Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroka proroka

Mam dziś ustną maturę z polaka i zaraz padnę z przerażenia;/

Polecane posty

Gość sroka proroka

Dziś o 14 mam maturę. Umiem wszystko, ale wiadomo- stres może zniszczyć najpiękniejszą wypowiedź :O W dodatku nikt mnie nie poinformował że cytaty do pracy oddaje się wcześniej. Ja to zrobię dzisiaj mając nadzieję na dobroć egzaminatorów że mi przyjmą te cytaty ( w bibliografii nie mam napisane że mam materiały pomocnicze). Dzwoniłam do mojego polonisty i powiedział że nie powinno być problemu, że oni zawsze idą na naszą korzyść. Ale słuchajcie kupę mi się chcę, już drugi raz dzisiaj. Bo mi jelita tańcują od rana :O

Gość sroka proroka
ej proszę :(

Gość Wanillioffa
nie stresuj sie ! nikt na wynik z ustnej nie patrzy powiesz co masz przygotowane i voila ! ja mówiłam przez ponad 20 minut mimo ,że prezet. ma mieć do 15 i co?dostalam 20pkt/20

Gość provokejszyn jak nic
daj spokoj wez gleboki oddech i mow co przygotowealas i tyle...a tymi cytatmi sie nie martw na bank przyjma je dzisiaj....

Gość foruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
rozumiem ze sie stresujesz, trzymam za Ciebie kciuki,bedzie dobrze,glowa do gory:)

Gość sroka proroka
dziękuję wam! :) aż się zdziwiłam że tak mili kafeterianie się tu pojawią ;)

hehe ja sie tak balam ze chcialam zrezygnowac, tyle ze ja nic nie sie nie nauczylam do ustnej he he wiec wiadomo skad byl stres :)

Gość sroka proroka
ja umiem, bardzo dobrze ale jak się zatnę albo coś;/

A wczasami też się stresujesz? Pewnie nie, więc po co maturą? To wczasy, nie matura. JA I MOJE POKOLENIE oraz pokolenia wcześniejsze zdawaliśmy maturę, egzamin dojrzałości.

a ja nie mialam ustna tylko z angielskiego i dzieki Bogu. Na studiach najgorzej szły mi egzaminy ustne,tak sie balam,ze szok,wolałam pisac.

Gość sroka proroka
z angola mam w środę, też się trochę boję ale z angola nie da się nie zdać, trzeba być tępakiem żeby nic nie powiedzieć, taka jedna ode mnie z okolicy zdała na 15 pkt a kompletnie nic nie kumała z angola

Gość sroka proroka
a wiecie jak wygląda punktacja na angolu? są 3 scenki po 3 odpowiedzi czyli 9 pkt, 4 pkt za odpowiedzenie na dwa pytania a za obrazek aż 7 pkt by było?

Gość dhdhdhdhdhdhd
Za jezyk 5 pkt. Obrazek 2, jedno pytanie i drugie do obrazka po 2 pkt. Sytuacje kazda na 3.