Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidia4497

mało obfity okres ??

Polecane posty

Gość lidia4497

Witam mam 19 lat i już współżyje z chlopakiem ,zawsze sie zabezpieczamy i mam nieregularny okres, no i niby wszystko oki bo dostałam ale jest jakis dziwny jest strasznie malo obfity normalne kapeczki jeszcze nigdy takiego nie mialam, myslalam ze to ciaza ale niby niemam zadnych innych objaw a z chlopakiem zawsze uwazamy, ale teraz juz sama niewiem czy to okres czy ciaza a w internecie wszedzie pisze co innego dlatego chcialam sie was spytac czy mialyscie kiedy taka sytuacje ??? a i chciałam jeszcze dodac ze wczesniej jak mialam okresy to prawie zawsze wszystko mnie bolalo i wogle a teraz to nic ani piersi ani brzuch

Gość ej powiedz
Przeciez mozesz zrobic test-tak dla pewnosci. Ja tez mialam skapszy okres w pierszym mies ciazy, ale mnie bardzo bolaly cycki. No i bylam baaardzo senna.

Gość lidia4497
no a mnie własnie nic nie boli, i czuje sie bardzo wypoczeta

Gość lidia4497
beta hcg ?? czyli ??

Test z krwi na obecnosc hormonu HCG( jest to hormon wydzielany po zagniezdzeniu zarodka w macicy nazywany rowniez ganadotropina kosmówkową) . Robi sie go w laboratorium i jest on w 100% wiarygodny w przeciwienstwie do testow sikanych:) koszt to od 20 zl w zwyz w zaleznosci od miasta lub bezplatnie ze skierowaniem od ginekologa

Gość lidia4497
aha, ale ja mam nadziejej ze nie jestem w ciazy bardzo uwazalismy z chlopakiem, a zreszta jutro sie przekonam, ale chcialabym spytac czy taki dziwny okres moze byc tylko wywolany przez ciaze ???????

Gość tofu popuscila
a bylas juz u ginekologa ?

Czasem w ciazy zdazaja sie krwawienia/plamienia ale jezeli nie mieliscie wpadki to wystarczy sie wyluzowac i @ sama przyjdzie;)

Gość lidia4497
nie, ale jutro zrobie sobie test

Gość lidia4497
no wlasnie ale zamiast okresu mam tylko takie krwawienie/plamienie niewiem moze to jest spowodowane stresem bo ostatnio troche duzo go mialam matury i te sprawy

Gość a co sadziie o tej
to na pewno przez stres, jak nie mieliscie wpadki to na pewno nie jestes w ciazy .

Gość a co sadziie o tej
jak pisalam maturę, to też się balam ze zaciazylam bo okres mi sie spoznil:)

Gość lidia4497
aha i co duzo ci się spoznił ?? a miałaś taki normalny okres jak zawsze czy taki jak ja ?? ze samo plamienie ??

Ja ostatnio też miałam taki okres, był bardzo skąpy i trwał 3 dni, co u mnie nigdy się nie zdarzało, zawsze miałam 4-5 dni. W ciąży nie jestem, więc to może- tak jak sama napisałaś- wszystko jest skutkiem napięć, nerwów, które jakiś czas temu przeszłaś. Żeby być spokojniejsza, zrób test, bo może się też zdarzyć tak (w co w Twoim wypadku wątpię), że Twoje plamienia zwiastują ciąże, skoro nic Cie nie boli, a zawsze przed okresem bolało. Nie martw się na zapas, bo właśnie dlatego, że intensywnie o tym myślisz i zaczynasz się bać, to sama blokujesz swój organizm. Pozdrówki! :)

Gość lidia4497
Dzięki Juliette.88 za wsparcie mam nadzieje ze masz racje, jutro się przekonam, troche mnie uspokoiłaś tym że miałaś tak samo bo ja pierwszy raz mam tak bardzo skapy okres dlatego się martwie a w interneci tylko pisze ze ciaza, ciaza i ciaza i choc nie mam zadnych innych objawow ciazy to sie boje, ale mam nadzieje ze to jest jednak spowodowane stresem

:) lidia4497 Cieszę się że pomogłam i uspokoiłam :) Okres na pewno jutro przyjdzie! Odezwij się! Buźki

Gość lidia4497
Okres dalej mam taki dziwny ze tylko kropelki ale w ciazy nie jestem na 100% już sprawdziłam :) Jeszcze raz dzieki za wsparcie i żegnam pa:*