Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to wiem!

wszystko to charakter!

Polecane posty

Gość ja to wiem!

owszem, wyglad jest bardzo wazny.. ale prawda jest taka, ze w przypadku faceta charakter jest zdecydowanie na pierwszym miejscu zauważcie, ze wszystkie "kozaki" zawsze maja kobiety bardzo czesto sa to zwykle takie suki (swoją droga ktore sa tez zazwyczaj bardzo atrakcyjne) ale tez czesto spotykaja bardzo mile, atrakcyjne, wartosciowe kobiety dzięki którym np uspokajają się, prowadzą spokojniejsze zycie itp... wniosek jest tylko jeden.. wyglad jest wazny owszem, ale jesli sie go nie ma to trzeba miec charakter.. wtedy mozna zdobywac kobiety najgorsze co moze byc to wygladac jak szczur i charakternie byc cipą.. niestety takich ludzi jest wiele i ja sam tak sie czuje ale zrozumialem, ze charakter jest bardzo wazny i walcze, staram sie by być 'twardszym' facetem...

Gość ty gamoniu skrzywiony
to co tu robisz , żadna nie chce spojrzeć na takiego bażanta , to wtedy nagle jest potrzeba przyssania sie do słupa gdzie twoja paszurka ty zakompleksiony

Oczywiście, że charakter jest najważniejszy. Piękno przemija, owszem należy nad nim pracować i dbać o siebie, ale kiedy ludzie się dotrą i przywykną do siebie, to liczy się partnerstwo. A to jakim się jest partnerem zależy od charakteru. Bez tego nie ma związku.

Gość ja to wiem!
pisz po polsku frajerze, jaka paszurka, jaki bażant?

Gość prawda jest taka zeeeeee
kobiety bardzo lgną do bad boyów... nie przypadkiem jest to, że każdy niegrzeczny chłopiec miał mnóstwo kobiet... zawsze otaczał sie wsród panienek i nie były to brzydkie kobiety, bo takie ich nie interesują jeśli facet jest cipą z charakteru ale ma wyglad to ok.. jeszcze w miare latwo mu to idzie ale jesli facet nie jest bradem pitem z wygladu a z charakteru jest cipą to porażka.. z kolei jak facet widac po wygladzie, ze nie jest leszczem do tego ma charakterek... to swiat stoi przed nim i kobiety oczywiscie też takim facetem wlasnie chcialbym byc!

Gość rozjuzszani e galotyz ross
temu całemu frajerowi uroda niestety przeminęła :P sorry atrakcyjny wygląd bardzo ważny w dodoatku przy tym super charakter otco ideał

Gość ABECE
Sadzilam ze autorem tematu jest kobieta, milo mnie zaskoczyles :)

wygląd u faceta to nic! oczywiscie.. nikt nie mówi o tym by być jakimś brzydalem, ważyć 50 kg, mieć 160cm i być garbatym wiadomo zawsze wygląd pomagał i ładnie zbudowany, wysoki brunet o niebieskich oczach zawsze na pierwsze spojrzenie bedzie robił duzo lepsze wrażenie niż chłopak 170-175cm z przeciętną twarzą ale po wieloletnich obserwacjach, doświadczeniach, zdałem sobie sprawę, że to właśnie charakter jest najważniejszą cechą u faceta.. powiedzmy sobie wprost, jeśli facet ma jaja i jest konkretny to zawsze koło niego jest jakąś kobieta i aby wyprzedzić lamusów, którzy zazdroszczą takim charakteru - nie, nie są to zawsze głupie puste lale.. aczkolwiek ty jeden z drugim o takich marzysz by je przelecieć.. a oczywiscie jestes za lamusowaty na nie

Gość taka prawda.......
zauwaz tylko ze charakter jest do pewnego stopnia pochodną wygladu:o jak ktos wyglada ponizej przecietnej jest niski, gruby, chudy itp to juz od dziecka jest popychadlem kolegów i to mu masakruje charakter

z tym wzrostem to nie do końca... znam naprawdę sporo chłopaków 170-180 którzy są bardzo charakterni i wielu gosci od małolata sie ich bało tu raczej chodzi o zachowanie i o mimike twarzy o psychike czy np ktos sie na ciebie patrzy a ty piździsz wzrok w doł, barki w dół i idziesz jak cipa ale oczywiscie zgodze sie.. zazwyczaj na pierwszy rzut oka już widac czy facet jest konkretny czy nie, bo gosc ktory nie daje sobie dmuchac w kasze, czesto sie bił, trenuje sztuki walki itp.. ma inny wzrok, wyraz twarzy niz np jakis komputerowiec, ktory w zyciu co najwyzej przepychał sie z kolegą w przedszkolu i jego zycie to gry komputerowe ;]

Gość ;P)))))):OIUK
a co bidny ma zrobic zostawić brzydka babkę :) przecież jej nie zostawi, wiadomo że kazdy woli piekne z dobrym charakterem wiec takie bazgroły to tylko podtrzymanie siebie na duchu :P mojemu sie podobam i jest szczęsliwy z tego jak i charakteru :)

chodzi mi tylko o to, że facet nie musi wyglądać na pięknisia, czyli na standardowy ideał wygladu dla pań - wysoki brunet, niebieskie oczy bla bla bo charakter jest wazniejszy, kobiety bardzo lgną do takich niegrzecznych chłopców - i w cale nie mam na mysli jakis szczurkowatych dresów co to w kamienicy spedzaja swoje cale zycie na piciu vódki...

Gość life is brutal........
kazdy chciałby być śmiały i pewny siebie;) ale chciec nie zawsze znaczy móc jak ktos cale zycie był raczej zamkniety w sobie i niesmialy to jego przemiana w lidera i marzenie kobiet jest mało prawdopodobna, zwlaszcza jesli ktos liczy ze zdobedzie nagle cechy ktore beda tak silne widoczne ze zrekompensuja niedostatki wygladu

Gość pilot od telewizora
bo kobieta musi sie podobac fizycznie :) a facet musi miec charakter hehe

Gość juz to wiem!
life is brutal .... dokladnie tak jest i to jest najtrudniejsze, byc przezyc ta przemiane, doskonale wiem o czym mowisz poniwaz ja sam nie naleze do jakis mega pewnych siebie osob i w ogole konkretnych, ale chcialbym byc wlasnie mocniejszy i sie staram..

pieprzenie ze wszystko to charakter, dziewczyny tez zwracają uwage na wyglad faceta i to ma duze znaczenie

Bez sensu. Bo co tez komus da przebywanie z najpiekniejsza osoba na swiecie, ktora doprowadza nas do goraczki ? Taka osoba z czasem meczy i jej wygladem mozna sie podetrzec :P Jesli ktos ma beznadziejny charakter np dla mnie, to jego wyglad tez zaczyna tracic na wartosci, a jesli osoba wzbudza we mnie zaintersowanie przez ''gadke'' to jej wyglad zaczynam tez postrzegac inaczej, taka osoba zaczyna sie robic dla mnie interesujaca, wiec zgadzam sie ze charakter ma wieksze znaczenie niz wyglad. Chociaz wygladu nie skreslam, lubie osoby atrakcyjne jesli chodzi o wyglad i interesujace jesli chodzi o charakter jednoczesnie.

Gość ja też mam takie zdanie
moi panowie 1.przystojny,pewny siebie,zadbany,ale spieprzony charakter,lubial bawic się,wypić,seks..hmm poprostu bajka,gorący i namietny 2. spokojny,zagubiony,romantyczny,bardzo delikatny zgadnijcie,którego wybrałam? oczywiście pana nr 2, i... pierwszego zostawiłam ja bo nie widziałam przy nim stabilizacji ale za to pan nr 2 zostawil mnie bo stwierdzil że nie wie czego od zycia chce,musi odnaleźć siebie powiem wam tak: nie ma nic gorszego niz niezdecydowany facet,facet c*pa