Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówka-pomocy

jak o tym powiedziec?

Polecane posty

Gość krówka-pomocy

hej dziewczyny! w tamtym roku zaszłam w ciaze(powiedziałam tylko mamie i bratu chłopaka)lecz długo sie tym nie nacieszyłam bo ciaza obumarła ;( teraz spóżnia mi sie okres wiec poszłam do gina,kazał zrobic BHCg(jutro wynik) ale predzej robiłam test i wyszedł pozytywny. Jak narazie powiedziałam tylko mojej mamie. Od roku mieszkam z chłopakiem i jego mama(niechce podawac przyczyny dlaczego),ale badzo boje sie powiedziec mamie chłopaka o ciazy bo nie wiem ja na to zareaguje. Z tego co powiedział mi chłopak to w tamtym roku powiedziała mu ze jest jej smutno ze o tym ze jestem w ciazy (zanim ona obumarła) dowiedziała sie o tym ostatnia bo juz potym jak dostałam wypiis ze szpitala. w jaki sposób mamy jej o tym powiedziec bo sama nie wiem co mam robic!

Gość krówka-pomocy
ona jest po zawale i bajpasach. troche sie boje. moja mama zareagowała normalnie,nawet sie uciszyła. ja jstem bez pracy,jeszcze sie ucze(oststni rok). chłopak pracuje. znowu bedzie gadanie ze nie ma pieniedzy a tu dziecko

Gość nibylandiaaa
no to nie mow wcale, sama zauwazy w odpowiednim czasie :)

Gość krówka-pomocy
i wtedy to sie juz całkiem obrazi. boje sie ze nie pozwoli nam dalej mieszkac u siebie. poprostu płakac mi sie chce ja znowu panikuje jak nie wiem co a pewnie bedzie wszystko ok (tak mówi mój chłopak)

Gość nibylandiaaa
przestan kobieto przeciez teraz najwazniejsze jest wasze dziecko a nie to jak zareaguje tesciowa... rozgladajcie sie za swoim mieszkankiem chociazby z wynajmu. jak bedziesz sie tak stresowac to nic dobrego z tego nie wyjdzie tylko dziecku zaszkodzic mozesz...

Gość bhuy
nie mów , poczekaj chociaz do 3 m-cy lub dłuzej

Gość saleminka8
e tam gadanie:P takie życie,wnukami trzeba sie cieszyć,a moze ona ciebie nie lubi...