Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zonka ktora kocha mezusia

Co zrobic na uroczysta kolacje na II rocznice slubu?

Polecane posty

Go艣膰 gedoline
nie mog艂abym kroi膰 czosnku ze 艣wiadomo艣ci膮, 偶e mam w r臋ku skalpel :) kaciaa masz 艣wietne przepisy!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kaciaa, milas mi podac wiecj przepisow w poniedzialek:) tak obiecalas :) Moj Maz czytal te przepisy ktore mi podalas i bardzo mu sie podobaly. Za 3 tyg nasza rocznica. :)

Udost臋pnij ten post

nie nie nie zapomnialam prxepraszam mam mnostwo spraw na lebku wluchaj wejdz na topik co na grilla. Tam jest przepis na sos z gorgonzola i na marynate na poledwiczki wieprzowe :) zamarynuj te poledwiczki w tej marynacie przynajmnij 24 godziny usmaz na oleju. polej sosem z gorgonzoli ;) do tego albo frytki albo ja preferuje ziemniaczki odsmazone na patelni na rumiano z ziolami. Do tego salatka z porow ze smietana :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 papaladna
A po co si臋 tak starasz kobieto? On tego nie doceni i za par臋 lat i tak cie zdradzi. Je偶eli ju偶 tego nie zrobi艂.......

Udost臋pnij ten post

poza tym na deser np nalesniki z brzoskiwiniami ;) nalesniki jak zrobic zapewne wiesz ;) do tego bedziesz potrzebowala brzoskwinie dobry slodki ser bialy oraz budyn waniliowy. jesli lubisz bo ja prepadam mozesz tez dac troche cynamonu ;) ser mieszasz z drobno pokrojonymi brzoskwiniam dajesz troszke cukru waniliowego i jesli masz ochote cynamon :)mozesz tez dodac troszke araku np migdalowego ;) ale kropelke. ugotowany budyn laczysz z ta masa ;) i taka ciepla mase dajesz na nalesniki ktore skladasz w tak zwana koperte. Na wierzch jeszcze dajesz pokrojone w cienkie plasterki brzoskwinie ;)

Udost臋pnij ten post

jeali bedziesz przygotowywala jakies mieso nie zapomnij o odrobinie lubczyku ;) jesli lubicie owoce morza tzw frutti di mare to ostrygi sa doskonalym afrodyzjakiem ponoc ;)

Udost臋pnij ten post

SALATKA DLA ZAKOCHsalatka rzodkiewka jajka papryka obojetnie w jakim kolorze ;) pomidor wedlina sol pieprz,majonez papryka ostra i slodka bagietka lub chleb tostowy i maslo czosnkowe ( przepis na to maslo jest na topiku co na grilla ;) i teraz tak ;) salatke delikatnie rozszarpujesz i ukladasz na misce rzodkiewke kroisz w plasterki papryke w paski ugotowane wczesniej jaja na twardo rowniez kroisz w plasterki przpyprawiasz sola i pieprzem. Mieszasz slodka i ostra papryke i zapiekasz na odrobinie tluszczu ;)potem kroisz w cienkie paski na wierzchu dekorujes majonzem :) z chleba wytnij serca i zapiecz w opiekaczu ukladaj warstwami w kolejnosci jakiej napisalam smacznego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 44487
ewa 33 i jej teksty:o my艣li, 偶e wszyscy m臋偶owie s膮 tacy jak ten co j膮 rzuci艂:o massakra. uwierz ewa nie wszystkim facetom wystarczy piwo i pizza:o

Udost臋pnij ten post

kaciaa, dzieki 馃憚 jestes kochana :) masz super przepisy, naprawde. Czesto przegladam net w ich poszukiwaniu a tu w jednym miejscu znalazlam tyle fajnych pomyslow. Gdybys zakladala na jakims portalu kulinarnym swoj profil to od razu wyslylaj mi maila. Koniecznie!!! Niedlugo bede robic roczek dla synka i bede podawac tylko Twoje potrawy.

Udost臋pnij ten post

A co do tego co ktos napisal wyzej ze Maz i tak mnie zdradzi... co coz... po co mam myslec ze za rok zlamie reke, co ma byc to bedzie. W naszym malzenstwie jak na razie jest wszytsko jak najbardziej Ok Bardzo sie kochamy i wspieramy i nie mam powodow zeby byc dla Meza niedobra. Kocham Go i dlatego tak bardzo o Niego dbam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klassi
Ja si臋 zawsz臋 boj臋 robi膰 takie kolacje, strach przed tym ze co艣 przyrz膮dz臋 nie tak. Chyba wol臋 chodzi膰 do restauracji by uczci膰 takie okazje. My艣l臋, 偶e na taki wiecz贸r dobre s膮 jedzeniowe afrodyzjaki jakie艣 owoce morza. Ja ostatnio jad艂am na wyj膮tkowym wyj艣cie w jednym z krakowskich lokali Le scandale przepyszne mule w sosie czosnkowo - 艣mietankowym z dodatkiem wina :)

Udost臋pnij ten post