Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IngaK

Sponsoring

Polecane posty

Gość IngaK

Hej Dziewczyny! Co sądzicie o sponsoringu z jednym facetem? Mam 25lat, jestem zadbana, nie jestem brzydka, pracuję, wykształcona, ale wciąż singiel. Od dwóch lat na swojej drodze nie spotkałam tego jedynego. Coraz bardziej czuję się samotna, brakuje mi seksu. większość chłopaków których poznaje myśli o przelotnych znajomościach. Coraz częściej zastanawiam się nad poszukaniem sobie sponsora. Przynajmniej będę miała z kim spędzić weekendy lub wakacje. I nie będę się łudzić, ze może coś z tego wyjdzie, a potem za każdym razem jest niewypał.. Co sądzicie? Zycie samemu jest naprawde trudne, wszystkie moje kolezanki maja mezow lub chlopakow. W weekendy zadna nie ma czasu sie spotkac. Czuje sie samotna, a tak to chociaz bede miala z kims czasem gdzies wyjść. Pozdrawiam:).

Gość ja szukam .......
jestem za :P sama tez zamierzam szukac

Gość IngaK
gdzie bedziesz szukac?

Gość ja szukam .......
na portalach randkowych pełno tego :P

Gość Nikitaaa
ciezko znalezc, nie chca placic skurwiele, skapcy sami. Wola przcietne mlodociane ktorym wystarczy para jeansow za sex analny, a fee. Ci wartosciowi sponsorzy sa zajeci

Gość a co to jest sponsoring
patrze w slowniku i mnie odsylaja do hasla prostytucja.

Gość zapodaj foto z karteczka
zobaczę czy jesteś w moim typie !!! :P :classic_cool:

Gość sponsor...szuka
szukam fajnej zgrabnej itp co oferujecie i co wzamian?? a raczej ile ?

Gość nic juz nie wiem..
"Przynajmniej będę miała z kim spędzić weekendy lub wakacje." Ha ha ha ha, dziewczyno masz 25 lat i dalej jestes naiwna !! Sponsoring to on bedzie wyznaczal spotkania -> czyli kiedy bedzi emila ochote a w weekens i wakacje to z zona i dziecmi !!! To jest polaczenie prostytucji z niewolnictwem !

Gość jakis typ
skoro szukasz sponsora na weekendy albo jakies wolne to albo jestes pazur na kase albo jestes pusta jak wydmuszka, nie chcesz przelotnej znajomosci a sponsoring bedzie 4ever?? ogolnie nie mam nic przeciw sponsorowaniu:) ale ty jestes jakas NIEOKRESLONA moze przez to nie mozesz nikogo znalezc, albo nie masz nic do zaoferowania...

Gość arm 79
Witam ja szukam konkretnej dzewczyny do sponsoringu może się dogadamy z kąd jesteś??

Gość Zenon P
Hmmm... 25 lat ! dla mnie jesteś za stara.

Gość Kacha57
Witam jestem 21 letnia dziewczyna z Opola . szukam stałego sponsora do dyskretnych spotkan kilka razy w miesiacu . Mój email kachaem57@wp.pl

Gość strejlał
25 lat, to ty już powinnaś się zacząć zastanawiać, czy sama nie będziesz musiała płacić. Target bogatych ch* zwanych sponsorami, to jakieś studentki na kierunkach bez przyszłości albo tipsiary po technikach, które są wstania ssać do upadłego w zmian za 500 zł na mieszkanie, albo wakacje w ciepłym kraju. Zapomnij o tych bujdach o bogatych i przystojnych, którzy dają prezenty i z 4000 zł. Na takie zarobki, to trzeba zostać rasową kurwą.