Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubszniemizle

Ale mi

Polecane posty

Gość rubszniemizle

smutno.do dupy to życie.

Gość sdgfdgdgd
pupa ma dziurke

Gość patrimonium pandemonium 30
ściągaj skóre w dół i w góre

Gość rubszniemizle
i jeszcze ta durna reklama Desperadosa doprowadza mnie do szału. i skończyły mi sie fajki.

Gość rubszniemizle
i nawet na tym forum mnie olewaja

Gość rubszniemizle
przegrałam zycie. nie mam fajek. nic nie mam

Gość WmoichSnachWciazWarszawa
Jeszcze jakiś czas temu, miałem kolegów, przyjaciela, jakieś tam dziewczyny zawsze były na horyzoncie, w tym jedna w której zabójczo się zakochałem i przeżyłem najpiękniejsze chwile mojego życia... tak było jeszcze rok temu a teraz?? jestem zupełnie sam jak palec, nie mam żadnego kolegi, żadnego przyjeciela a każda kobieta, którą poznaje i jestem nią zainteresowany szybciutko daje mi do zrozumienia, że nic ode mnie nie chce czuje sie bardzo źle i mam dość dosłownie wszystkiego

Gość blewahr
życie jest takie krótkie a wy tak biadolicie. Czasem szkoda mi takich ludzi ja Wy, ale czasem dałabym im solidnie w doopę żeby się otrząsnęli i szli przez życie tak jak powinni. Pamiętajcie każdy jest kowalem swojego szczęścia i nic nie dzieje się przez przypadek. Trzymam za Was kciuki, żebyście już takich farmazownów nie wypisywali!!!

Gość rubszniemizle
ja nie mam ani znajomych ani drugiej połówki. w sumie nigdy ich nie miałam. po za tym ja zawsze mam gorzej.

Gość rubszniemizle
tak to co mam zrobi zeby to moje zycie zminiec ? jak napiszesz, ze wyjść do ludzi to cie znajdę i zabije.

Gość blewahr
no sorki, ale ludzie nie podejdą do ciebie i nie powiedzą: wyglądasz na spoko laskę chcesz być moją znajomą? Ej no tak dobrze to jeszcze nie ma!!! Weź sprawy w swoje ręce!!! Nie róbcie mi tego i nie mówcie że jesteście młodzi, fajni a zachowujecie się jak stare zgredy!!!

Gość blewahr
no to dowaliłeś jak dzik w sosnę!!!! Ludzie ja mam 26 rodzinę o którą też się martwię, dom o który muszę zadbać!!! I czasem też mam dosyć, ale z dnia na dizeń "biorę swój bagaż" i gnam przez życie! Ale bym wam nakopała!!!

Gość rubszniemizle
a co jesli jestem zajebiście nudna ?

Gość blewahr
jak jestes reformowalna to jest ok :D na 100% nie jestes nudna tylko wokół ciebie nic sie nie dzieje i tak ci sie tylko wydaje :)

Gość rubszniemizle
no właśnie czemu sie nie dzieje ? bo nikt nie chce sie ze mną "dziać" bo jestem nudna.

Gość blewahr
to zmień coś w sobie, żeby chcieli z tobą działać. Zmień ubranie, fryzurę, pomaluj paznokcie, idź z kimś na piwo albo kawę. Nie użalaj się bo tylko się pogrążysz, a chyba tego nie chcesz. Podejrzewam że nie masz problemów (z jakimi na codzień przychodzi żyć innym ludziom:choroby, wypadki, brak pracy) więc co nie pozwala Ci być szczęśliwą?

Gość rubszniemizle
z kim mam isc na to piwo czy kawe ? serio myślisz ,ze jak pomaluje paznokcie to objedzie mnie tłum ludzi ? BTW dbam o siebie wiec nie chodzi o wygląd.Tak myślę moze to ja jestem problemem ?