Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka.....1

chcę by mój facet wił się u mych stóp

Polecane posty

o takim facecie o jakim marzysz napewno meza takiego nie dostaniesz, bedzie on odwrotnoscia, tego co zosbie zyczylas, syptaj sie inynch mezatek, jakie kiedys mialy wymagania ,a co teraz maja, obudzoly sie z reka w nocniku:-P TAKIE ZYCIE SMUTTNE;HEEE

Hrabianko 75 ale męża już mam i to od 18 lat tego samego , którego bym nie zamieniła na żadnego innego a kundla który liże moje stopy też mam no i jest jeszcze intrygujący Leoniasty :)

o a mój prawiwy kundlel właśnie snuje plany : A jest o czym dyskutować. Na przykład... można hipotetycznie podumać (nie podymać, tylko podumać ;-)), jakby mogło wyglądać nasze wspólne mieszkanie. :) O, ja zacznę: Gdybyśmy wracali do domu po pracy, moja Pani zawsze siadałaby wygodnie w fotelu, a ja - wierny pies - usłużnie przygotowywał Jej posiłek... Do szklanki nalałbym schłodzonej coli, i podczas gdy Ona rozkoszowałaby się jej smakiem, ja musiałbym przypaść do Jej boskich stóp i rozmasowywać z nich całodniowe zmęczenie... :) no proszę jak sie psisko przywiązało :)

rozmasował delikatnie stópki, pocałował z atencją, komplementował nowy pedikiur, potem leciał do kuchni przygotowywać posiłek śiśle według życzeń Pani, wracał w międzyczasie do stópek, dodał lodu do coli, usłużnie przytakiwał na kolejne zachcianki i każdą przyjmował całując dłonie ....

Ale dobra ..j mogę pociągnąć temat dalej : :) Najgorsze jest to że byśmy wracali razem i nie mógłbyś czekać na mnie pod drzwiami nagi ubrany tylko w obrożę ... no ale dobra czekałbyś przy innych okazjach :) Nie tak ... gdybyśmy wracali z pracy to pospiesznie przygotowywał mi kąpiel w wannie pełnej piany ( bo mielibyśmy wannę :) ) sam potulnie warując przy wannie a nawet chuchając na nią aby potrzymać temperaturę wody :) Gdybym już zażyła odświeżającej kąpieli to pośpiesznie , żebym nie zmarzła wytarłbyś mnie do sucha swoim jęzorem :) a potem zajął byś się stopami wycierając je tak starannie starając się we wszystkie miejsca nawet te trudno dostępne :) No na co czekasz Kundlu ... chcę już opuścić łazienkę a ty się grzebiesz i grzebiesz .. za karę będziesz jadł dziś obiad , który zresztą sam przygotujesz w misce pod kaloryferem i biada Ci jak ubrudzisz podłogę :) Spoglądam na Ciebie i co widzę .. piesek się podniecił a nie było mu wolno

dziękuję Pani, jesteś wielka i dobroduszna, oczywiście kąpiel z pianą, oczywiście wytarcie, tylko nie wiem, czy jęzorem byłbym w stanie do sucha ;), no ale czego się nie robi dla takiej Bogini, no i oczywiście przy takiej czynności byłoby to czego mi podobno nie wolno ...