Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaxxx

rozkmińcie to;)

Polecane posty

Otóż: impreza, koleś na mnie spogląda jak stoje, jak tańcze, aż w końcu zaczepia, podchodzi, prosi do tanca, splawiam go poczatkowo niepewna takich znajomosci, on czy napewno nie zatancze,ja nie, i ok, po chwili smutny poszedl.. potem stoje niedaleko boksu i on sie patrzy, podchodzi,pyta jak mam na imie, wiec odpowiadam, podaje mi rekę trzyma potem cos sie pyta, nie doslyszalam przy glosnej muzyce wiec delikatnie przysuwa do siebie i powtarza, okazuje sie ze dziewczyny chca jechac, on pyta sie kto jest kierowca gotow przekonywac zebym nie jechala, w koncu musze jechac i dobra. Nie dawalo mi spokoju kim on jest, znalalzlam go na nk. Poczatkowo nie wie kim jestem(albo udaje),potem potwierdza ze ahaa juz wiem, przytacza kilka sytuacji, wierze-pamieta mnie! kilka wiadomosci na nk, okazuje sie ze mamy wspolna kolezanke. Ja chodzilam z nia do podstawowoki, ona jest dziewczyna jego kumpla. Kasia pisze do mnie czy moze dac moj nr Mariuszowi, ja ok, po kilku min sie odzywa,piszemy caly wieczor. po 2 dniach kilka smsow , potem cisza , ja sie odzywam,on ze potem odpisze bo teraz pracuje. faktycznie odzywa sie wieczorem,piszemy,dzien ciszy on sie odzywa, pisze ze zdal egzamin. Pierwszego dnia smsmowania on odrazu ;* na dobranoc,ja rano pisze ''milego dnia;*' on ''wzajemnie;*'''. jak napisal ze wpada do mojego miasta na imprezy, ja ze ''zapraszam'' a on '' skorzystam'' Ale np dzis pisalismy,moj ostatni sms byl twierdzacy,bez pytania, nie odpisal. i takie teksty gdzie pracuje, cos tam, ze dostałam taka prace a ja '' Ma się ten urok'' on ''wiem;)'', jak napisalam ze mi stolik w klubie zalatwi a jak nie bedzie to do jego przyjde, on ''zapraszam;D'' takie hmm flirt??? Jak to odebrac..kobieciarz? Czekam az on teraz sie odezwie. Mamy po 20 lat jeśli to wam pomoze w rozkmince o co tym facetom chodzi;)...nienadążysz!!

Gość ale chorzy ludzie
pewnie ze flirt, a co ty myslisz;) nie zastanawiaj sie tylko mysl nad taktyka:)

bo nie byłam pewna takich klubowych znajomości, ale po odmowie gdy zobaczylam ze kulturalnie nie naciskal,zauwazylam ze jest porzadny... bo na innej imprezie to myslalam ze mnie gosciu pobije z powodu mojej niecheci do niego.. podpowiedzcie taktyke?:D

A może tą koleżankę trochę wypytaj o niego, jaki jest, co lubi itd. Jak to dziewczyna kumpla, to moze cos wie o nim. Zawsze to latwiej ;)

wolałabym jej w to nie mieszać,tym bardziej że nie mialam z nia praktycznie kontaktu od podstawowki.. raz na ruski rok co slychac,chociaz ogolnie sie lubimy,teraz chyba bede czekac az on sie odezwie bo ja chyba wiecej zaczynalam pisac w ostatnich dniach, jak sie odezwie znaczy ze mysli wtedy chcialabym dac delikatnie znac o ewent. spotkaniu,tylko jak?:D