Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandrra

boje sie ze moje uczucia wygasaja:(

Polecane posty

Gość kasandrra

jestem z facetem 4 lata, ostatnio poznalam innego ktory wpadl mi w oko i ostatnio czesto o nim mysle... nie chce tego, z tamtym mi dobrze....

Pomyśl sobie, że Twój facet odchodzi od Ciebie do innej. Wyobraź to sobie, jak się będziesz czuła, jak dalej żyła. Może wtedy docenisz to, co masz.

Gość kasandrra
ja wiem to, on jest kochany nie chce go stracic..... staram sie jak moge wyrzucic tego nowopoznanego z mysli ale nie moge:(:( naprawde sie boje.... tego co bedzie...

Gość kasandrra
ja wiem to, on jest kochany nie chce go stracic..... staram sie jak moge wyrzucic tego nowopoznanego z mysli ale nie moge:(:( naprawde sie boje.... tego co bedzie...

Gość kasandrra
chodze na imprezy bez mojego chlopaka, poznaje nowych ludzi, do tej pory bylo wszystko ok, az do momentu az poznalam jego.... zawsze mowilam wszystkim ze jestem zajeta itd i zawzse myslalam o moim chlopaka... ale tym jednym razem bylo inaczej... nie zrobilam nic zlego... tylko tanczylam z nim i rozmawialam....to i tak chyba za duzo juz bo mnie wzielo:(

Gość kasandrra
hej wpowi sie ktos?:(

Gość erttetetetertertetr
4 lata i kryzys - standard.

Gość una locura
U mnie niestety wygląda to podobnie :( Straszny mam mętlik w głowie...

Gość dr Demograf
jak cię tak cipa swędzi to cóż może zwykła miłość ...

Gość Posluchaj
Ja mam tak samo uwierz mi ta sama sytuacja zwiazek 5 lat.Jest coraz gorzej.To juz nie jest ten sam zwaizek co na poczatku ,chyba juz tylko przyzwyczajenie.Co jest w tym najlepsze?Ze tez poznalam innego ktory mnie pociaga i wogole masakra przejeb*ane uczucie:( Rutyna niszczy milosc? nie wiem co sie dzieje:(

Gość jesteś histeryczka
chyba każda z nas tak miała... to przejdzie, jak kochasz faceta. to zwykła fascynacja, nowym. co nieznane jest pociągające.. tak naprawdę tamten facet pewnie nie sprawdziłby sie w roli partnera na codzień. Po prostu nie widuj się z nim, nie myśl, nie wspominaj... Zastąp fantazje wspomnieniami z chłopakiem... Jak nie minie ci, to znaczy że uczucie łączące z obecnym bylo słabe.. Wszystko się ułoży ;)