Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bałamutnica22

problem ze szparką ;D

Polecane posty

Gość bałamutnica22

witam. Jestem z chlopakiem juz 8 miesiecy. Byl moim pierwszym z którym się kochałam. Niby wszytko pieknie ,ladnie kochamy sie , zalezy nam na sobie ale... jest problem... Gdy juz konczymy gre wstępną i mamy przejsc do senda sprawy - ma wejsc we mnie to nie moze bo twierdzi ze mam za mała szparke,(pomimo prób ) a pozniej juz mu sie odechciewa i tyle z sexu. Nie wiem czy ze mna coś nie tak czy z nim. doradzcie coś (udało nam sie kochac normalnie dopiero 2 razy bo nie dalo rady wiecej bo mam za małą) ps. dla jasnosci mam 22 lata (zeby nie pyło ze jestem dzieckiem)

Gość jigsaw1
Chcesz to spróbuje ją rozepchać :) daj maila albo GG

Gość dhfgjghjhg
moze spieta jestes? albo sucha? a Twoj facet ma duzego ?

Gość bałamutnica22
nie jestem spieta, ma duzego moze inną pozycja zaczniemy przyjaciel in spe daruj sobie...

Gość Doświadczony w tej materii
W takim przypadku mam doświadczenie. Spotkałem dziewczynę której trudno było włożyć palec do pochwy. Podobno jest to niedorozwój pochwy.Na śląsku mówią że ma kozią pizde.

Może jesteś zbyt spięta i za bardzo się napinasz ? A jak nie, to spróbujcie użyć jakiegoś żelu, a potem powolutku i do przodu ;]

Gość bałamutnica22
Ostatnio znowu nam nie wyszło. A, że byłam już mocno podniecona to spróbowałam wsadzić sobie wkład do cienkopisu ale niestety też mi się w cipce nie zmieścił. Sama juz nie wiem co mogę sobie jeszcze cieńszego włożyć, żeby wreszcie przerzyć prawdziwy orgazm ?

Gość Grzesek
wykałaczkę

Gość bałamutnica22
a czy problemem może być obecnoś w pokoju mojej mamy? przy niej czuję się bezpieczniej i pewniej, ona mi zawsze doradzi, co i kiedy mam robić, ale może ja podświadomie się stresuję jej obecnością podczas sesku z chłopakiem? :( dodam, że chłopak miał początkowo pewne obiekcje, ale zaakceptował tę sytuację pod warunkiem, jak wszyscy w pokoju będziemy nadzy.

To normalne jesli jestes na etapie poczatkowym jesli chodzi o seks ;) Musisz podejsc do tego z luzem, jakis zel albo cos kup, zeby latwiej weszlo. Z czasem bedzie wchodzil bez problemu, napewno :)

Gość samiec_alfa 100%
Jak się popieści to się wszystko zmieści :). Niech popieści Cię ręką ( dwa palce ), potem strzeli minetkę, i dopiero spróbuje wsadzić. Powinno zadziałać.