Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchol

Weszlam na wage i sie przerazilam :(

Polecane posty

Gość brzuchol

Kurcze mam juz dosc , dosc wszystkiego. Nigdy nie bylam njszczuplejsza, moja waga wachala sie miedzy 65-70 kg , po pierwszej ciazy chudlam niemal w oczach , po drugiej trudniej ale doszlam do 70 i szczerze mowiac wystarczylo mi to. Ale teraz jestem conajmniej zalamana, rodzilam 7 miesiecy temu, przytylam 15 kg, i juz zaraz po powrocie do domu cos przestalo mi sie podobac, pomimo ze karmilam piersia(nadal karmie) to waga nie spadala, dalam sobie czas, nie objadam sie , stosuje diete lekkostrawna, zreszta nieprzepadam nawet za tlustym jedzeniem, wole warzywa i owoce, czasami zdarzy i sie zjesc kawalek ciasta. A ze mialam zepsuta wage to nie wiedzialam ile waze, kupilam nowa i weszlam na nia, o zgrozo przeazilam sie waga pokazala 81 kg!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze od miesiaca cwicze po 20 min na steperze, pozyczylam takie pasy do masazu i 2 X po 20 min dziennie stoje i sie masuje. Czemu wiec tyje , czy cos jest nie tak??

Gość 40tysiecy
nie martw sie ja mam tak samo, moje dziecko ma 13 miesiecy a ja waze 88kg jak torbisko wygladam, tez karmie, jem zdrowo pracuje chodze na basen i fitness i co tyje. wybieram sie gina bo podejrzewam ze hormony w tym biora udział.

Gość brzuchol
ja tez sie zastanawiam nad hormonami , moze zrobie sobie badanie tarczycy slyszalam ze ona tez moze powodowac takie zaburzenia

Gość święte słowa!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jestem 11 miesiecy po porodzie i tez powoli chyba dobijam do 80 kg:O a najmniej wazylam po porodzie 72...zaczelam tyc jak przestalam karmic niestety:O szkoda slow....

Gość o kurcze.....
kobiety wezcie sie za siebie bo dobrniecie do stetki !

Gość brzuchol
a twoim zdaniem co mam jeszce zrobic, daj rade, ale nie kolejna z typu musisz sie zdrowo odzywiac i cwiczyc bo jakbys niezauwazyla to wlasnie to robie, cwicze na steperze, dla przykladu , dzis zjadlam na sniadanie jogurt activia, wypilam inke z mlekiem, pozniej garsc owocow suszonych, na obiad mam szaszlyki i salate lodowa z pomidorem i ogorkiem, pozniej pewnie zjem jablko moze banana, wypije cykorie bo lubie , na kolacje grahamka z jakiąs szynka(kupuje tylko naturalne) moze jakis pomidor do tego. I co jem a duzo?? Bo mnie sie wydaje ze akurat. Wiec prosze napisz co moge jeszcze zrobic??? Myslisz ze mnie jest z tym dobrze? Jakby tak bylo to chyba bym pisala ze jestem z siebie dumna a niestety tak nie jest. :(

Gość moze cierpicie na
cukrzyce - zbadajcie sie pod tym kątem

Gość no to ja tez....
w ciazy przytylam 25 kilo jestem 9 miesiecy po porodzie i walcze o dawna sylwetke ale nie wiem czy to jest realne

.dajcie tarczycę...po ciąży wszystko sie rozregulowuje...ja jestem 3 lata po porodzie a dopiero w styczniu wykryto u mnie tarczycę...lecze sie, zeby miec drugir dziecko, bo narazie to niemożłiwe...

przed ciążą wystarczyło ,że zrezygnowałam z kolacji i słodyczy,i waga od razu leciała w dół. Po ciąży moge nie jeść prawie nic a waga jest taka sama jak była.Nie chudnę :-o nie wiem czemu...

Ja w ciazy przytylam 40kg.30 zrzucilam od razu,kilka dni po porodzie..Lekarz stwierdzil,ze to nie byl tluszczyk tylko ta woda,co tak puchlam i w ogole..Zaczelam tyć od tabletek anty..Moze i wy od tego tyjecie?Ja odstawilam i waze 60kg