Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta dla kobiet

Robienie loda - skad opory u niektorych kobiet?

Polecane posty

Gość ankieta dla kobiet

Wiekszosc kobiet uwielbia robic loda. Zdarzaja sie jednak takie, ktore maja opory. Pominmy tutaj przypadki gdy facet nie myje go lub inne patologie. Jestes w stanie podac sensowna odpowiedz dlaczego np. lubisz robic loda albo co o tym myslisz? albo jesli jestes kobieta, ktora ma wlasnie takie opory... podziel sie nimi. Zapraszam do dyskusji - damy rade zrobic choc jeden temat z powaznymi odpowiedziami?

Gość ciiiii....
nie lubię i nie robię. bo.. czułam się po wszystkim jak kurwa. to głównie dlatego, że robienie tzw. loda uznawane jest za duże poniżenie dla kobiety. "lodorób", "ciągnij" itp to wyzwiska. potem zostaje coś takiego... taki głos w Tobie, który szepcze "ty obciągaro.. pałociągu... kurwo".. zależy, jak u której kobiety, ale niektóre mają niską samoocenę i potem tak jest..

Gość czesto faceci mówią
do kobiet zdania w stylu ' mozesz mi obciągnąc' co znaczy mniej więcej tyle co 'spierdalaj" lub gorzej wiec nie dziwne , ze maja przed tym opory

Gość professional seduction
a jak dla mnie to głownie chodzi o walory smakowe i zapachowe. Plus faktycznie źle się to nazywa "robienie loda" "obciąganie", "robienie gały". Masakra!!! http://professionalseduction.blogspot.com/

Gość fop
Jeśli kobieta Cię kocha to robi Ci lody. Jeśli nie chce to masz prawo pójść do innej.

Gość o tym co się dzieje
pomiędzy partnerami w sferze intymnej się nie opowiada,bo to intymne,więc takie komentarze-to tylko jakieś dzieciaki mogą mówić pieszcząc mężczyznę oralnie,kobieta nie jest poniżona,jest wręcz odwrotnie ma władzę nad przyjemnością swojego partnera,chce ,żeby było mu dobrze jesli się kogoś kocha,to wątpię,że czuje się odrazę do jakiejkolwiek części jego ciała

Gość doświadczony przez życie
A ja twierdze, ze loda robia tylko te kobiety, ktore boja sie, ze ich facet pojdzie do innej. Boja sie zostac same. A faceci kochaja miec ro ionego loda bo to jest forma domi acji nad kobieta.

To złudna dominacja, o jak kobieta roi loda, to ma niebezpieczne narzędzia w ręku, to znaczy w ustach;)

Gość przedurna teoria
ze robią loda bo pójdzie w pizduuuu? a to niech idzie,skoro facet nie jest pewien swoich uczuc,to lepiej zeby poszedł i szukał tego co potrzebuje niż marnował czas kobiecie mi robienie loda sprawiało przyjemność,smakował mi facet,uwielbiałam jego zapach,mogłabym się wwąchiwać dniami i nocami:) nikt do nieczego mnie nie zmuszał,ani nie zastanawiałam się,czy jak tego nie będę robiła to sobie znajdzie inną

Pomijając patologię facet mnie nie kręci i mogę nie dokońca zdawać sobie z tego sprawę ale nie zamierzam być z nim do końca życia.

Gość przedurna teoria
a jak będzie partner robił pod siebie i bedzie musiała mu doope podmyć to też będzie to obrzydzało?to jest życie ,albo akceptujemy tego kogoś albo nie, nie wyobrażam sobie sytuacji,ze kocham faceta,ale brzydzę się jego penisa , a może nawet bym i doopke wycałowała i by mnie to nie obrzudzało,

Gość wyzwolonaxxxx
Mi kiedyś sie to podobalo, lubilam to robic do poki facet nie zaczal wyrazac sie w taki chamski sposob typu: opciagnij mi ;/ to potrafi zrazic a poza tym sperma jest niesmaczna, nie ma co ukrywac, wrecz cie cofa..

Gość bo trzeba stawiać na
odpowiednią atmosferę w sypialni,i wymagać a nie tylko służyć panu jakbym usłyszała-obciągnij mi-to raczej by nie przeżył tego obciągania:P

Gość bo to życie
kobiety brzydzi robienie loda bo meżczyżni wyrażaja się w tych tematach wulgarnie , brak szacunku do kobiety , traktowanie ją jak k u r w e jak szamtę , po prostu kobiety nie mają na to ochotę sama tego nie zrobię nigdy fe .... ]a są takie które robią i skoro same chcę z własnej woli to proszę ok .,.. ale gdyby facet miał ode mnie odejść tylko dla tego że nie chcę oralnie to niech odchodzi . Pytanie do facetów czy każdemu w was tak bardzo na tym zależy ? i czy odejdziecie od kobiety jeśli wam tego nie zrobi ?

Gość bo to życie
żal za to że ją to brzydzi ?

Nie, żal za to, że nie zależy jej aż tak bardzo na mojej przyjemności, bo ja wiem, że ze swojej strony dla jej spełnienia, zrobiłbym wszystko, nawet, gdyby mnie to miało obrzydzać...

Gość może miałam szczęscie
ze był to miły "partner" i nie był wulgarny,dlatego sprawiało mi to przyjemność,poza tym był czysty i pachnący,do schrupania:)

Gość lolaby
hmm. ja mam z kolei tak że nie lubie jak moj facet mnie o to prosi. jest to jakies takie upokażające. natomiast robie to jak mam ochotę i wtedy sprawia mi to przyjemność

Gość wyzwolonaxxxx
ogólnie higiena jest najważniejsza! no i według mnie facet musi być tam ogolony, ale to według uznania

Gość bo to życie
ja gdybym miała sie zmuszać tylko dlatego przed strachem że ode mnie odejdzie a brzydzę się tego zrobić jak cholera no to sorry ale aż tak się nie poswięce ... a jakby facet tego nie zrozumiał to znaczy że nie nadajemy na tych samych falach jego przyjemność ważna ale nie kosztem mojej psychiki k ...ą nie jestem ... a chyba tylko one mogą zmuszać się do oralnego

Gość wyzwolonaxxxx
lolaby - dokładnie! przecież gdy mamy na coś ochotę to to robimy, więc nie rozumiem i wkurza mnie takie nakłanianie do tego

bo to życie, podzielam Twoje zdanie, że po prostu nie nadajecie na tych samych falach, ale zupełnie nie rozumiem, dlaczego to miałoby być charakterystyczne tylko dla kurew... To w takim razie, jak wygląda wasza gra wstępna?

Gość bo to życie
nawet gdybym miała być sama bez faceta nie poświeciłabym się żeby to zrobić nawet gdyby on miałby być nie wiem kim nie i już dla mnie to moga upokorzenie dla kobiety uważam że usta służą do czego innego a do sexu jest też coś innego ...[ to moja opinia a ile osób tyle zdań ] mnie to brzydzi i tyle ..

Gość może miałam szczęscie
ee tam,one się nie zmuszają,to ich praca:P ja serio nie mogę pojąć pojęcia "obrzydzenie" do pieszczot oralnych, bo facet by mnie nie pociągał normalnie,więc zero sexu a tym bardziej lodzika:P

Gość wyzwolonaxxxx
sex ma być przyjemnością dla obojga partnerów! nie możemy w trakcie myśleć: 'o, to chyba MUSZĘ to zrobić', bo to zepsuje cały nastrój

Gość bo to życie
miało być mega upokorzenie a nie moga a gra wstępna wygląda normalnie ale bez oralnego ! normalnie czyli np przytulania, pocałunki , masaże - które ja uwielbiam żeby mi robić , on też ... wie że oral to dl amnie obrzydlistwo i nigdy nie zmuszał ani nie proponował bo zna moja zdanie w temacie ....