Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattynnikiaa

Czy mozna powiedziec facetowi ze mi sie spodobal?

Polecane posty

Gość mattynnikiaa

j.w

Gość Karina809
Ogólnie można.. Tylko żeby nie wyglądało to tak, że się nie znacie, podejdziesz do niego i pierwszymi słowami jakie wypowiesz, będą: "cześć, podobasz mi się" :P

Gość mattynnikiaa
Poznalismy sie przez neta.Wyslalismy sobie zdjecia.Ja mu sie spodobalam bo napisal" Ze na 1 rzuk oka widac ze mam ladne usta a po zatym jestem ladna dziewczyna.A ja na jego zdjecie' ze jest sympatyczny i ze spodobal mi sie"I mamy w planach spotkanie.Nawet nie mam stresa.POdchodze do tego na luzie.Bo co ma byc to bedzie.

Gość Karina809
Przez neta mogłaś to powiedzieć od razu po tym jak wysłał Ci zdjęcie. A teraz to bardziej już na spotkaniu mu to powiedz... w trakcie rozmowy, że nawet lepiej wygląda w realu niż na tych zdjęciach (o ile Ci się spodoba w realu :P)

w sumie to mozna ale lepiej robic tak zbey nieco zianteresowac soba mezczyzne i aby to on nam powiedzial ze sie podobamy

Gość mattynnikiaa
Na zdjeciu fajne wygladu.Niczego sobie chlopak.Mysle ze w realu tez mi sie spodoba.Al niewiem czy ja jemu sie spodobam.Wczoraj wymienilsimy sie numemarami telefonow.Napial sms"Dobranoc aniu". I czy jest to normalne ze facet sie pyta czy moze do mnie zadzwonic.???

Możesz wszystko powiedzieć facetowi i jest to normalne, że facet sie pyta czy moze do mnie zadzwonić. Nie słuchaj się tych kobiet co to pozjadały wszystkie rozumy są egoistyczne i strasznie wygodnickie, nie daj się zwieść. Nie słuchaj się nieprzeniknionej i nie rob tak "lepiej robic tak zbey nieco zianteresowac soba mezczyzne i aby to on nam powiedzial ze sie podobamy" bo tylko zrobisz bład, wielki blad wymusisz wtedy cos na nim i będzie to na siłe, zamanipulujesz nim, a on to szybko wyłapie i da sobie spokój z Toba, nie daj się zwieść.

Gość Karina809
Jak najbardziej normalne... To pytanie świadczy o dobrym wychowaniu (nie chce robić coś czego byś nie chciała)

Gość schowaj dume w kieszeń
Ja na jego pytanie czy moze zadzownic opd." ZE NIE MUSI SIE pytac o to ze jesli ma ochoet pogadac to niech dzwoni".Dobrze powiedzialam czy nie?????????????????

Gość kap kap płyną łzy
Ja na jego pytanie czy moze zadzownic opd." ZE NIE MUSI SIE pytac o to ze jesli ma ochoet pogadac to niech dzwoni".Dobrze powiedzialam czy nie????????????????? och kafe, moja wyrocznio :D

Gość nie mozna przeciez to wstyd
dla takiej paniusi.