Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla wscieklizna

czy tylko ja mam taki zwalony dzien??

Polecane posty

czuje sie parszywie... najbardziej wkurwil mnie moj byly. najpierw po miesicu nieodzywania sie pierwszy sie odezwal a po tygodniu rozmow na gg przestal mi odpisywac. i jak tylko cos napisze to status zmienia. co za dupek! i kurwa nie wiem dlaczego, bo normalnie gadalismy jak znajomi. no i kolezanka. chciala sie spotkac a ze jej ukradli telefon to kazala pisac na gg. i jej nie mam. pisalam jej ze kolo 3 dam znac. ciagle jej nie ma na gadu. co z tymi ludzmi? najpierw dupe zawracaja a pozniej o. bede pol dnia czekac az sie laskawie odezwie. mialam czas po 3. teraz niech sie wypcha. juz pomijam ze w pracy mialam po prostu cvhujowy dzien. zaraz wybuchne!

Gość aha i ach
A głowa cie przy tym wszystkim nie napieprza? Bo ja mam podobnie, innego typu rzeczy, ale podobnie wkurzajace, a w dodatku napieprza mnie głowa :o

chce mi sie beczec... ;(

Gość julka1987
witaj w klubie.. ja dzisiaj chodzę taka nabuzowana ze przyłożyłabym komuś, bo nie daje już rady...wkurza mnie wszystko a to przez chłopaka i kłótnie z nim wczorajsza...myślałam, ze mogę być ponad to ale nie potrafię i jest mi bardzo ciężko a on ma wszystko w dupie...takze nie łam się..jestem z Tobą:)damy rade

zastanawiam sie dlaczego on to robi.. nie wiem o co chodzi.. dzis rano do niego pisalam. nie odpisal, za chwile zmienil status. myslalam ze moze cos nie doszlo do niego, ze moze uzywal gg w telefonie. ale po powrocie napisalam drugi raz, znowu byl dostepny. i powtorka z rozrywki. grrrr :O

Gość julka1987
może się na Tobie chce odegrać?? odpuść go sobie..wiem z doświadczenia ze taki zagrywki z byłym nic nie dają i albo on na mnie albo ja na nim też takie rzeczy sobie robiliśmy...

tylko dla czego? bylo cvalkiem milo. wczoraj wieczorem rozmawialismy. a dzis zmiana frontu..

tak. pol roku temu. pozniej utrzymywalismy kontakt. ale zerwalam go bo sie klocilismy. on sie odezwal pozniej

A myślisz że to że teraz szuka kontaktu jest czymś spowodowane? Wiesz że odgrzewany to jest dobry bigos, a nie związek ;) Długo byliście razem? Pierwszy poważny związek? W jakim jesteście wieku?

a kto mowi o wracaniu do siebie?

Gość ninufka
:D:D:D Najlepiej daj nam w ryja. Humor Ci się wtedy poprawi. ;)