Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

POPARZENIE I OPUCHLIZNA POMOCY ;(((((((

Polecane posty

Mam bielactwo i chodze(teraz to juz chodzilam ;/) na lampy ,nie pomyslalam i naswietlilam sobie ntwarz nagle na 10 minut :( Pierw w piatek pojawilo sie straszne poparzenie czerwona piekąca skóra.Dzis jest poniedzialek i jest dalej tragicznie.Skora juz nie piecze ale mam straszna opuchlizne na oku (cale opuchniete) do tego mam malutkie bąbelki z plynem surowiczym na brodzie,dookola ust i na policzku jednym.Sa chyba jakies wysuszone czy popekane(drapiac sie niektore popekaly) i mam takie strasznie dziwne uczucie na twarzy,opuchnietej calej prawej części twarzy i suchoty... CO MAM ROBIC POMOCY ;(((((((((((( do tej pory uzywalam zamrozonego jedzenia,kremu z nivea i termcolu pomocy:(

Gość aleś dała czadu
do dermatologa po maści, a nie jedzenie i krem nivea, o ludzie. Pantenol sobie kup, piankę taką i się smaruj, a resztę, niech Ci lekarz przepisze .Ja się kiedyś poparzyłam na solarium, to mi przepisała między innymi taką maść, która chłodziła i łagodziła ból, bo mi tak noga spuchła, że mi skórę rozerwało na piszczeli.

Gość unhappy-selena
kupilam pantenol i nic nie daje!