Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwowa_katarzyna_25

facet mnie wkurza...

Polecane posty

nie wiem jak powinnam postepowac z tym chlopakiem, znamy sie i spotykamy od 3 miesiecy, jednak ja nie wiem na czym stoje, czy jestem dla niego tylko kolezanka czy kims wiecej??? Oczywiscie spotykamy sie, wychodzimy w rozne miejsca, wyjezdzamy razem ale jeszce ani razu nie uslyszalam deklaracji w sensie ze zauroczyl sie mna itp: tylko teksty typu tesknie, jeszce w tobie zakocham no i ze jest mu cudowanie ze mna, zwlaszcza w sexie. Nie wiem czy on sie ze mna spotyka tylko ze wzgledu na ten sex?

Gość Luidżi
:-D

ehhh te chlopy

Gość bshrtrbhjtb
to chyba mamy tego samego :D

i jak ty ze swoim postepujesz???? dajcie jakies rady, pleaseeee:)

on sie chyba mna bawi;( ocencie sami pewne zachowanie: pisze z andrzejem sobie i naglw mi pisze ze zaraz wroci, ale nie wraca, po chwili znowu jest ale juz sie do mnie nie odzywa , a jak zrobilam sie dostepna to za moment ucieka, juz mam tego dosycc. i to dojrzaly facet 27 lat, masakra, co za dziecko

Gość katarzyno po prostu
powiedz mu, ze koniec seksu ;) jesli Cie zostawi, no to masz odpowiedź

Gość o sobie
Jakbym czytała o sobie ... Spotykam się z dużo starszym facetem od dwóch miesięcy ... Oglądamy filmy wspólnie gotujemy sobie wykwintne kolacje pijemy winko i mamy dobry seks itd. Tez nie uslyszalam zadnych deklaracji wiec sama nie wiem w ktora strone to zmierza ... wydaje sie byc tak zamkniety w sobie ze az nie potrafie z nim porozmawiac choc wiele razy sie zbieralam tak delikatnie zapytac jak to widzi ...

tak przestane sie z nim spotykac, wezme go na dystans , bo on pewnie bawi sie mna, chodzi tylko o to ze jestem atrakcyjna i piekna kobieta i jestem dobra w lozku , o nic wiecej, niech spierd***

o sobie--> no widzisz kochana, wiec doskonale mnie rozumiesz, tym bardziej ze ja spie z tym facetem od ponad miesiaca. wiesz stara sie na spotkaniach, proponuje randki ale wkurzaja mnie ci jego koledzy korzy nawet przy mnie wydzwaniaja do niego i slysze jakie pierdoly gadaja, tylko pija alkohol i mecze ogladaja przez tv

Gość till i am here
"dojrzały facet 27 lat" hahaha jasne

Gość o sobie
mój "facet" wydaje się być wartościowym człowiekiem ale dwa miesiace to jeszcze zdecydowanie za malo zeby moc powiedziec cos wiecej ... tak naprawde czlowieka poznaje sie cale zycie.On jest bardzo zajety swoja praca ostatnio awansowal i ma duzo obowiazkow do tego remontuje swoj dom ... Mysle ze jedynie delikatna rozmowa przedstawi nam jasny obraz ... trzeba postawic wszystko na jedna karte i albo w jedną albo druga strone...