Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

gdzie tanio na wakacje i z jakim biurem autokarem>>??

Polecane posty

Gość kampania reklamowaa

Gość kampania reklamowaa
chorwacja grecja hiszpania

Grecja to z biura Oskar, Gandalf i Wygoda, Chorwacja też, jeszcze ewentualnie Retman - oni mają tylko ten kraj. A Hiszpania bedzie z Oskara i możesz sprawdzić Almatur dodatkowo. Biura są raczej w porządku.

Gość Grecja bardzo tanio
victoriatrawel

Victoria Travel to biuro specjalizujące się w imprezach z nurkowaniem, reszta ofert to w większości oferty innych biur, między innymi tych, które wymieniłam. Poza tym mają tylko jedno biuro - w Warszawie.

Gość Grecja bardzo tanio
Czarownico rozbawilas mnie . Jade tam we wrzesniu trzeci raz miejscowosc olimpic beach i zadnego nurkowania tam nie ma :D Biuro miesci sie tez w katowicach na sokolskiej .

Czytaj ze zrozumieniem, proszę... Napisałam, ze biuro specjalizuje się w takich wyjazdach, a nie że tylko takie organizuje. Oni są agentami innych touroperatorów, stąd różnorodność oferty. A po co kupować u pośrednika, skoro można u organizatora?

Gość Zanussa
Objazdówki z Rainbow do Włoch są bardzo tanie i dobre, jeżdżę na te programy od 3 lat. Uwierz mi, wiele przetestowałam i odradzam objazdówki za kilkaset złotych, to niemożliwe żeby to tyle kosztowało, zawsze jest jakiś haczyk, o czym sama się kiedyś gorzko przekonałam jadąc z pewnym lokalnym biurem co Chorwacji.

Gość zosiasmg
Jejku, ja też nie rozumiem cięcia kosztów na siłę... albo jedziemy na wycieczkę, na której się dobrze bawimy i jesteśmy traktowani profesjonalnie, albo jedziemy za kilkaset złotych, ale mamy na co narzekać przez cały rok... Ludzie, nie ma nic za darmo :P a wycieczki ze wspomnianym biurem R nie najtańsze, ale chyba najlepsze :)

Gość Dorsycka
Zgadzam się z przedmówcą, i chociaż na wycieczce autokarowej nigdy nie byłam to na objeździe europejskim z Rainbow owszem (dolot samolotem, później przemieszczanie się autokarem, a dokładnie wycieczka O Sole Mio!) Więc tak naprawdę trzeba przełożyć swoje oczekiwania na cenę i nie liczyć, że biuro wyśle delikwenta na wyjazd poniżej kosztów, bo takich cudów to, przykro mi bardzo, nie ma. Parę lat temu nacięłam się na taką wycieczkę do Egiptu, za, jak to się mówi, 699 zł, z biurem którego nazwy już nawet nie pamiętam i od dawna z resztą już nie istnieje i dziękuję bardzo za takie wrażenia, wolę jechać z pewniakiem.

Gość Kamillllla
W tym roku szukam opcji dla siebie i jak na razie Rainbow wychodzi mi najtaniej i najsensowniej.

Gość Rhodendra
Kamillllla a jedziesz sama czy z kimś? Bo ja np. sama, też szukam i w sumie mieć kompankę i osobę do pokoju byłoby fajnie. P.S. Jestem fajną, 30-letnią dziewczyną. Byłam z Rainbow w Maroko, teraz obstawiam Włochy lub Szwajcarię. Co myslisz? No i kiedy?

Gość Xecelilia
Rumunia, Mołdawia na styku kultur z eRką, podstawa coś koło 7 - 8 stówek za tydzień. Ja kupowałam taniej bo w firście.

Gość reszkaa
Ja już nie jeżdżę autokarem, no way! ;) ale dopłacam świadomie kilka stówek i latam własnie z R dośc często to tu to tam pozwiedzać :)

Gość pattrycjja28
Też nie podrozuję już autokarem... po tym, jak kiedyś po 2 tyg wypoczynku i 30h w autokarze 3 tygodnie leczylam zatoki ;) zreszta co do biur nie zawsze warto brać te najtansze oferty, bo potem nie ma co narzekać, ze biuro upada albo że wczasy są poniżej poziomu...

Gość gość
Ja wam powiem, że z biurem podróży to jest klapa totalna jechać..dużo drożej wychodzi. Najlepiej jest samemu sobie wszystko zorganizować- do tego satysfakcja gwarantowana :) Jeżeli chodzi o przelot to ja zawsze bukuję bilety na https://www.eloty.pl/ bo często można tam natrafić na tanie okazje a to dla mnie najważniejsze. Noclegi i cała reszta to już bardzo różnie ale zawsze robię to sama!

Gość Glessea
Na objazdówkę wszystkie autokarowe warianty Włoch. Sprawdziłam już wszystkie. Dla początkujących z Włochami polecam Włochy Klasyczne.

Gość gość
Ja przez lata jeździłam jako nauczycielka na szkolne wycieczki. Zarówno na długie jak i krótkie trasy to wynajmowaliśmy jedną, sprawdzoną wcześniej, firmę - http://autokary-katowice.com.pl/. Zależało nam przede wszystkim na bezpieczeństwie, dlatego niewiele firm spełniało nasze wymagania. W końcu jeździliśmy z dziećmi. Ten przewoźnik nigdy nas nie wystawił, dlatego chętnie do niego wracamy.

Gość Sesusa
A ja ze swojej strony polecam od Rainbow Pocztówki z Włoch , czyli objazdówka na północy tego kraju, z pięknym Cinque Terre i jeziorem Garda. Niesamowite widoki, a zdjęcia faktycznie jak pocztówki. P.S. Wyjazd jest naprawdę bardzo tani.

Gość yakaya
ooo, a z kolei ja słyszałam dobre opinie o "Rzym i Napoli - odlotowe stolice Italii". Wyjazd może nie najtańszy z najtańszych, ale ze względu na piekne miejsca o których z taka pasją opowiada przewodnik - warto.

Gość Raketinna
Jeśli Włoskie wycieczki z R to O Sole Mio! Wycieczka jest BOSKA! Tylko nie autokarem a samolotem i jest nieco droższa, ale warto. Południe Włoch jest zupełnie inne niż północ, bardziej wyluzowane, cieplejsze, bardziej szalone, bardziej włoskie ;)

Gość Waligórka
A ja polecam z Rainbow objazdówkę na Słowację - zajrzyj do sąsiada! Nawet nie zdajecie sobie sprawy co poniektórzy jaka Słowacja jest piękna! To bardzo niedoceniony kraj, a ich tatry są moim zdaniem piękniejsze niż nasze polskie, bo bardziej dzikie.

Gość comitam
Słowacja jest super! Albo na przykład Praga! Ale i Austria, i Węgry - jak dla mnie wiele jest krajów dookoła Polski, których grzech nie zobaczyć :)

Gość Ferlenna
Kilka programów włoskich z Rainbow. Tanio i dobrze. Można sobie sukcesywnie robić program po programie rokrocznie jak ktoś chce dobrze zwiedzić całe Włochy, bo tak te programy są pomyślane, żeby się uzupełniać.

Gość carrinnna
Nooom, Wlochy... :) kolezanka była na "Rzym i Neapol - odlotowe stolice", a mnie sie marzy "Wloski niezbędnik" - zwłaszcza po tym, jak naczytałam się "Jedz, módl się, kochaj" :D

Gość Renata_72
Czy ktoś był na wycieczce Węgry i Balaton - Witalne Węgry realizowanej przez biuro Rainbow autokarem w ostatnim czasie (np. w ciągu ostatniego miesiąca)? Jeśli tak to proszę o znak bo miałabym kilka pytań odnośnie programu, pilota i zakwaterowania.

Gość tysska
O, nie byłam co prawda, ale szukam objazdu w tym kierunku i być może się zdecyduję, wczesniej o nim nie słyszałam . Kiedy się wybierasz?

Gość Minnnnie
Ktoś tu napisał, że nie jeździ już z Rainbow autokarem, dopłaca kilka stów do samolotu i leci. Mi osobiście ten przejazd nie przeszkadza, nie jest wcale taki masakryczny, autokary są wygodne więc jest bardzo spoko. I sporo fajnych programów jest realizowanych właśnie autokarem.