby testy sie az tak mylily?

Polecane posty

Gość pandolinka24

czy uwazacie ze jest duze prawdopodobienstwo aby 2 testy robione z porannego moczu,w roznym odstepie czasowym sie mylily?Pierwszy test zrobiony w dniu spodziewanej miesiaczki-negatywny,drugi w 35 dc(czyli 6 dni po spodziewanej miesiaczce)-negatywny....czy w takim przypadku mozna jeszcze liczyc ze jest cos nie tak i jednak istnieje ciaza?(objawy dosyc dziwne,rozpierajacy bol podbrzusza,powiekszone i bolace piersi,okropna nerwowosc) :(

Gość moniczka123123
ja kiedys mialam podobnie. @ robilam testy tak jak ty i wszystkie byly negatywne. i tak samo bolal mnie brzuch a @ nie dostawalam. po 2 tyg dopiero @ przyszedl. nie mysl o tym tyle i przestan sie denerwowac bo przez to moze ci sie spozniac.

Gość taka sobie dziewuszka
Ja mam tak samo, jutro ide do lekarza i na badanie krwi. Robiłam już 4 testy, wszystkie negatywne a okresu dalej nie ma - już 10 dzień.. Nie mam żadnych oznak zbliżającego się okresu, nic mnie nie boli i mam białą wydzielinę już od jakiś 2 tgodni.. jutro się okaże.

Gość ajpitłenti
mi spoznial sie okres 13 dni - robilam dwa testy, oba negatywne. okazalo sie,z e wina spoznienia byl stres. w piatek wieczorem tak po prostu sobie siedzialam i dostalam @. :) wrzuc na luz, a @ na pewno przyjdzie (pod warunkiem, ze nie wspolzylas, a jesli wspolzylas, to sie zabezpieczalas). pozdrawiam!

Gość ajpitłenti
do "taka sobie dziewuszka" - ja tez mialam przez caly czas biale uplawy, a jednak okres dostalam :D poczekaj jeszcze z 4-5 dni... moze @ sie zjawi. ja czekalam i na dzien przed wizyta dostalam @ :)

Gość pandolinka24
no wlasnie ja sie martwie bo wspolzylam a zabezpieczac sie nie moglam,mam problem z watroba wiec hormony nie wchodza w gre;( chyba zwariuje do jutra

Gość no zaraz ale jak to
"no wlasnie ja sie martwie bo wspolzylam a zabezpieczac sie nie moglam,mam problem z watroba wiec hormony nie wchodza w gre;( " rozumiem że inne metody zabezpieczenia nie istnieją dla Ciebie? trzeba bylo chociaz gume włożyć facetowi.