Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka.....1

chcę by mój facet wił się u mych stóp

Polecane posty

Pozamieniaj przecinki na kropki po lewej stronie tabelki, kropki na przecinki po stronie przeciwnej , niezgodność, czyli nadwyżkę na dole przelej na moje konto, humor Ci wróci, a posługę masz zapewnioną i bez tego!

To umawiamy się , że ja pracuję , księguję i wprowadzam dane a Ty smigasz pod moje biurko i całkowicie oddajesz się pieszczeni moich stóp co jakis czas sunąc jęzorkiem wyżej i wyżej :)

tak jest Pani , wącham i wylizuję dokładnnie Twoje stopki, ssiem każdy paluszek, poliżę piętkę, składam pocałunki na kostkach, głaszczę je, wiesz, że je uwielbiam, zresztą .... widać

oczywiście Pani, to dla mnie wielki zasczyt móc wylizać Twoją rozkoszną perłę, zabieram się do tego świdrując jęzorem, przemykając po Twych boskich udach, dossysam się do niej, rozszerz proszę uda i dopuść mnie do świątyni...

................................................Twój język zahacza o coś kształtem przypominającego kuleczkę... mój nagły spazmatyczny ruch oznajmia Ci , że jesteś u celu .. spowalniasz ruchy wzbudzając we mnie niepokój ... czy aby dojdę .,.. Jeszcze przez kilka minut przesuwasz językiem po moich wargach, cały się oblizując z rozkosznego smaku, płynącego wprost z najbardziej przytulnej jaskini .... mrauuu spijasz Tsoki, zlizujsz je z ud, scałowujesz każdą nawet najmniejszą kropelkę, by niczego nie przeoczyć... drażniąc się ze mną w ten oto sposób, doprowadzam Cię na skraj krańcowego wyczerpania...

w niewygodej pozycji, na klęczkach, wiercię jęzorem po Twej czeluści, liżę namiętnie wargi, wysysam wszystko, co raczysz mi wydać, drażnię perełkę ustami , przysysam jej koniuszek, wystaiwasz na próbę wytzrymałóść rozporka, ręka moja błądzi i próbuje Go uwolnić, ale ...

pokornie przyjmuję Twoją decyzję, proszę Cię, byś zsunęła biodra nżej w fotelu, mam nadzieję, że nikt nie widzi, wystawi mi swoją Boginię, spenetruję ją jęzorem, jeśli sobie życzysz Pani oczywiście