Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek;p

Ile ona waży?165cm

Polecane posty

Gość to jakieś prowo czy co
ononon24l, ale o co Ci chodzi? Do kogo w ogóle pijesz? Jakie tu ma znaczenie wiek? Uspokój się, kobieto :)

Gość ononon24l z opona na brzuchu
zamilcz:-)

Gość ononon24l z opona na brzuchu
he he 30 = cellulit wg Ciebie? ale głupek

tak i zaczyna sie skakanie 20 tek do 30 tek i odwrotnie

Gość cellulit maja i 20 i 30 i 40

Gość szok i szok i szok
ononon24l Mi się dziewucha podoba. ładna jest i wcale nie jest gruba. a 30 niech wklepują krem przeciwzmarszczkowy i nie obrażają ładnych młodych kobiet To Ty nigdy ładnej kobiety nie widziałeś, więc nie obrażaj 30, bo niejedna wygląda lepiej od dziewczyny na zdjęciu. Żeby nie było- mam 23 lata. :)

Gość ononon24l
Jestem facetem. Nie lubię kobiet które tak zazdroszczą innym że są młode... pierwsze do skrytykowania kogoś. Moim zdaniem należy pogodzić się z wiekiem i trzymać klasę. Myślałem że młodsze są ładniejsze a starsze mądrzejsze. Coraz bardziej dochodzę do wniosku że tak nie jest (jeśli chodzi o starsze)

Gość szok i szok i szok
A ja się zgadzam z tym, że mężczyźni im starsi, tym mądrzejsi :)

Gość ononon24l
tak są i ładniejsze od niej 30.... ale te ostatnie za sprawą wymyślnych kremów, fluidów i tego typu rzeczy. Młodsza jak zmyje makijaż można poznać że to dalej ona U starszych kobiet już raczej nie

Gość czego ma zazdrościc niby
Energiczna Trzydziestolatka tej młodej lasce? Widzieliście Energiczną? Jak nie to nie pierdolcie

Gość wracając do tematu
OK okłamała cie i co teraz? Jak to cie tak boli to zerwij kontakty i tyle.

Gość Piotrek;p
nic a co ma byc? Żyje się dalej ;D

Gość szok i szok i szok
Masz bardzo dziwne wyobrażenie o 30tkach. Między np. 26latką a 30tką jest różnica tylko 4 lat. Nie przepoczwarza się w jakąś raszplę tak szybko. Zadbana kobieta w wieku 30 lat będzie wyglądała młodo, a uroda to zasługa genów przede wszystkim, a nie tylko wieku. Dziewczyna na zdjęciu jest za mało kobieca, ubrana jak nastolatka bez gustu, nie taka zgrabna i ma bardzo okrągłą twarz, więc sporo 30tek by ją przebiło. Na to fluid i krem nic nie poradzi. Nie chodzi mi o krytykowanie wszystkiego, co żyje, ale Twojego dziwnego poglądu. Szczęście, że moje upodobanie do starszych sprawiło, że znam rozsądniejszych i bardziej życiowych facetów. Nigdy bym nie pomyślała, że mając 30 lat nagle z dnia na dzień stanę się mumią :)

Gość nie przesadzajcie!!!
a ja powiem tak: mojatra ma 162cm wzrostu i mniej wiecej takie wymiary jak dziewczyna na zdjeciu, i wazy 52kg dokladnie;p wiec mysle ze dziewczyna nie klamala:Pnie sluchaj glupich bab :P

Gość do szok i szok i szok
tez nie wiem skąd sie biorą takie opinie o 30. Pisze się o nich "starsze:, ha , ha uśmiałem się.

Gość Piotrek;p
a co masz na myśli pisząc "za mało kobieca"?? ;D

Gość Luca Brasi
Jest ładniutka, przyjemna, naturalna, kobieca, nie jest gruba, raczej w sam raz... po tym co tutaj robisz mam nadzieję, że się z tobą nie umówi..., musisz mieć niewielką samoocenę, że umówienie się z dziewczyną uzależniasz od tego co napiszą o niej obcy ludzie (pomijam fakt, że masz czelność bezprawnie umieszczać jej zdjęcie tutaj) powinieneś chyba zwrócić również uwagę na to, że nie jej nie przeszkadzają Twoje mhmmm... ułomności np. pisanie "weszłem" :P Ogólnie żenada... no chyba że masz 15 lat...

azda 20tka ,bedzie miala 30 latek .Ciekawa jestem ,co wtedy powiedza haha

Gość ononon24l
Kobiety w każdym wieku są piękne na swój sposób. Denerwuje mnie jedynie naskakiwanie starszych na młodsze. Rzadko kiedy jest odwrotnie. Panienka na zdjęciu jest normalna, ŚWIEŻA, podoba mi się choć pięknością nazwać jej nie można.

Gość Ale kit
Ja mam 166 cm i ważę 48kg. i mam identyczną figurę jak ta modelka, ta po prawej to jakiś kit! Nie możliwe że tyle waży lollllll :D nie wierzę, że mogłes się nawet przez 5 sekund zastanawiać czy ma rację z tą wagą ;) na pierwszy rzut ka widac że koleżanka ma sporą nadwagę ;)

Gość Piotrek;p
Nie nie mam 15lat. Popełniam błędy bo staram się szybko odpowiadac. Tak wogule to nie o to chodzi czy sie z nią umówię czy nie. Jak dziewczyna się podoba to co za różnica czy wazy 50 czy 60 czy 70. Wydało mi się to poprostu trochę dziwne i dlatego zapytałem Was o zdanie.

Gość Ale kit
Rozumiem Twoje wątpilwości ;)

onon24l - ja nie "naskoczylam" na osobe ze zdjecia. Nigdzie nie ocenialam jej urody. Odpowiedzialam tylko na pytanie , ile wg mnie wazy (ok.70 kg). Natomiast Ty zasugerowales, ze wszystkie 30-latki sa brzydkie, pomarszczone, zazdrosne i maja celulit.

Gość ononon24l
Rzeczywiście przesadziłem z tym "poglądem" . Jeśli jakąś kobietę uraziłem to przepraszam.

Gość szok i szok i szok
Ileż Ty masz lat, że się pytasz o znaczenie kobiecości? Te nieuchwytne wrażenia się wyczuwa we wszystkim, nawet po zdjęciu, sposobie mówienia, pisania. Coś, co emanuje z kobiety świadomej swojej seksualności, kobiecości. Obejrzyj sobie zdjęcie Bellucci, zapewne starsza pani według Ciebie, a kobiecość z niej tryska. Nie chcę tutaj podważać znaczenia upływu czasu, ale chyba niewiele znacie 30tek skoro tak się wypowiadacie. Ja lubię facetów ok. 30tki właśnie i kobiety na pewno powyżej 20tki- z zawsze opanowanymi ruchami, elegancją stylu bycia, bez chichotów, głupich reakcji, rozsądnych, pokorniejszych i zdystansowanych do siebie, życia itp. Zresztą pełnię swojej seksualności można poznać dopiero z wiekiem i doświadczeniem. Młode ciało jest przyjemne, jędrne, napięte - owszem, i zgodzę się, że jest różnica między ciałem nastolatki a 35latki, ale takie skakanie w przepaść między 20 a 30 jest trochę irracjonalne. Młoda dziewczyna z nadwagą, której sport ogranicza się do siedzenia na ławce na w-fie nie będzie wcale wyglądała lepiej od zadbanej "starszej pani" w wieku lat 30:) Ładna 20 będzie też ładną 30.

Gość Piotrek;p
Chciałem by mi tylko napisał co według niego jest w niej nie kobiecego skoro już tak pisze... Ludzie ale się czepiacie byle czego

Gość Klaaraa
ja mam tyle wzrostu i ważę 56 kg - wyglądam szczuplej od tej dziewczyny. Na moje oko waży ok. 60 kg. Kobiety mają tendencję do zaniżania wag. pamiętam jak ja mówiłam swojemu mężowi ile ważę - zawsze ujmowałam sobie ze 4 kg ;)

Gość Burakowóz
To coś po lewej to chudzina ma jakieś 46 kg a ta dziewczyna po prawej wygląda na 58 kg

Gość szok i szok i szok
Chciałem by mi tylko napisał co według niego jest w niej nie kobiecego skoro już tak pisze... Ludzie ale się czepiacie byle czego Wieloaspektowość, tj. czepliwość jest nadrzędną cechą tego forum, jako że to forum babskie.

Gość ggggggggggghhhhhhhg
ja mam 1,64 waże równe 60kg a jestem szczuplejsza od niej i to sporo