Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta dla kobiet

Robienie loda - skad opory u niektorych kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 15lat i kocham obciągać mojemu partnerowi. Wgl się go nie brzydze, czasami nawet zjeżdżam troche niżej, pod jądra. ;)

Gość gość
szczerze to zanim pierwszy raz tego nie spróbowałam, to tez miałam obawy/opory (jak zwal tak zwał) choć właściwie nie wiem przed czym - chyba najbardziej takie wewnętrzne obrzydzenie było no i obawa że nie będę potrafiła a potem jakoś samo poszło, nikt mnie do niczego nie zmuszał nie namawiał, po prostu w toku akcji jakoś mnie ochota naszła, nie było to jakoś super podniecające dla mnie ale obrzydliwe też nie, a jemu się podobało

Gość gość
Moja dziewczyna też nie robi mi loda. Stwierdziła, że jest to dla niej poniżające i nigdy nie będzie tego robić i nigdy się nie przełamie. Nie mówię już, że ona bardzo lubi jak ja jej robię minetkę i jak nie robiłem jej przez jakiś czas to się obraziła i myślała, że przez to chcę wymusić by to ona zaczęła mnie pieścić oralnie i powiedziała i w ogóle strzeliła focha i powiedziała, że już nie mam jej tego robić bo ona mi też nie będzie :/

Gość joasica
uwielbiam robic loda, bo kiedy widze jak maz sie zaczyna wic i odlatuje to sama sie nakrecam. poza trym to dla,mnie przyjemnosc, ze azmam mokro w majtkach, nie wiem z czego to wynika ale tak wlasnie jest

Gość gość
Jesli kobieta nie robi loda dla swojego faceta to po jaki ch*j wy jej minetke robicie a niech tez pocierpi bo jak czytam wasze komentarze dziewczyny to zachowujecie sie jak jakies ksiezniczki czy dziewice jebnij sir jedna z druga idiotki jedne a moze dla nas facetow to tez jest ponizajace ale chcemy wam zrobic ta przyjemnac a wy co ?

Gość joasica
mnie to w ogole dziwi. ja sprawianie przyjemnosci swojemu facetowi moze byc ponizajace? przeciez to sama frajda, gdzie tu ponizenie? co jest ponizajacego w calowaniu ku3tasa ukochanego mezczyzny?

Gość gość
a ja to lubie,jak mam czystego pachnacego partnera,kiedys nawet nie zauwazylam bo bylam tak podniecona,moj kochanek spuscil mi sie do buzi i polknelam,potem bylo mi glupio sie dopytywac,ale zrobil mi taka minetke ze odlecielismy obydwoje,szczerze polecam,ale musi byc odpowiednie nastawienie i nastroj,moj kochas uwielbia mnie zaspakajac i ja jego tez,naprawde moglabym go czasami calego polknac ale on musi mnie odpowiednio rozpalic,kiedys bym nie mogla ale tak to z nami jest ze jak dorastamy to i pewne rzeczy traktujemy inaczej

Gość jugfjdgfr
Zrozumcie wreszcie że nie można nikogo do niczego zmuszać. Jeden lubi to a drugi coś innego. Nie każdy musi lubić to samo.

Gość gość
zgadzam się z przedmówczynią : do wszystkiego trzeba dorosnąć kiedyś wstydziłam się nawet spojrzeć na gołego faceta a teraz robię wszystko

Gość gość
Żadna hipokryzja, tak jak ktoś mądrze napisał wcześniej, jest to fizycznie trudniejsze i mało komfortowe, sama też robię rzadko, boli mnie potem szczęka. Nie wymagam na siłę seksu oralnego od partnera, ale ze jest to dojrzały (choć młody) mężczyzna nie bawi się jak niektórzy tu w wyliczanie, ile razy ja mu robię - kocha mnie, chce sprawić mi przyjemność, nie jest to dla niego przykre, więc robi. No i trafnie ktoś napisał o s*****e, przeważnie ma obrzydliwa konsystencję, może nieciekawie smakować, i w odróżnieniu od płynów kobiety nie pojawia się stopniowo, ale w dużej ilości, nagle, nic więc dziwnego, ze wiele kobiet nie lubi połykać.

Gość gość
No i twój dowód na hipokryzję o kant d***, już w drugim poście dziewczyna robi, a chłopak nie. I mądrze ktoś napisał o tym, jak głupie gadki nieświadomie tworzą nam w mozgach bariery, ja w ogóle nie mogłabym być z facetem, a zwłaszcza pieścić go oralnie, gdybym stosował słownictwo typu 'robić loda', wiem, wymagająca jestem, ale mnie to odrzuca, na szczęście partnerów miałam takich, ze nie było problemu. A żeby było śmieszniej, lubię w seksie trochę pikanterii, w tym słownictwa obiektywnie bardziej poniżającego, akurat ten zwrot tak na mnie działa.

Gość gość
O kant d..py to można twój post, 90% wypowiedzi kobiet to teksty że jak facet nie robi minetki to jakiś leszcz albo gej i w ogóle skandal. A w ogóle nie bierze się pod uwagę że facet też może mieć jakieś opory przynajmniej na początku, bo ma robić i już. I najśmieszniejsze że dziewczyny które same nie potrafią się odwdzięczyć oralnie też tej minety wymagają i jeszcze wymyślacie głupie argumenty co zrobić łatwiej loda czy minetkę, super wytłumaczenie na waszą hipokryzję nie powiem. A nie przyjdzie wam do głowy w ogóle że facet może się czuć źle w związku gdzie sam daje a druga połówka tylko bierze i nie czuje potrzeby dać mu przyjemności....