Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee:(

Zostawił mnie !! :(:(

Polecane posty

Zostawił mnie, a dlaczego ? Bo nie chciałam od niego żadnych pieniędzy i nie chciałam żeby cokolwiek mi kupował !! :(:( Nie rozumiem facetów najpierw mówią że jesteśmy materialistkami , a jak od nich nic się nie chce to też źle :(

pewnie zostawil Cie z innego powodu a to byl tylko pretekst, nic lepszego nie umial wymyslec :O

sraj na niego ciepłym gu.. ;) nosek w górę, dupką kręć ;) ;d moje motto :P

Nie ma innego powodu. Od jakiegoś czasu były o to kłótnie :( nie raz nie mogłam mu poświęcić czasu bo sobie dorabiam jako kierowca. Nie mam stałej pracy, a on ma i dużo zarabia ale ja nie chce od niego nic chce sama do czegoś dojść. Powiedział że on da mi tyle kasy ile będę chciała tylko żebym poświeciła mu czas ! Ja mu czas poświęcam cały czas ! raz niekiedy się zdarzy że mogę z nim pogadać dopiero wieczorem :( Powiedział że jak nie chce od niego kasy i nie chce zeby przez to czuł się szczęśliwszy to ze mna nie bedzie

Gość hmm!!
Dziwny koleś !! To chyba dobrze że się starasz i sama do czegoś dążysz, a nie ciągniesz od niego kasę chociaż możesz ! Ale mogę się założyć że jak byś od niego brała kasę to by pomyślał że jesteś z nim tylko dla tego że daje ci kasę !!!! Nie martw się !! Widocznie musi mieć taka laskę która będzie go skubać !! A jak do siebie wrócicie to bierz tyle kasy ile wlezie w końcu o to mu chyba chodzi no nie ?

sądzę że jemu chodzi o to że chciałby być taki twoim opiekunem a ty chcesz być jak najbardziej nie zależna. stąd to rozstanie i różnica charakterów

ja też tak mam... mój chłopak chce mi wszytskom kupować ( ubrania , kosmetyki) zawsze on płaci jak gdzieś idziemy;/ kiedyś protestowałam bo było mi głupio to ZAWSZE była awantura:/ teraz już pozwalam mu na kupowanie mi wszytskiego ( chociaż sama mam swoje pieniadze) I wkońcu jest zgoda... Niektórzy faceci poprostu mają takie dziwne potrzeby

Czyli powinnam się zgodzić na to by wydawał pieniądze na mnie

nie tyle co potrzeby co chcą utrzymywać(w pewnym stopniu lub płacić za wszystko) kobietę ;)