Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotaaaaaaaaaa

praca- multikino

Polecane posty

Gość kotaaaaaaaaaa

orientuje się ktoś ile płacą za godzinę? :)

Gość kotaaaaaaaaaa
tzn.? 7 zł?

Gość Falski
praca polega na wymiataniu gum i myciu sroczy

Gość Falski
... a na koniec opierdal od kierownika

Gość taa niedobra pupa
Latanie ze zmiotką było najprzyjemniejsze, najgorzej jak tzreba było stać jak słup 8 godzin przed salą, żeby co 2 h wpuścić i wypuścić widzów, i nie można było ani usiąść, ani gadać, tylko kontemplować scianę naprzeciwko.

Gość A.S.I.A.
hmm ja powiem tu coś od siebie pracowałam tam 2 miesiące i przyznam szczerze, że nie tylko atmosfera była do niczego ale też zapierniczanie za niecałe 6 zł za godzinę jak pies... I nie żartuję na serio to tak wyglądało... zazwyczaj w kinie wybierają asystenta którego nowi pracownicy muszą się słuchać: słynne ASU w zależności kto nim był było inaczej. Dla mnie to czysta głupota!!!! dla mnie to kino jest do bani jest po pierwsze za drogie a po drugie sami nie potrafią tak na serio się zorganizować. (jeśli chodzi o projekcje filmów) jeśli chodzi o pracę to odradzam to jest WYZYSK I ZNĘCANIE SIĘ PSYCHICZNE NAD NOWYMI (chyba, ze ma ktoś znajomości).

Gość ebedebe
Co wy gadacie ... ja pracuję w Pozku już od dwóch miesięcy i mam szkolenia na kasę, bar, wspomniane ASU i jest gicior. Kasa fakt nie są to nie wiadomo jakie kokosy ale premia z WCP'u jest jak się troszkę postarasz no i bilety, a grafik można samemu dopasować sobie. A jeśli ktoś twierdzi że to jest ciężka praca to chyba nigdy nie poznał prawdziwego słowa "praca" bo w porównaniu z KFC czy McDonald's jes to lajcik.