Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max-mellka

Ciaza a test.Pomocy

Polecane posty

Gość Max-mellka

witajcie. jakies 5 tygodni temu wspolzylam z moim mezczyzna.miesiaczka przyszla kilka dni po terminie i nie byla taka jak zawsze. 1 test zrobilam w 1 dzien spodziewanej miesiaczki a 2 test dzisiaj.oba negatywne a ja mam objawy takie jak bole glowy zawroty glowy mdlosci jem wiecej boli mnie jajnik plecy jak na miesiaczke (objawy od 2 tyg takie)i mam przeczucie ze jednak jestem w ciazy gdyby to byla ciaza to prawdopodobnie bylby to 4-5 tydzien. juz sama nie wiem czy wariuje na tym punkcie czy to moze tylko moje urojenia. dziekuje za odpowiedzi.

nie jestes w ciąży, aczkolwiek testy dają 100% pewnosci wykonane najwczesniej po tygodniu

a nie sory zle przeczytalam. NIE JESTES W CIĄZY NA BANK! kiedy wreszcie kobiety pojma, ze ciaza w pierwzym trymestrze nie daje zadnych objawów!!!!!

Gość Max-mellka
mimo to 'sie pisze' gazety..i kobiety w ciazy chyba wiedza co czuja...(i kiedy sa pewne ze to ciaza ,potwierdzona przez lekarza)

skoro taka jestes pewna swoich przeczuc po co pytasz sie na forum?

a te mdlosci i zawroty gloway to moze masz z wkręcania sobie, ale napewno nie wystapuja mdlosci w tak wczesnym okresie ciazy. mozesz je miec od czegos innego, ale napewno nie jest to zwiazane z ciaza, jesli w niej nawet jestes

Gość Max-mellka
dziekuje za odpowiedzi:)

a ja mialam na samym poczatku (4-5 tydzien) objawy typu bol kregoslupa ,bol podbrzusza i mdlosci .Tylko tyle ,ze za pierwszym testem wyszedl mi pozytywny wynik .Takze z tymi objawami zalezy chyba od osoby organizmu.Jedna je ma ,druga niema.Pozdrawiam

no ta. ale niektore panny sa takie zdolne, ze zaraz po seksie maja mdlosci i myslą, że są w ciąży :o

Gość Max-mellka
ja mam te bole kregoslupa mimo ze do miesaczki brakowalo 3 tyg i jest tak codziennie. bol w podbrzuszu jajnika lewego... mdlosci od kilku dni( nie od razu po seksie :) moze te mdlosci wkrecilam sobie to prawdopodobne ale bole w kregoslupie dokladnie w krzyzu jajniki wiecej jem.z poczatku bylam b zmeczona moglam spac i spac a teraz mam duzo energii..

pierwszym objawem ciazy jest brak okresu. w ktorym dniu cyklu jestes? jak ok 3 tydzien to chyba ci sie okres zbliza a nie ciąża

Gość Max-mellka
.*miesiaczke*( a raczej plamienia) mialam 13 maja bole jajnika i krzyza mam od ok 4 tyg

idz do lekarza, moze ci sie jakis torbiel robi :o

Gość husky nie zawsze
pierwszym objawem ciazy jest specyficzny bol i powiekszenie sie piersi, jeszcze zanim miesieczka nie wystapi, te ktore juz sa mamami lub byly w ciazy wiedza o czym mowie, i nie da sie tego z niczym innym pomylic, ten przedokresowy bol piersi jest zupelnie inny niz ten "ciazowy" wiec nie mendrkuj:classic_cool:

Gość Max-mellka
naawet mnie nie strasz... ale poczekam do nastepnej miesiaczki...jak nic sie nie zmieni to napewno pojde. wole wierzyc ze to ciaza

Gość Max-mellka
mi sie piersi powiekszyly lekko przed miesiaczka i lekko bolaly ale teraz nie rosta ani nie bola. test mowi nie a ja mam przeczucie mimo wszystko. zrobilam test byla miesiaczka(a raczej palmienie) nie ma ciazy ok ale doszly mdlosci lekkie po jedzeniu i wieczorem.zawroty glowy bole glowy bole brzucha w dole i jajnik.a test nadal mowi nie....wiec sama nie wiem. nie raz slyszalam ze test nie wykrywa lub kobieta nie ma zadnych objawow nawet do 6 miesiaca.

Gość dlaczego nie uzywasz
antykow albo gumy? sexic sie potrafisz a zadbac o antykoncepcje gowniaro juz nie? a pozniej trujesz dupe na forume:o idz do gina niech ci tablety wypisze lub niech twoj jurny byk gume na fiuta zaklada i nie bedziesz smetow wylewac na forum, tak to jest jak sie gowniarzeria gimgowna za sex biora:o

Gość Max-mellka
Guwniara to raczej ty jestes. Jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co sie wypowiadasz. Wlasnie to dziecko jest planowane wiec nie trzeba mi antykoncepcji.Bardzo pragne miec dziecko.Myslisz ze jak ty tak robisz to i inni sa tacy? nie mierz swoja miara

Gość ciekawe czy ten twoj
facet tez chce dziecka:D bo wygladasz mi na gowniare ktora sobie wymyslila ze bedzie matka swiezo po 20:o daje leb uciac ze ten facet to sie mocno pewnie zdziwi:D ty nie masz podstawowej wiedzy o fizjologii kobiety i zabierasz sie za robienie dzieci? doucz sie panienko najpierw

Gość ciekawe czy ten twoj
i znajdz w slowniku slowo GÓWNIARA I JEBNIJ SIE NIM TAK 123456789 W TEN ZAKUTY CZABAN:o

Gość jak można być tak durnym
by po tym jak przyszła @, test negatywny sądzić nadal, że jest się w ciąży?:O no ludzie! litości:O:O:O

Gość Max-mellka
to ty sobie obcinaj leb z pewosci a ja sie z toba nie mam zamiaru klucic.chyba po to to forum jest by moc sie zapytac jak czegos sie nie wie.nikt nie jest idealny no chyba ze ty w jezyku polskim bo nie popelniasz zadnych bledow princesse.... za normalne odpowiedzi dziekuje.