Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym okiem

PROSIŁABYM O RADĘ CZY IŚĆ DO OKULISTY?

Polecane posty

Gość co z tym okiem

Witam! Temat może trochę mylny, bo wiem, że iść to napewno trzeba - jeśli nie przejdzie do jutra. Otóż, zostałam uderzona w twarz (nie w oko bezpośrednio) - mocno - oko od razu zaszło łazami i strasznie piekło. Okazało się też, że w momencie zrobiło się całe czerwone. To było wczoraj. Dziś kupiłam krople i zaczerwienie troche minęło. Oko mnie boli, ale nie jakoś żeby nie dało się wytrzymać, natomiast bardzo mnie drażni bo coś jest nie tak. Najchętniej miałabym je cały czas zamknięte, a jeśli mam otwarte to mrużę i łzawi. Ale najgorsze jest to, że jak zakryłam "zdrowe" oko to tym "chorym" widzę jak za zasłonką i do tego troszkę rozmazane. Niby nic, bo czasami tak się dzieje np. z przemęczenia, ale jednak wtedy przechodzi szybciej i nie jest to aż tak uciążliwe. Oko reaguje na światło. Jest tu jakiś okulista? Bo nie wiem czy to kwestia kropli i przejdzie czy jednak coś może być więcej na rzeczy? I proszę bez głupich komentarzy bo i tak mam dość.

Gość eee nie jestem okulistka
ale zapierdzielaj do lekarza, moze odkleila ci sie siatkowka ;/

Gość co z tym okiem
No ale to niby odklejenie ma takie objawy? Bo to chyba zbyt błache objawy jak na odklejenie siatkówki :( No a poza tym oko reaguje na światło, rusza się w prawo i w lewo :) no i nie widzę, żeby coś odpadało (wiem, wiem tego nie byłoby widać).

idź szybko do lekarza, z oczami nie ma żartów, możesz wzrok stracić, nawet stopniowo

Gość no wiesz moja kolezanka
zaryla kiedys glowa o te szczotki w drzwiach obrotwych w markecie, tego samego dnia oko jej lzawilo, po 2 dniach dostala takiego bolu oka ze wyladowala w szpitalu, gdzie zszywali jej siatkowke, na szczescie cala nie odpadla ;/ a najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie mogla rzadac odszkodowania od marketu, no bo nie zglosila tego od razu ;/ No ale jak miala to zglosic od razu, jak bol wystapil dopieru po kilku dniach ;/