Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passskowaaa

nierówne piersi.

Polecane posty

Gość Passskowaaa

mam 16 lat i piersi niezbyt równe... pod względem rozmiaru już się wyrównują ale ogólnie jeden sutek mam bardziej zawinięty do góry... Pewnie teraz masa ludzi zacznie się wyśmiewać ale dla mnie to naprawdę problem... Czy ktoś tak miał w młodości? Czy to mi się jeszcze zmieni? Nie mam matki z którą mogłabym o tym pogadać... wstydzę się w ojcem iść do lekarza ;(

Gość zawsze piersi się różnią
poza tym dorastasz. nie ma się czym martwić

spokojnie dziewczyno piersi ci jeszcze rosną wiec to może być "problem" (choć ja problemu w tym nie widzę) za parę lat ;)

Gość Gorhoroth
większość kobiet ma nierówne piersi...

Gość Passskowaaa
Już lepiej żeby piersi mi nie rosły... mam stanik C i mi to wystarcza...

Gość Passskowaaa
C to duże nawet jak dla mnie za duże :P

Gość Passskowaaa
Mam dużo problemów ale to jest jeden z którym sobie poradzić nie mogę :(

heh większości facetów to nie będize robiło różnicy czy sutki są równo na tej samej wysokości ;)

Gość Passskowaaa
Tu nie chodzi o faceta ale po prostu o mnie samą... źle się z tym czuję i maniakalnie przez to czuję się gorsza bo ciągle o tym myślę...

no i co z tego że masz takie, ciesz się że masz duże piersi i co z tego że masz tak nie równo sutki? :)

Gość Passskowaaa
Mi to w jakiś sposób przeszkadza... wstydzę się tego ogromnie. nigdy bym ich nikomu nie pokazała :(

Gość nie rozumiem cie
prawie kazda kobieta na swiecie ma nierowne piersi, nie mowie ze wszystkie ale wiekszosc ma nierowne ja tez mam jedna jest wieksza druga mniejsza moje prawie wszystkie kolezanki tak tez mają, to jest normalne nie wiem czemu robisz z tego problem taka jest kobieca natura

Gość Passskowaaa
Po prostu chciałam się zapytać... nie wiem skąd w ludziach tyle nienawiści i braku empatii... nie pasuje Ci nie komentuj... umiesz jakoś pomóc to doradź... nie potrzebuję Twojej subiektywnej opinii o moim problemie... Ja dbam o siebie może przesadnie ale po prostu mi na tym zależy... teraz weź słownik i przeczytaj jeszcze raz :P

Passskowaaa -> zauważ że tylko nieliczne osoby zobaczą twoje nagie piersi bo przecież nosisz staniki więc sama sobie robisz problem z tymi stkami ;)

Gość Passskowaaa
TU chodzi o mnie też... nie tylko o ewentualne osoby które to zobaczą... CHCIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ CZY KTOŚ TAK MIAŁ KIEDYŚ I CZY Z TO SIĘ MOŻE AŻ TAK ZMIENIĆ!! nie jest to problem życia przecież.

problem tkwi w tobie tak to może się zmienić wraz z rośnięciem piersi przywiązujesz wagę do "wady" której nie dostrzeże znaczna większość osób