Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO JEST PROBLEM

problem 3 i 4 latków hmmm...????

Polecane posty

Gość NO JEST PROBLEM

Witam czy wasze 3 lub 4 latki maja problem z załatwianiem swoich potrzeb fizjologicznych w przedszkolu??bo jest taki 4 latek który dosyc czesto sika i robi kupki chcą go wypisac niestety matka chłopca ma problem bo pracuje no ale czy to normalne u takich dzieci?

Gość giwer
MOJ ZA ZADNE SKARBY NIE CHCIAŁ NA NOCNIK MA JUZ 4 LATA ALE MIALAM Z NIM WIELKI PROBLEM

Gość raczej dziwne
bo moja 2 letnia corcia od pol roku sama wola i zalatwia sie do nocniczka albo na sedes w ubikacji ( mamy nakladke ) wiec wydaje mi sie ze 4 letnie dziecko nie powinno robic w majtki , no chyba ze przezywa stres zwiazany z pobytem w przedszkolu - bo wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne .

Gość HINKAAA
wydaje mi sie ze dziecko nie miało dobrej nauki od rodziców w tych sprawach albo ma stres

Gość raczej dziwne
albo dziecko wstydzi sie pani przedszkolanki - i zamiast powiedziec ze chce sie zalatwic , milczy i robi w majtki albo dziecko jest tak zaabsorbowane zabawa ze zapomina sie i robi w majtki ( ale chyba taka sytuacja dotyczy raczej mlodszych dzieci ) zbyt bardzo ogolnie opisalas problem napisz cos wiecej

Gość NO JEST PROBLEM
tzn. wiem że jest taki problem z tym małym on poprostu załatwia sie w majtki nie wiem w jakich sytuacjach czy ze stresu czy zapomina ale no dziwne troche to i żal mi malucha poprostu

Gość raczej dziwne
a w domu załatwia sie bez problemu do ubikacji czy tez jest problem i robi w majtki ?

Gość NO JEST PROBLEM
tego nie wiem?? tak sie pytam tylko na forum czy któras z was miała taki problem...