Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba 1 dzien kolejnego cyklu

Prolaktyna - badanie w UK

Polecane posty

czy ktos moze w UK badal sobie ilosc Prolaktyny? gdzie wykonuje sie takie badania?????

podbijam

Gość gryczka
Dziewczyno, wyluzuj. Po co chcesz kasę wydawać? Masz jakiekolwiek objawy, podejrzenia, że możesz mieć coś nie tak z poziomem prolaktyny?

Gryczka :) nie mam :) nie wiem.. na wszelki wypadek pytam, z ciekawosci, czy w ogole takie badania sa w uk normalnie do czego to doszlo ze mnie musisz na kilku watkach uspokajac...

Gość gryczka
Ano właśnie. A nie masz żadnych powodów do niepokoju. Zapewne w UK można zbadać poziom prolaktyny. Nie jestem jednak pewna, czy powinnaś byc w ciąży w UK, jeśli tak się mocno przejmujesz. Wiesz chyba, jak tam opieka nad ciężarna wygląda? Dasz sobie z tym radę?

gryczka :) wiem jak tu opieka wyglada, bo wszystkie moje kolezanki juz tu rodzily... sek w tym ze wszystkie zaszly w ciaze w pierwszym cyklu... wiem ze sie za bardzo przejmuje, w sumie to juz mi lepiej, bo maz mnie troche uspokoil... no nic trzeba sie starac dalej, az do skutku ale bylaby wdzieczna jesli ktos udzielilby mi informacji na temat tego testu w UK. mimo wszystko