Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka.....1

chcę by mój facet wił się u mych stóp

Polecane posty

Gość xde
xdd widzę, że dysponujecie obszernym zasobem słów. " joystika " : D

Gość xde
Powiadasz, że silna .. hymm .. masz może jakieś zdjęcie ukazujące Ciebie ?

Gość ja jestem taki
wiem wiem, muszę już na dziś kończyć ale będę zaglądał, widzę, że jesteś kobietą, z którą można otwarcie popisać i nie wyzywasz nikogo, dobrej nocy i erotycznych snów Ci życzę :-)

Gość xde
Ja jeszcze poświęcę troszkę czasu na rozmowę z Tobą :)

Gość A jaka forma cię interesuje?
To by godziło w prywatność, jaką zapewnia nam forum. :) Pozostańmy więc anonimowi. Jeszcze inaczej: "nie zdjęciujmy się". :P

Gość xde
no, ale w sumie nie odpisałaś mi co byś zrobiła. Owszem po skrócie, ale moim zdaniem opisałaś tamtą wypowiedzią swoje cechy.

Nigdy nikogo nie wyzywam. Zawsze jestem grzeczna i uprzejma ...poza tymi specjalnymi naznaczonymi fetyszyzmem związkami. Slaap zacht schatje! :) Spokojnej nocy. 🖐️

Gość xde
Bywaj :p

Rzucić o ścianę byś mnie nie rzucił, co najwyżej mógłbyś do niej przyprzeć. :) Co bym zrobiła? Mam okrutnie miażdżące spojrzenie jako jedno ze swoich niezawodnych oręży. To zawsze na chwilę rozprasza przeciwnika ...a chwilę tę można sprytnie wykorzystać na zadanie odwetowego ciosu.

Nom, ja też będę się już zbierała, bo późno się zrobiło. Za długo tu dziś z wami gadałam, a mam strasznie dużo pracy. Ciao! 🖐️

Gość Marek343434..
Do Pani " A jaka forma cię interesuje?". Zapraszam Ciebie Lady na kawę.

Heh... :) Drogi Marku, w dzisiejszych czasach to troszkę ryzykowne spotykać się z nieznajomymi, nie uważasz? Naprawdę nie chciałabym skończyć w śmietniku z "wypatroszonym gardłem". Chyba sam rozumiesz? :) A podstawy do obaw są w tym miejscu konkretne dość (wziąwszy pod uwagę dzisiejsze realia), nieprawdaż? Chłopięta kochane, nie będę dziś mogła tutaj z wami posiedzieć, bo obowiązki mnie wzywają. Do usłyszenia kiedy indziej! 🖐️

Gość ja jestem taki
Witaj śliczna, szkoda, że dziś nie masz czasu popisać, a z tym podciętym gardłem to przesada, po dłuższym poznaniu mnie może byś się nie bała a właściwie jestem tego pewien :-) no i facet uległy zawsze szanuje kobiety :-)

Gość ja jestem taki
mam nadzieję, że jeszcze popiszemy może w weekend jak znajdziesz czas i ochotę :-)

Gość ja jestem taki
Ciekawe czy jedyna Pani i Królowa dziś zajrzy i coś napisze, pozdrawiam i Stopy Twe całuję :-)

Cześć żuku. :) Łaaał, tyle żem dziś komplementów dostała, że zdaje się ktoś tu jest chyba mocno stęskniony. :P Słuchaj, wiesz jeśli chcesz możesz tu zawsze coś napisać, a ja jakoś w międzyczasie się odezwę i ci odpiszę, alright? Pamiętaj, że nadal nie do końca odpowiedziałeś mi na pytanie z 23:25 (str. 3). :) Zachęcam więc do ponownego "rzucenia nań okiem".

Gość adoratorek
ale masz sie fajnei ja normanie tak chcialbym zeby modz uslugiwac u kobiecych stop dla mnie to max podniecajace normlanie jakbym mial taka dziewczyne byloby super nie ma to jak realizowac swoej fantazje nie uwazasz???

Gość ja jestem taki
Witaj Księżniczko, więc udzielam odpowiedzi. Drapanie, gryzienie i policzkowanie wchodzą w grę, z resztą jest to chyba metoda dość powszechnie stosowana, napiszę tak jeśli Kobieta jest atrakcyjna i seksowna to chyba jest mało facetów którzy by się nie zgodzili, bardzo zaciekawiła mnie muszę przyznać zabawa z obcasami, penetracja oczka w umiejętny sposób mogła by być bardzo stymulująca ale wydaję mi się, że najlepszy był by do tego obcasik z metalową szpileczką gdyż nie jest on zakończony ostrym flekiem i nie poczynił by szkód w środku natomiast druga stópka mogła by nakłuwać dupsko drugim obcasem :-) . A tarmoszenie za włosy mogła byś uskuteczniać podczas robienia Ci minetki ;-) . Jedyna rzecz na którą bym się nigdy nie zgodził to sex z drugim facetem, tego na pewno bym nie zrobił. Jestem zdecydowanym Heterykiem :-)

Gość ja jestem taki
Ciekawe czy Królewna dziś coś napisze ;-)

Gość ja jestem taki
Ahhh, widzę, że my Queen porzuciła temat, szkoda bo myślałem, że czasem coś do mnie robaczka napiszę. Będę tęsknił :-(

Neva' fear mój robaczku! Po prostu jestem teraz mocno zajęta. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. :)

Gość niewolnik2323
piszece tak i piszecie a co do spotkania to brak chetnych Kobiet

Gość ja jestem taki
Witaj, oczywiście będę czekał na Twoje literki, na razie pracuj a ja całuję Śliczne Stópki, do popisania :-)

Gość ja jestem taki
Widzę, że Królewna nie zagląda już na forum, szkoda :-(

Gość a ja chcę dostać wpierdziel
Dziewczyna wykonuje siad okraczny na szyi, potem ciosy w twarz, duszenie udami, plucie mi na pysk..... A stopy wycałuję ze strachu, bólu i podniecenia.

Gość ja jestem taki
zaglądam atu pusto bez Ciebie :-(

Gość do niewolnika2323@wp.pl
Będziesz lizał moją pipke. Mam 93 lata.

ja niewiem czy tu niema normalnych konkretnych ludzi tylko jacys malolaci ktorzy pekaja sie spotkac w realu bo tylko w internecie czuja ze sa kims bo napisza cos dla jaj?

Gość :)(:
hmm... aw bydgoszczy jest jakaś pani z takimi zainteresowaniami? :P