Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamlodamamad

lepiej miec dziecko jak jest sie mlodym

Polecane posty

Gość oj jak to czytam
to normalnie aż głowa pęka, laska dobrze się bawi a wy się oburzacie, ty młoda wiesz co nie masz się czym chwalić, ja tez młodo miałam dziecko, skończyłam studia itd, tak to jest fajne mam 27 lat i 6 letnie dziecko, odchowane to jest super, tylko ja w przeciwieństwie mimo iż mój mąż bardzo dobrze zarabia, ja pracuje na siebie samą i jaka mam satysfakcję że nie jestem uzależniona od faceta, że jestem samowystarczalna, że jak mnie wkurwi będę mogła się utrzymać sama, tez jeżdżę na wakacje, tez stać mnie na to wszystko, dziecko ma wszystko, i mam czas dla dziecko, dla siebie i dla swoich pasji, a co najważniejsze mam również przyjaciół bo nie siedzę w domu tak jak ty i może nie mamy domu ale na wszystko sami zapracowaliśmy

Gość ty młoda ty nie zarabiasz
tylko twój mąż zarabia a to zasadnicza różnica, no chyba że ci płaci że dupę mu dajesz, to musisz być droga dziwka, gdybyś ty zarabiała to ty byłabyś szefem dla samej siebie ale póki co to nie jesteś, a pewnie twój mąż otworzy ci jakieś solarium i oto cały twój biznes będzie, gdyby nie twój mąż byłabyś nikim i tyle

Gość nie kazdy lubi dupy dawacccc
jednym słowem autorka topiku uważa, ze jak sama się pieprzyła w tak młodym wieku to i inni winni być tacy durni. No ale na szczęście mamy też myśląca, ucząca się i porządną młodzież a nie tylko patalastwo.

Gość prowo jak nic
ludzie, nie wkurzajcie się, to prowokacja najniższych lotów, ale na sto procent prowokacja, bo nie ma aż takich idiotów na świecie!

Gość kukitu
Najgorsze jest to, że oceniasz ludzi tylko pod kątem osiągnięć finansowych. Twoje koleżanki, które nic nie mają, bo normalnie dopiero wchodzą w życie traktujesz jako gorsze i za pewniaka bierzesz fakt, że ci zazdroszczą. Jesteś jeszcze bardzo młoda i niewiele przeżyłaś, więc nie wychylaj się za szybko ze swoim szczęściem , bo los bywa przewrotny i możesz kiedyś być w dużo gorszej sytuacji. I nie mierz innych swoją miarą, bo nie pieniądze, komfort i zakupy dają szczęście, ale też zupełnie inne rzeczy. Nie mierz ludzi swoją miarą.