Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka z pączka rózy

Czy moge byc w ciazy?- tabletki anty..

Polecane posty

słuchajcie babeczki ponad 2 tygodnie temu wzielam tabletke,ale niestety 10 minut pozniej zaczelam wymiotowac, w zeszłym tygodniu zapomnialam wziasc tabletke,ale wzielam ja 11 godzin od prawidłowej godziny przyjecia,dzisiaj powinnam dostac okres,a mam tylko male plamienia,nawet mnie nie bola jajniki,a tak to zawsze musialam sobie pomagac jakimis tabletkami przeciwbolowymi, czy mysliscie ze jest jakies prawdopodobnienstwo ze jestem w ciazy?? dodam ze od kilku dni mam straszne mdlosci,a tabsy jakie biore to yaz pozdrawiam wszystkich:)

prosze o jakas odpowiedz

moze dzsiaj mi ktos odpowie? dodam ze dzisiaj mialam kolejne plamienia ale jak na okres to troche mało..

Jeśli wymiotowałaś, to powinnaś była przyjąć drugą tabletkę, jeżeli oczywiście minęło mniej niż 4 h, po tym czasie tabletka zdąży się wchłonąć więc wtedy nie byłoby potrzeby. Pominęłaś tabletkę w 3 tyg, a więc nie było potrzeby dodatkowego zabezpieczenia, bez obaw. Zawsze w takich przypadkach jak Twój istnieje możliwość zajścia w ciąże,ale to naprawdę rzadkość. Dla Twojego spokoju proponuję zrobić test. A chciałabyś dzidzię?

bardzo bym chciala,ale mysle ze to nie jest odpowiedni czas :) w sumie ucieszylabym sie ale czy to normalne ze mialam tylko lekkie plamienia zamiast okresu?