Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia marczewska

czy moge przerwac branie tabletek??

Polecane posty

Gość kasia marczewska

hej biore tabletki od tygodnia(microgynon) i czesto mnie boli glowa,mam wiekszy apetyt...chce przerwac:(powiedzcie czy moge po tym tyg przerwac czy musze czekac do konca opakowania.[pojawi sie okres i dopeiro wtedy od nastepnego cyklu jzu nie brac??powiem tez ze to moje pierwsze tabsy w zyciu:(

Gość kasia marczewska
up....:(

Gość kasia marczewska
no prosze pomozcie:Pzaraz mi glowe rozsadzi tak mnie boli:(

Gość Asiuuuulaaaaaaaaa
a jakie bierzesz?

Gość Asiuuuulaaaaaaaaa
mozesz przerwac w kazdej chwili. a najlepiej idz do lekarza zeby ci zmienial, powiedz ze sie zle czujesz.

Gość kasia marczewska
microgynon 30

Gość nibylandiaaa
ja tez biore te tabletki, glowa mnie pobolewala jakies 2 tygodnie pozniej przestala. moze poczekaj jeszcze tydzien... mozesz przerwac w kazdej chwili jesli juz nie mozesz wytrzymac

Gość kasia marczewska
jest jeszcze jedne problem moje libido spadlo prawie do zera...wiec nie wiem czy jest jakikolwiek sens ich brania...:(chyba przestane nie ma co sie truc:(

Gość 222222
idź do lekarza i powiedz że masz takie objawy, może ci zmieni... prawidłowo dobrane nie powinny dawać takich skutków

Gość kivoj
jak nie było sexu w ciagu brania tabletek- to mozesz przerwac. jak był- to przez 7 lub 9 dni od stosunku musisz brać bo inaczej zajdziesz w ciąze:(

Gość po tygodniu spadło ci libido
?????????????????????????????????????????? To znaczy, że nigdy go nie było :):):) Jak tak nagle przerwiesz, to nieźle sobie narozrabiasz w gospodarce hormonalnej i w ogóle nie przewidzisz kiedy następny okres będzie. Więc już lepiej weź całe opakowanie i zrezygnuj po nim, skoro nie potrzebujesz antykoncepcji

Gość kasia marczewska
oj bylo bylo i to calkiem duze, ale zauwazylam ze moja pochwa stala sie jakby mniej wrazliwa podczas brania tych tabletek i nie odczuwam juz takeij satysfakcji z sexu...chyba dokoncze to opakowanie i zaprzestane zazywania...

Gość kasia marczewska
kivoj haha chyba prowokujesz:Psex byl przedwczoraj ale jak mowie bezs fajerwerkow z mojej strony cow plynelo tez na satysfakcje partnera:(

Ja biore Microgynon 21- sa to tabletki dobrane idealnie pode mnie. Jeśli natomiast Tobie nie odpowiadaja to idz do lekarza, zmieni Ci na inne. Ja bralam Yasmin- przytylam 5 kg, zmienilam na Microgynon i wszystko sie unormowalo

Gość bojabojaboja
Powinnaś poczekać. W pierwszych trzech miesiącach zdarzają się skutki uboczne, które potem przechodzą i już nie wracają. Ból głowy może Ci minie po kilku dniach, ja tak miałam. Na pewno nie odkładaj pigułek w środku opakowania, bo oprócz tego, że możesz zajść w ciążę, bardzo prawdopodobne, że rozregulujesz cykl i zaszkodzisz swojemu organizmowi, a bóle głowy mogą wcale nie ustąpić tak od razu. Natomiast tak jak dziewczyny pisały możesz spróbować zmienić pigułki na inne, bo tabletki mają w składzie różne hormony i możesz po prostu nie tolerować tych zawartych w Microgynonie, a inne owszem.